Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(97)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Mai, mai, mai...ma apuca si pe mine invidia! Vreau si eu sa vaz bb Ianis!
Naty, m-am terminat de ras, parca o vedeam pe mamica de tripleti plimbandu-se prin Carrefour!
Papacico, hai ma cu albinutele, ca sunt curioasa! ![]()
Eu ma duc sa pregatesc masa, ca ne ia foamea!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Am scris in acelasi timp, Papacico! Astept, maria ta!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Eu am vazut poza de la avatar de pe mess..., nu mi-a trimis Simonette! E un dulce bebe Iannis!
Si mie mi-e foame si mi-e pofta de cartofi prajiti...
Randunoiul meu a ajuns la Ploiesti, nu mai are mult si ajunge acasa. Offf, abia astept, nu-mi place cand e la drum lung si mai ales in conditiile astea de iarna! E deja nasol afara! Vreau sa-l stiu acasa langa mine...
Ma duc sa prajesc cartofi. 
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 10 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
delphin spune:
Si eu tot pe mess am vazut poza..nu se da nimic pe "sub mana"...doar ca am fost pe faza![]()
si tot n-am plecat...da omu' tocmai a intrat in casa multumit de zidaria lui..
mama de bricolor!
Ne ducem sa mancam
pozici
bb2
burticutza
numeioana spune:
Mami de Honey, esti beton! Ma si vedeam pe capota masinii!!![]()
Eu am terminat de decorat camera lui David si sunt absolut incantata de cum a iesit!!
Va recomand sa luat bordura autoadeziva, ca schimba enorm o camera de copil. Este supeeer! Chiar nu-mi imaginam ca va iesi atat de frumos!!
Din pacate nu pot sa va arat poze...in primul rand ca nu pot sa le pun pe webshots si apoi ca nu am acumulatorii incarcati.
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Mamaaa,Rox,ai vazut tu pe Iannis mic mancacios!Ce marfa!!Bine ca au ajuns acasa!
BV,NATY!Traiasca fata mamei frumoasa!Ce mamica mandra oi fi tu ca-ti seamana Iulia!!Si stai linistita ca se vezi cata domnisoara se face ea,mai mare ca tasu,ca deh,ea nu s-a nascut chiar la 29s ca el!![]()

Si bine ca s-a inversat treaba:deci Teodora va seamana si ea cu mine! 

Naty,da m-ai facut sa rad tare cu Loredana prin Carrefour in pijama!Imi si inchipui cum se uita lumea ca la nebuna!!
mamicule,m-ai dat gata mama cu asa costumase,si auzi tu,din cora si auchan.Da acu crede-ma si pe mine,ca de la puscarie nu pot sa vad ce mai ofera piata!Zici ca sunt bagata und' se prinde harta in cui,nu mai stiu ce-i pe afara!
Imi inchipuiam ca sunt din cine stie ce magazine de firma.
Si apropo:cand am iesit atunci la facultate cu masina,nici n-am iesit bine in bulevard,ca mi s-a parut asa destrabalare in trafic,care mai de care sa taie calea..si yo din dreapta ii luam la injuraturi,de parca eram o baba de-aia venita din satuc la Buc si nu-i venea sa creada ce-i in capitala.Randunoiul radea si el,ce sa mai zica!![]()
![]()
Si,mamicule,eu stiu ca fructele de mare sunt de dulce-ca doar sunt vietati..numai legumele si fructele nu sunt..Dar oricum, v-am zis ca preotul la Craciun mie mi-a zis ca gravidele au dezlegare,deci nu treb post chiar dc se impartasesc.
Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
diana_g spune:
buna,dragi randunici!
am ramas uimita cand am vazut ca avem deja 4 dragalasi de bebei.vreau sa felicit mamicile si sa le doresc recuperare rapida,multa sanatate sa sa le traiasca puiutii.sa va bucurati de ei si sa dea D-zeu sa fie totul bine.
eu ma internez luni,ieri am facut un nou control si bebele meu are aproximativ 3.100g,lichidul e destul de mult ca era sa raman ieri la spital.mi-au zis totusi in caz de vreo schimbare sa fug repede sa nu mai stau pe ganduri.din pacate problema inimutei e tot la fel,eu inca speram sa fie o greseala. imi doersc din tot sufletul sa nu se intample nimic pana luni sa pot merge calma si linistita.nu stiu inca data exacta a nesterii dar sper ca marti,miercuri sa nasc si eu.apoi vom vedea ce se va intampla cu copilasul meu.ma rog Lui Dumnezeu sa aibe grija de el si sa-l ajute sa se faca bine.
va pup pe toate si va doresc numai bine.aveti grija de voi si nastere usoara tuturor.
inca o dara felicitari mamicilor!
diana_g 36+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
bubu05 spune:
Ioana, pai pune-i la incarcat si faci maine poze, pe lumina! Vreau sa vad si eu cum a iesit! Te cred ca e super!
Diana, iti tin pumnii si ma rog pt. voi! Doamne Ajuta sa fie bine bebita si tu la fel! Sa ne tii la curent!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
gudinde spune:
NU MAI VREAU IARNA!!!!!!!!!!!

Tocmai am venit si eu acasa de la servici. Obosita si aratand ca un mos de zapada. M-a nins de ....... Ca deh eu am mers frumusel pe jos 2 statii de masina si 5 statii de tramvai 

Am mers pe jos, ca-n fiecare zi sa bag insulina in celule

Deci, Naty declar oficial ca nu e dreapta viata! Nu-i cinstit! N-am facut nimanui rau in viata mea! Vreau si eu un pancreas normal si o permeabilitate celulara la insulina normala. Vreau si eu sa fiu un OM. Un om normal!!!!
Va pup pe toate si acu' ca m-am plans parca incep sa ma simt mai bine.
numeioana spune:
Simonetta, vrem sa-l vedem pe Iannis, baga pozeeeee...!!!
Ce dragut fetelor, ca l-ati vazut! Sunt si eu nerabdatoare!!
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.