Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,ce bine ar fi sa-mi insotesti randunoiul la cumparaturi..hihi..dar cred ca te-ar plictisi tare,ca el ar cumpara ce-i pica in mana prima data!De aia zic eu ce zic de el!

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Naty, pup si eu virtual un piciorus finut de Iulia scumpa!!!

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, am bagat somnic, am papat chec si am venit sa vad ce face crenguta!
Faza tare: maine mergem la socrella, are masa mare, cu musafiri si m-am oferit sa fac doua checuri sa i le duc. Buuun, le-am facut! Cand le-a vazut, Vlad tropaia pe langa ele sa-i dau, i-am zis ca erau fierbinti si cand se scoala ii dau. Cum s-a trezit a fugit la bucatarie, am taiat un chec si a ras 3 felii mari, apoi a zis ca ii ducem doar unul bunicii, ca unul e al lui Acum trebuie sa mai pun de un chec, sa am ce duce maine la masa!!

Chiar asa mai fetelor, vorba lui Naty, pai voi credeti ca se naste intr-o ora??

Ioana, stai linistita, ca ajungi tu la spital!!

Mai, nici eu nu mai vreau zapada....

Fetelor, summitul ala e la inceputul lui aprilie, nasol, fir-ar sa fie...

Papacico, ai gasit albinutze? La big? baga pozeeee!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

offff.. draga de Iulia, cat de scumpa....si Bianca de colo, cica,"pe asta nu am vazut-o" adica poza cea noua si ea le stie
Asa e Naty, e rau cand nu ai un umar sa plangi(mama)
Simonetta ce faci???? cum e acasa cu bebele???

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Ela, multam de primire
Eu am fost multumita si de eco la Camen, dar am auzit ca Tudorache e foarte buna la masuratori. Eu sunt la dr. Marcela Goga de la Sp.1.

Pupici la randunici!
Eu tre'sa plec la drum acum ma duc sa-mi vad bunicuta. Sa ne auzim cu bine!

29+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, draga de Iulia, ce scumpica e! Ce bine ca ia in greutate!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, eu zic sa lasati Simonetta ca mai devreme de maine nu cred sa intre pe ramurica, va fi prea zapacita saraca...Oricum, abia astept sa vedeti poze de bebe Iannis cu capul lui turtit, plus ca in toate pozele e FOARTE-FOARTE suparat; e haios rau!
Stiti ce dor mi-e de burtica? Si n-are nici o legatura cu bucuria pe care o am cand o vad pe Iulia. Poate doar cand o voi tine in brate ziua intreaga imi va trece nostalgia asta. Orice matz care chioraie imi aminteste de manutele si piciorusele care ma loveau si...iar plang! De fapt probabil ca e normal, am fost lipsita de aproape 2 luni de inghionteli...Asa ca bucurati-va de ele, chiar daca va e greu.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor, pe Euforia a inceput "de-a mama si de-a tata" - gravidute in luna a 8-a si Lamaze.

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bine ai venit, Aimee! De fapt, uitandu-ma la DPN, tu ne...apartii oricum noua! . Voi sunteti concitadine cu eroina mea, o fata cu tripleti (Loredana) cu care m-am intalnit la prima mea internare si m-am reintalnit acum, dupa ce nascuse. A stat si ea 3 sapt dupa nastere cu fata la incubator, iesise mica pt ca fratii ei baietii o batusera si inghesuisera in burtica la mami. Era deci din Craiova, cu un neam urias, innebunit sa o ajute sa creasca tripletii. Asa ca de unde era disperata ca n-avea initial cine sa o scoata din spital si sa o duca la Craiova (ca se si oferise randunoiul meu sa ii duca el) au venit pana la urma 2 masini cu 7 oameni in alai, ca unde a mai vazut Craiova tripleti?...
Stela, Uscosin si aer adanc in piept! TRECE! Da, mai, si eu zic ca fata imi seamana desi clar are ceva si din Petrica. Oricum toate asistentele din reanimare imi zic ca e evident fata mea!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

INVIDIATI-MAAAAAAAAAAAA!!! TOCMAI AM VAZUT PE WEB PE SIMO SI PAPACIOSUL!

Maaa e asa mic si dulce...Simo pare obosita rau si pe buna dreptate..Nu am vb cu ea..doar mi-a pus camera cand alapta. Doamneee ce bine ii sta! SIMO SA MAI FACI INCA 2-3 STRUMFI CA-TI STA BINE MAMICA

Roxana 39 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA LUNI!!!

Mergi la inceput