Strumfi de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lia, cred ca nu "ai stiut" ca o sa pice Una din pat. De fapt cred ca de fiecare data cand ii lasam in pat si plecam din camera, chiar pt o secunda, ne gandim "daca pica? daca printr-o minune ajung la marginea patului si aluneca de-acolo". Slava Cerului, de cele mai multe ori nu se intampla asa, dar uneori uite ca da. Mirunica sa treaca.

Ce sa zic: bine ai venit si tu in clubul celor cu copii cazuti din pat! Hai ma, chiar avea dreptate pediatrul ala: "toti suntem cazuti in cap!"?

Din capitolul "premiere in viata copilului meu", David a inceput sa se rostogoleasca. De pe spate pe burta. A mai avut el niste tentative pe la 3 luni, i-au iesit, dar numai de vreo 2-3 ori. Dar de atunci, nimic, pana aseara. L-am lasat (pe jos, ca nu ma mai incumet altfel ) pe spate, cu jucarii, si l-am gasit pe burta, fericit de reusita . Si uite asa, iar dau dreptate unuia care zicea ca "ai clipit, ai pierdut ceva din viata copilului tau". Dup-aia m-a delectat cu cateva "reluari", sa prind bine ideea.

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, brrr, ce presimtiri!

Bine zicea Karligutza: "Asa invatam poate ca rutina zilnica cu bebelusii nostri e nimic pe langa o suferinta a lor."
Noi suntem cu viroza in acelasi stadiu, ba Saby parca tuseste mai rau, desi ii dau ambroxol. Si noi ne simtim la fel de rau, eu trebuie sa ajung azi la cumparaturi ca de serviciu nu mai vreau sa aud cateva zile, ma impart intre Saby si sotul meu si nu stiu ce sa le mai fac sa se simta putin mai bine. De mine nu apuc sa ma ingrijesc deci nu ma mir ca nu ma simt mai bine.
De vreo 3 zile Saby papa doar san, refuzand constant orice altceva. Am mai auzit si ideea ca n-ar trebui sa-i mai dau, ca asa a luat ea viroza de la mine .
As da orice sa fiu obosita din cauza plimbarilor dese cu Saby in brate ca sa doarma sau din alte cauze care tin de rutina zilnica. Ma simt atat de neputincioasa cand o aud tusind ca-mi vine sa-mi smulg parul din cap. Vreau inapoi bebele meu sanatos tun care ma obosea cu energia lui din fiecare zi, vreau sa ma plang ca nu mai am timp de mine, de casa, de serviciu etc. dar sa nu mai sufere puiul meu.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata gagici!

o sa citesc din urma si revin cu raspunsuri (sper sa pot). insa pana una alta am si eu sa va pun o intrebare. am cautat sa ii cumpar almei cereale sa ii dau seara ca nu mai rezist cu noptile astea tocate de 15 treziri. si ma gandeam ca poate s-o trezi copilul de foame. si nu am gasit orez simplu, cu lapte inclus decat de la 6 luni. este bun? pot sa iau? (era de la nestle). in conditiile in care eu nu i-am dat nimic pana acum, ce cereale pot sa ii iau? (adica pot sa iau cu fructe?) sau ce dumnezeului sa ii cumpar? ca eu credeam ca o sa fie usor. ma gandesc ca ma complic daca iau cereale fara lapte. ca trebuie sa cumpar si lapte separat si sa le prepar pe amandoua. de ce n-as lua cu lapte inclus. am vazut la milupa (de la 4 luni) cereale de orez dar fara lapte. mi-e nu stiu cum sa iau de la 6 luni cand ea inca nu are 6 luni.

please help!!!!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by CarlaV

Cafera, brrr, ce presimtiri!

Bine zicea Karligutza: "Asa invatam poate ca rutina zilnica cu bebelusii nostri e nimic pe langa o suferinta a lor."
Noi suntem cu viroza in acelasi stadiu, ba Saby parca tuseste mai rau, desi ii dau ambroxol. Si noi ne simtim la fel de rau, eu trebuie sa ajung azi la cumparaturi ca de serviciu nu mai vreau sa aud cateva zile, ma impart intre Saby si sotul meu si nu stiu ce sa le mai fac sa se simta putin mai bine. De mine nu apuc sa ma ingrijesc deci nu ma mir ca nu ma simt mai bine.
De vreo 3 zile Saby papa doar san, refuzand constant orice altceva. Am mai auzit si ideea ca n-ar trebui sa-i mai dau, ca asa a luat ea viroza de la mine .
As da orice sa fiu obosita din cauza plimbarilor dese cu Saby in brate ca sa doarma sau din alte cauze care tin de rutina zilnica. Ma simt atat de neputincioasa cand o aud tusind ca-mi vine sa-mi smulg parul din cap. Vreau inapoi bebele meu sanatos tun care ma obosea cu energia lui din fiecare zi, vreau sa ma plang ca nu mai am timp de mine, de casa, de serviciu etc. dar sa nu mai sufere puiul meu.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Speram sa fiti mai bine...
Nu te speria ca tuseste mai tare. Asta e efectul ambroxolului, sa elimine secretiile.
Sanatate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

neata gagici!

o sa citesc din urma si revin cu raspunsuri (sper sa pot). insa pana una alta am si eu sa va pun o intrebare. am cautat sa ii cumpar almei cereale sa ii dau seara ca nu mai rezist cu noptile astea tocate de 15 treziri. si ma gandeam ca poate s-o trezi copilul de foame. si nu am gasit orez simplu, cu lapte inclus decat de la 6 luni. este bun? pot sa iau? (era de la nestle). in conditiile in care eu nu i-am dat nimic pana acum, ce cereale pot sa ii iau? (adica pot sa iau cu fructe?) sau ce dumnezeului sa ii cumpar? ca eu credeam ca o sa fie usor. ma gandesc ca ma complic daca iau cereale fara lapte. ca trebuie sa cumpar si lapte separat si sa le prepar pe amandoua. de ce n-as lua cu lapte inclus. am vazut la milupa (de la 4 luni) cereale de orez dar fara lapte. mi-e nu stiu cum sa iau de la 6 luni cand ea inca nu are 6 luni.

please help!!!!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Poti sa te mulgi? Daca da eu zic sa-i dai cu lapele tau.
La mine nu iesea decat cand gugea bebe.
Cred ca cel mai indicat sa te ajute fetele cu cunostinte medicale.
Pupici!

Mergi la inceput

gugea=sugea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Vivela,este foarte bun un gel de arnica dela farmacie:Arnigel,e bine sa-l ai in casa si pentru bebe.

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Petra, si eu am luat cereale simple, fara lapte inclus - orez de la Milupa -si i le dau cu laptele meu (am inceput cu o lingurita de cereale la 30 de ml de lapte, am furat proportiile de la valen - iese o chestie aproape lichida, pe care Una o inghite usor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Nonna, Andrei a vrut sa nu uiti ca e ziua lui, de aia ti-a lasat semne pe buze si pe ochi.
Carla, Diana, Alina/Anya multumesc pentru ca ne-ati urat dintele.
Gabi, nasol cu arsura.
Petra, prima oara sa nu-i dai cerealele seara, ca daca o s-o doara stomacul te-ai scos de 15*2 treziri. Eu zic ca o sa doarma mai bine chiar daca le maninca mai devreme (dai o inghetata daca am drepate?). Am incredere in cerealele de la Nestle, eu am luat 'Burtica sanatoasa' cu bifidus.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Carla gata, am gasit si pozicile noi cu Saby, e o dulceata, are niste trasaturi atat de definite si niste ochi E simpatica tare cu piureul de cartofi scuipat pe bavetica si cand il iubeste pe tati. Sanatate multa iubitei tale strufite

Ioanaiub si Anamiha aveti niste copii tare reusiti . Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Vive bine ca nu a patit nimic Davdush, of

Cafera chiar brrr, apropo de premonitia ta. Bine ca nu s-a aplicat la Alexia. Tot la capitolul premonitii de mame, cand eu am fost anesteziata (anestezie totala) pt operatia cezariana, mama mea "a luat somn" inexplicabil, desi se trezise devreme ca avea treaba multa (era la bunica la tara).

Diane_dun si eu am dureri de alea ca inainte de menstruatie de vreo luna, apar cu intermitenta, dar inca nu m-am trezit cu "rudele de la Lacul Rosu" pe cap. Ma intreb daca m-oi sui pe pereti ca Spiderman cand o fi CM, ca nici camante ca inaninte nu putem lua

Lia of, cate accidente de astea vor mai fi, mai ales cand vor incepe sa mearga, sa se suie pe pat, pe fotoliu, pe scaunul de la calculator Si noi o sa tremuram de fiecare data.

Si Lorinush a cazut de pe pat, deci ne inscriem si noi in club, acu vreo 2 sapt, cand avea treziri ff dese (si acum se trezeste la 2 ore, atunci se trezea mai des). O luam noaptea in pat cu mine cand nu mai rezistam si o pun la margine, pt ca sotul are un somn tare aiurea, se intinde pe tot patul si iti mai da si ghionturi cu coatele, picioarele, deci nu risc. Spre dimineata se trezeste Lori si se rasuceste... cade dar nu zice nimic, noi sarim ca arsi, fata zambeste: cazuse pe maini, deci a avut amortizoare. O vreme ne-am tot pipait fata la maini sa nu aiba nimic, of. Acum nu o mai pun in pat cu noi, oricat de obosita as fi. I-am coborat si nivelul la patut si am constatat ca ii place f mult sa se joace acolo singurica cu jucariile cand nu vrea sa fie sufocata de mama Cand ma duc la baie sau la bucatarie tot acolo o pun, e mult mai sigur. Mai ales ca, desi nu merge inca de-a busilea, se agata de noi sa se ridice in picioare (stiti ce aiurea e sa se agate de parul meu? ) si sa se coboare pe marginea patului in jos. Daca o pun culcata pe burtica mea, face la fel, coboara frumusel pe o parte

Gata, ca iar m-am intins la vorbe...

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput