Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bitzuca merci! tetsul AFP vine de la 'maternal serum alpha-fetoprotein' si desccopera eventuale defecte de tub neural, analiza se face intre 16-18s
An AFP is done by taking a blood sample at 16 weeks of pregnancy (but can be taken between 16 and 18 weeks). Tests after 18 weeks cannot be relied upon. The accuracy of the test very much depends on the unborn baby's age being calculated correctly. This may be reliably calculated if the woman has regular periods and is sure of the date of her last menstrual period, or if she has had an earlier dating ultrasound. Sometimes an ultrasound is scheduled at around the same time of the AFP blood test.

An AFP is a 'screening test'. It aims to identify babies that may be at increased 'risk' (or have a higher chance) of having a neural tube defect, but it cannot definitely tell if the baby has the defect. The AFP test is about 90% accurate. This means that around 10% of babies with a neural tube defect will be missed. The test also has a high 'false positive result'. This means the AFP level comes back high, yet the baby is actually healthy and normal. This happens for about 50% of 'high' results.

The AFP level is measured in the woman's blood to estimate the 'risk' of the baby having a NTD.

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

burticoaselor am o rugaminte - sa ma scoateti din lista, din pacate s-a intamplat exact ce imi era frica- s-a oprit sarcina din evolutie
mult succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eu miercuri fac testul combinat si daca asta iese ok, nu cred ca mai fac nimic paana in s20;doar daca imi recomanda moasa.

11+

Mergi la inceput

Doamne, Maimu, sincer imi pare rau!Iti suntem alaturi daca ai nevoie de prieteni aproape!
Multa putere si Doamne ajuta sa fie totul bine!

11+

Mergi la inceput

maimu imi pare rau .. sa-ti Dumnezeu putere si incredere! te imbratisez!

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

bitzuca tin pumnii pt miercuri!!!!

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

Oana,draga, pupici!DAr unde a disparut gasca noastra de fete?
Feteleeeeeeeeee unde sunteeeetiii?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Vad ca toate burticile dorm neintoarse inca la ora asta... tre sa recunosc ca si eu am dormit cu vreo 2 ore mai mult si a fost asa de bineeeee.
Dar gata! Plec! E asa frumos afara ca ma duc cu punctuletzu' la parc sa ii arat deliciile lumii asteia poate il conving sa vina pe lume
Uichend frumos!

4+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by anis

Eu nu am simtome deloc...ceea e f bine.La dr o sa ajung dupa ce trec de 6 sapt ,ca vreau sa aud si inimioara.
In schimb nu vreau sa ma mai ingras rau in sarcina asta...ca stiu cum e.La prima mi-am facut de cap si am luat 22, a fost greu dupa..si nu prea ca in 8 l am scapat de ele.La a doua am luat 16 si culmea am scapat f greu de ele.E acum am 50 de kg,,sper din suflet sa nu i-au mult...ca am fost o norocoasa,vergeturi n-am nici pe burta nici pe fundulet,traiasca ulei de masline.Bb s a fie sanatos!

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Tu te-ai dat cu ulei de masline pe burtica?si zici ca a avut efect?de cand ai inceput sa dai?

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Oana felicitari pt grasun...e un bebe maricel!!!!!!!!!Ma bucur f tare ca e totul ok!

Julymorning felicitari si tie!!!!!!Eu zic sa stai linistita caci va fii totul bine!Ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si ca e bine!

Maimu,imi pare f rau,nici nu stiu ce sa-ti spun,am trecut si eu prin asta si stiu ce simti,iti doresc multa putere sa treci peste si incredere ca vei avea in viitorul apropiat un bebe!

Fetelor va pup pe toate va doresc un week-and placut!

P.S. mai stranutati?iar am inceput sa stranut....offff

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput