Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)
Raspunsuri - Pagina 3
nastasie spune:
fetelor, azi am alergat de nebuni.am terminat ce avem de rezolvat.
eu am fost la stomatolg si pana la 3 ani nu le face nimic la copii.noi nu mai avem deja 2 dinti din fata.cica de la biberoane si de la antibiotice.nu avem ce le face decat sa-i schimbe.
adriana&
razvan 01.11.2004
nastasie spune:
kati, referitor la gemene asa ii zic si eu lu nebuna de soramea ca seamana cu gemenele din serial si ea zice ca-s nebuna.toata lumea ii spune lucrul asta numai ea nu vede asemanarea.
adriana&
razvan 01.11.2004
adriana_m spune:
Katiapam multumesc de cafeluta si de bere. Cu cafeluta ma servesc acum iar cu berea poate mai pe seara ca mai am sa ma duc dupa copil la gradi, deci nu merge acum.
Of dintisorii astia ne omoara.
Vine weekend-ul
numa ca la noi e un ger afara de crapa pietrele. Deci probabil ca mai mult o sa stam prin casa. asteptam vara sa vina odata ca de iarna numa cu ger si vant suntem satui.
ramyteo spune:
Nastasie apai Teo si acum bea cu bibu si nu o pot dezvata nicicum
si antibiotice i-am cam dat. Of ,of numai asta mai trebuia dupa ce ca is chinuiti sa le iasa li se mai si cariaza.
Lena am fost la scara si hi hi iar nu mere liftu hi hi
Kati draga mea iau bata nu mai scutesc pe nimeni hi hi ca doar nu oi mai trece cu vederea hi hi
Adriana asa nici mie nu imi vine sa mai ies din casa , mai in loc sa vina primavara la noi ninge .
Va
pe toate
Teo 
Perlute
o viata...
lulu_boches spune:
Adriana_m- si la noi e friiiggg.S-a facut polei
Ramy, misto ca nu merge liftu, iar carasi apa pan la et 10![]()
Luana, a renuntat la sticla pe la 2,5 ani, antibiotice a luat f multe, dar sa stiti ca nu are probleme cu dantura.De la ce varsta se schimba dintisorii?
noi
Impreuna pentru Emma
ramyteo spune:
Nu mei ca avusai noroc
dupa ce am dus apa nu a mai mers a mai urcat vreo doua pers. si gata i s-a taiat mauu hi hi ca dupaia mi-a fost mai usor si am terminat hi hi
Teo 
Perlute
o viata...
lulu_boches spune:
quote:A mers destul
Originally posted by ramyteo
Nu mei ca avusai norocdupa ce am dus apa nu a mai mers a mai urcat vreo doua pers. si gata i s-a taiat mauu hi hi ca dupaia mi-a fost mai usor si am terminat hi hi
Teo
Perlute
o viata...
.Dupa 2 luni de time out, a mers 2 zile, macar de mergea 3 zile, ca doar minuniile tin 3 zile
Bine ca iau banii de pe fraierii.
Cand am mers acasa, Liviu era venit.
noi

Impreuna pentru Emma
ramyteo spune:
Nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa ne bage astia la lift iara reparatii si kkturi asa m-as muta de aici 
Si nu a zis nik?
Teo 
Perlute
o viata...