Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza burtici!
alinushca mamica minunata care-si scoate bebelinul la plimbare! superrr! 100% nu va ezita sa vine pe lume!
musette multumim frumos! nici mie inca nu-mi vine sa cred cat de mari suntem!..legat de stranutat..si io stranut la greu..am asa ture de stranutat..exista o explicatie!..care o fi...nu stiu...

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata dragele mele!!!
Eu sunt prin preajma dar dupa o noapte cam agitata, intrucat asta mica a mea a reusit sa raceasca si s-a cam chinuit asta noapte cu muci, tuse si tot tacamul. Asa ca azi sunt cam zombi...
Oana, July ce bine imi pare pentru voi!!! ma bucur mult ca bebeii sunt ok si marisori..Doamna ajuta sa fie bine in continuare.
maimuimi pare tare rau pentru ce s-a intamplat
Eu abia pe 3 martie merg la masurarea pliului nucal..deci mai am de asteptat putin, dar sper ca bebe e bine.
Va pup pe toate si va imbratisez

+9+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

maria! imi pare rau de bebelina racita! ai grija sa nu iei si tu raceala, si odihneste-te azi! si sanatate pishpiricei!

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata!

Oanasm, felicitari pentru bebe mare si sanatos! Miercurea viitoare o sa merg si eu la triplul test. O sa revin cu noutati.
Maria2004, sanatate la puiut! Inca mai avem putin pana se termina iarna sa scapam si noi de povestea cu virozele respiratorii, de raceli si alte evenimente specifice sezonului rece.
Maimu, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta dar... incearca sa spui "Doamne ajuta!" si sa mergi mai departe.

Va pup pe toate si va urez un week-end superb!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
12+
iata minunea 2

Mergi la inceput

claudiaHmultumim frumos! tin pumnii pt miercuri! precis bb e ok si bine la tine in butik! un maaare de tot!

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neatza burtici,

Felicitari oana si july pt rezultatele bune de la eco. Eram sigura ca bebeii vostrii sunt niste nazdravani mari si sanatosi!!Vestile bune ma binedispun intotdeauna asa ca o sa ma un week-end grozav!!!

Va pupacesc pe toate, ma duc afara cu Matei ca nu mai rezista sa stea in casa cand afara e asa o zapada frumoasa!!!

Ne auzim mai pe seara!

7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ma simt ca un balon..asa de umflata sunt.
In fine azi am bagat un loc de joaca cu fetele si nu stiu am o energie..m-am dat pe topogan cu ele..am alergat ca nebuna...hmm...de regula in perioada asta picam de oboseala...o fi baiat..hahahaha..si al meu vrea fata..ce o sa mai rad..daca e baiat
Ma intreba careva...la a doua sarcina m-am mai ferit ,dar tot o luam in brate pe Ingrid, oricume ra micutza, prin luna a 36 m-am potolit ca era burtoiul f mare..

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by anis

hahahaha..si al meu vrea fata..ce o sa mai rad..daca e baiat

Eu daca as fi baiat si as avea 2 (doua) surori mai mari (>)... ... intelegi tu. Poate, cine stie, la asta se gandeste si sotul tau..
Mai bine 3 fete cucuiete !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna seara
bun venit tuturor mamicilor noi
felicitari pt ecografii fetelor
pe toate

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

alinusha...cine stie la ce sa gandeste.. faza e ca daca e fratior ar avea de unde sa aleaga dintre prietenele surioarelor,nu?hai ca o i-au razna ..

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput