Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)
Raspunsuri - Pagina 2
katiapam spune:
Gina-poate daca nu l-ati mai lasat singur atita timp adica fara voi acum se razbuna si e in cautare de atentie si face rautati sa va aiba linga el
asa sint copiii
un pupic si voua
azi a mincat bine pina acum,seara nu vrea dar sigur di cauza dintilor ca saliveaza mult
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
gina_butnaru spune:
Fetelor, eu in 5 min plec sa-mi iau piticul de la cresa.
Va urez un week-end placut! Dar poate mai intru si in week-end.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Mai fetelor ce bine ca noi am scapat acum vreo doua luni ia dat ultima maseluta
si acum ce ma doare cel mai tare i se cariaza maselutele si dintisorii
.
Va
pe toate.
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Atentiuneeeeeeee Drepti!!!!!!!!!!!!!!
Mai fetelor pai se poate? Ce pisicii pisicestilor din pisicesti faceti?
Sunt nervoasa si sa-r putea sa va sanctionez!!!!!!!!
Asa ca miscati-va destele la scris
ca de nu......
,hm, da ce inseamna asta? hm...
Teo 
Perlute
o viata...
adriana_m spune:
Deja s-a scris in noul capitol pana ne-am trezit noi. greu cu fusul asta orar.Numa sa stau noaptea poate.
Ramyteo trebe sa ai grija cu cariile ca nu prea e de gluma. Am mai citit si eu pe net ca si lui Robert ii aparuse o pata pe dintii din fata. dar se pare ca nu mai prea am ce sa-i fac. Decat sa-l spal des pe dinti. Voi ii spalati pe bebei pe dinti cu pasta de dinti? Eu am avut reticente cu parsa dar pana la urma il spal cu putina pasta ca parca fara nu am nici un spor. Si cica dintii se mai si mostenesc, iar eu cu sotul stam foarte prost cu dantura. Of. Sper sa nu semene cu noi la asta sau macar sper sa fie aici mai bine cu dentisti. Ca in romania au bagat frica in mie dentistii de mica si de aia am ajuns acum asa praf cu dantura. Astia sper sa fie mai blanzi.
Mai iau si eu o cafeluta.
ramyteo spune:
Da si noi stam prost cu dantura si fata vad ca o ia pe urmele noastre si dupa ce ca e foarte scump si o kkt de consultatie nici nu cred ca va sta pe scaun. E aiurea. Si noi o mai spalam pe dintisori da acu tre sa-i cumpar periuta ca periuta ei si-a bagato in olita
si nu i-am mai luat dar tre sa ii iau si oricum dr. a zis ca sa o spal mai rar ca are dintisorii moi, offf
Ia de la mine o 
Teo 
Perlute
o viata...
adriana_m spune:
Multumesc de cafeluta. O iau cu placere.
Parca citisem undeva ca poti sa-i mai speli pe copilasi pe dintisori cu tifon si apa. Doar ca sa-i cureti macar resturile de mancare. Si noi tot de asta suntem stresati ca nu va sta pe scaun. dar am zis sa mergem noi odata sau de doua ori sa ne vada pe noi ca nu patim nimic si atunci poate poate va sta si el. Greu cu astia mici. dar am zis ca o sa incercam sa mergem odata sa vedem cu va fi. Dar o tot amanam vizita asta. of
ramyteo spune:
Am auzit ca mai multe mamici au fost cu copii si le-a zis ca numai dupa patru anisori ii primeste. Eh na las....
In rest cum stai cu cantecelele?
Teo 
Perlute
o viata...
adriana_m spune:
Am vreo 3 parca pana acum. Am zis ca in weekend-ul asta sa stau sa le pun pe foaie tot ce am sa fac asa o lista. Sa vad ce cantece, jocuri am. Parca am ala cu degetelele, cu ursul doarme si ala cu in padurea cu alune. Astea mi-au placut mult si sunt jocuri cu cantecel. Vreau sa le pun pe lista si sa merg luni la gradi sa vb cu educatoarele sa vedem ce alegem. Ca cred ca as avea timp in 3 ore sa-i invat jocurile astea. ca mai mult de vreo 20 min nu pot sa fac acelasi cantelec sau joc ca se vor plictisi. Sa vedem ce zic si educatoarele. Cu mancarea stau mai prost deocamdata. trebe sa ma documentez serios maine si poimaine ca trece timpul si acus vine pe mine petrecerea si eu nu m-am pregatit.
katiapam spune:
Ramy-te rog nu ma bastona![]()
eu ma pregatesc de iesit putin
nu ma penaliza
azi dupamasa am lenevit in pat la tv cu printesa mea in brate 
Adriana-m-dau si eu o cafea
si o bere
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai