Strumfi de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
Vivela spune:
Oana, multumesc de sfat. O sa cumpar chiar azi daca reusesc sa ies afara, daca nu, dau indicatii precise sotzului cand vine acasa. Am citit si eu despre gelul acela si pare bun.
Carla, Ioana, Lavi, Lia, Cafera .
Eu stau si fac bashici , cred ca sunt inevitabile .
Gata, m-am plans destul, bine ca n-a patit David nimic (cred ca as fi indurat orice, numai sa fie el bine).
Cred ca accidentul asta mi s-a intamplat din cauza oboselii, pt ca n-am dormit azinoapte decat iepureste, am avut parte de maraieli, palme si suturi de la David. Plus ca de vreo saptamana a descoperit ca eu am par! Da, inca mai am! Motiv pentru care infige mana in parul meu si trage zdravan . Va dati seama cum sunt eu, chiauna de somn si paruita la prima ora .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
aylin_tarcan spune:
si acum raspunsuri restante:
ioanaiub, bine ai venit!
carla, insanatosire grabnica grabnica!
nikole, alma a dormit de la inceput la ea in patut si tot degeaba.
luna, o sa fie bine, iti spun eu! felicitari pentru curaj! eu inca nu l-am avut!
alina.a, ii urez insanatosire grabnica lui G. Stiu ce inseamna. la noi in familie toti au fost bolnavi rau de tot. cum nu i-am vazut niciodata!
despre banana: nu stiu de ce, dar eu i-as da broscutei linistita! nu am auzit de alergie la banana. in alte tari este considerat fruct de inceput. insa cred ca o sa ii scot mijlocul
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
panda77 spune:
Buna ziua dragi mamici
Imi tot bag si eu nasul pe aici pe la voi dar nu m-am prea exprimat, dintr-o oarecare...timiditate. Sper sa ma primiti si pe mine asa cum am vazut ca stiti voi sa o faceti, cu bratele deschise.
Comoara mea Ilinca, la cele 7 luni ale ei, este vioaie, chiraitoare, vesela si prezinta 2 dinti. Pana acum nu am avut probleme majore: doar hernie ombilicala, diaree vreo 2 sapt, raceala cu febra si reactii otice si posibila intoleranta la proteine din laptele de vaca (culmea, e vorba de lactatele mancate de mine!) si cam atat. Acum suntem in plina diversificare si, in afara de alimente gen lactate pe care le evitam, pare in regula: mancam cu pofta cam tot.
Am vazut pe aici bebei superbi, nu stiu cum sunteti voi, dar eu am devenit o adulatoare de bebei - nu ma mai satur sa ma uit la poze!
Dar hai sa nu scriu mult in primul mesaj, ca sa nu va plictisesc din prima: astept sa ma cooptati si pe urma...hi,hi,hi
www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">poze Ilinca
Oana-panda77, de Ilinca - 15.07.2007
Vivela spune:
Oana panda si Ilinca, bine ati venit .
Se mareste gashca...
Ce frumoasa e Ilinca . Si ce rochite frumoase are...
Mai, eu m-am imbolnavit sa tot vad asa fetite frumoase! Si am inceput, strategic, sa-l pisez la cap pe al meu sa facem o fetita .
Am promisiuni ca atunci cand va face David 2 ani ne apucam de proiect. Dar pana atunci eu ce fac?? Cred ca teste de sarcina, ca protectie ioc .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
aylin_tarcan spune:
anamiha, bine ai venit!
ioana, vedem azi cum sunt francezii! oricum, dupa ce incepusem in forta campania de interviuri m-am gandit eu mai bine ca de fapt nu vreau sa ma angajez (cine vrea sa asculte motivele sa intrebe) si felicitari pentru dintisor. si vorba ta. eu nu apuc sa le fac pe astealalte, curatat dintisori imi lipseste!
alma nu doarme decat la ger. la geam la bucatarie. si respira aer curat ca eu am pomisori in spatele blocului. asa am eu timp acum sa scriu pe forum!
vivela, tarziu cu raspunsul meu, dar pentru viitor. eu cand ma ard pun imediat sare. niciodata nu se face basica. trece de zici ca nu ai avut nimic. insa ustura. daca e mai mare arsura, miere sau iaurt. asa stiu eu. si bioxiteracor e bun
si noi am cazut din pat. intre patul nostru si patutul ei este o fanta minca (nu s-au lipit unul de altul complet). acolo a cazut. cu mine in camera.
cafera, pot sa incerc sa ma mulg. nu am mai facut-o de mult. cine stie daca iese ceva!
ioana, ai dreptate! nu o sa ii dau foarte tarziu seara. mai pe la pranz! asta mi-ar lipsi!!! dau doua inghetate si o prajitura. dar dupa cura, asa de incununare a succesului!
panda bine ai venit!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
oaana spune:
Panda bine ai venit printre noi.Ai o fetita scumpa tare tare....asa ca si eu trebuie musai sa am si eu o fetita....namai sa-mi mai revin....
La fel si Eva si Mara sunt tare scumpe.
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mychydutza spune:
neatza. i-am trimis si vivelei PM, dar am zis ca e bine sa postez si aici: pt arsura e super eficient PROPOLIS SPRAY CUTANAT-SOLUTIE . asa se cheama . e spray si este extraordinar de bun. garantez . eu m-am fript acu 2 ani cu neste faina de mustar pe care am pus-o pe piept pt raceala si tuse.am tinu prea mult si m-am ars ca si cu o solutie acida. sprayul asta a afcut minuni. nici semn nu mai am si nu vreau sa va povestesc cum arata decolteul meu. dupa ce se da pe piele face o pelicula subtire si nu lasa hainele sa se lipeasca de locul cu pricina.
*mihaela*
mychydutza spune:
panda bine ai venit!
editez ca sa-ti spun ca ai o fetitza tare draguta! seamana cu taty , nu?
*mihaela*
panda77 spune:
O rugaminte: imi trimiteti si mie parola mailului comun, ca am inteles ca sunt multe lucruri interesante acolo?
Mercic,
Panda77, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007
panda77 spune:
Va multumesc frumos pentru primire, eram sigura ca n-o sa va deziceti de bunul renume. mychyduta, multumesc mult pentru parola.
Panda77, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007