Strumfi de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
diane_dun spune:
Da, corect, ce ametita sunt azi...
BUNA DIMINEATA, sa aveti o saptamana frumoasa!
Mami de Dani
cafera spune:
Vivela, daca ai in casa apa termala de la Avene (eu o folosesc si pt funduletul Ilincai), e ffffffff buna.
La farmacie gasesti sigur ceva. Dar trebuie sa mergi mai repede. Si in primul rand trebuie sa scazi temperatura locului respectiv, asa cA pune ala rece...Altceva....Sanatate.
lorinaoo1 spune:
Neata si de la noi. Multumim de cafeluta, Cafera
Vivela daca nu ai miere incearca cu albus de ou crud, ca previne si inflamarea. Pupici sa treaca
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
Vivela spune:
Multumesc fetelor pt sfaturi .
Ma tratez cu raceala locala si cu cataplasme de cartof crud. Farmacia de la parterul blocului e in inventar si mai departe de atat nu pot sa tzopai.
Oricum, am gasit o intrebuintare la mainile mele reci .
Partea nasoala e ca eram cu David in brate (nu-mi trecea prin cap ca nu sunt in stare sa pun cafeaua din ibric in ceasca ) si pana am reusit sa-l pun pe el in pat, pana am dat jos panalonii de trening cu care eram... a durat destul.
Bine ca nu l-am atins si pe el, ca mi-as fi dat palme si pumni in cap acum. Oricum, nu faceti ca mine .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
liadorian spune:
Buna dimineata si multumim de cafea!
Vivela, pai se poate sa torni pe tine bunatate de cafea?! (Glumesc, uite si sa treaca repede usturimea aia, chiar e neplacuta!)
Diane_dun, ma intrebai cum am procedat cu Una ca sa bea apa - pai nu mare lucru, decat ca i-am dat-o. Apa plata Izvorul Alb, la temperatura camerei. Ii dau deocamdata cu lingurita, canuta cu cioc e mai mult de acomodare si de turnat pe hainute ca nu prea stie ea sa bea din ea.
Iar la capitolul "premiera absoluta in viata fetitei mele", aseara am experimentat cu totii prima cadere din pat. Primul buf, prima oara cand ne culegem copilul de pe jos, primul plans de spaima etc. Tot tacamul. Am avut remuscari toata noaptea, fiindca nu ma intrebati cum, dar inainte de a iesi din camera am stiut ca va cadea. Chestia e ca ea nu se deplaseaza deloc in spatiu, doar se rostogoleste de burtica si apoi incepe sa bazaie s-o ridici inapoi cu labutzele in sus. Aseara ii preagteam baia si am vrut sa ies dupa niste apa rece si m-am gandit ca daca o las in mijlocul patului, va cadea. Am stiut chestia asta limpede ca lumina zilei, dar dupa aceea m-am gandit ca sunt eu paranoica, n-are cu sa ajunga ea la marginea patului. Totusi am mutat-o la perete, intr-un colt, am ezitat de cateva ori sa ies si am iesit din camera spunandu-mi ca-s proasta ca-mi fac asemenea ganduri. In clipa in care am deschis usa camerei, la intoarcere, am vazut-o cazand pe spate. Am murit si-am inviat, si m-am gandit ca de acum asta va fi o senzatie cu care va trebui sa ma obisnuiesc. Pana va invata sa mearga, cand o va lua la fuga, cand se va repezi in tot felul de jocuri etc. o sa am inima in gat si stomacul ghem. Oricum, am tremurat ca varga o buna bucata de timp dupa aceea, ea deja gangurea si se juca fericita si eu o tot pipaiam peste tot sa vad daca n-o doare pe undeva.
In ceea ce priveste diversificarea... e capitol inchis. La noi se cheama "mozoleala". Cred ca luna asta nici nu ma pot astepta la altceva, m-am linistit imediat ce am gasit explicatia: cred ca Una efectiv nu e pregatita psihologic pentru mancare. Efectiv nu e interesata de alimente, nu intinde manuta sa prinda ceea ce mancam noi, nu "pofteste". Asa ca deocamdata ne jucam si asta e!
Va pup si fug, ca s-a trezit!
cafera spune:
Aoleuuuuuuuuuuuu. Era sa o patesti rau. Mama mea are o vorba: mai bine lasi copilul in patut sa planga un minut, decat sa-l tii in brate si sa faci treaba la bucatarie si sa planga o viata daca ai facut o manevra gresita. Uite ca se putea intampla....si mai rau.
Vivela spune:
quote:
Originally posted by cafera
Aoleuuuuuuuuuuuu. Era sa o patesti rau. Mama mea are o vorba: mai bine lasi copilul in patut sa planga un minut, decat sa-l tii in brate si sa faci treaba la bucatarie si sa planga o viata daca ai facut o manevra gresita. Uite ca se putea intampla....si mai rau.
Mamica de printese
Da, cafera, ai dreptate . Asta imi e invatatura de minte!
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
cafera spune:
quote:
Originally posted by cafera
Era pt Vivela.
Pupici si Unei. Si eu am uneori presimtiri cum ai avut tu.
CarlaV spune:
Lia, te inteleg bine dar povestesti foarte frumos. Bine ca n-a fost mai rau.
Vivela, au dreptate fetele, miere, albus de ou, spray-ul de la farmacie se numeste Bioxyteracor parca; e foarte buna o crema cu camfor daca poti gasi. Cred ca e nasol de tot, mai ales ca e mare. Pune si o crema emolienta, un ulei natural ceva, sa se refaca pielea mai repede. Partea buna e ca n-a patit copilul nimic.
Am vazut poze foarte frumoase cu Eva, sa va traiasca!
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
La capitolul presimtiri...
Fiind zapada proaspata, Alexia a iesit la schiat cu o prietena, insotite de tatici.
Ramanand cu Ilinca, la un moment dat am avut un gand cu cazatura si picior rupt. Mi l-am alungat, fireste...
S-au intors repede si nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca prietena ei, dupa a doua coborare si-a rupt piciorul. Nu e fractura deschisa, darrrrrrrr biata de ea.........
M-am cutremurat!