Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Salutari burticilor!

Haine bune calitate-pret eu luat aici la H&M. Am inteles ca si in Romania este, prin Mall-uri. Eu mai am 2 pantaloni si vreo 2 tricouri de la prima sarcina, dar deja am ochit ceva camasi si ustita de blugi in H&M, daca ne ajuta DD sa pastram sarcina asta...

Noi Sf Valentin il sarbatorim azi. Apartinem unui grup de vreo 40 de perechi si cum inca n-am sarbatorit Carnavalul...combinam cele 2 petreceri! Adica mergem deghizati la cina si dansul de Sf. Valentin. Atata doar ca eu am sa stau mai mult si ma uit, n-am voie de facut efort...si destul fac cu Dani.

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Hmmmm,

multa liniste azi aici!! Sunteti toate obosite dupa Valentine`s day??

Fetelor care ati fost azi la eco, ceva vesti? NU ne tineti in tensiune!!

Eu mai sper pana la 6 sa aud una alta....

7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu nu am simtome deloc...ceea e f bine.La dr o sa ajung dupa ce trec de 6 sapt ,ca vreau sa aud si inimioara.
In schimb nu vreau sa ma mai ingras rau in sarcina asta...ca stiu cum e.La prima mi-am facut de cap si am luat 22, a fost greu dupa..si nu prea ca in 8 l am scapat de ele.La a doua am luat 16 si culmea am scapat f greu de ele.E acum am 50 de kg,,sper din suflet sa nu i-au mult...ca am fost o norocoasa,vergeturi n-am nici pe burta nici pe fundulet,traiasca ulei de masline.Bb s a fie sanatos!

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut, gagici! Mai este careva prin zona?
Eu am vesti bune: nici urma de infectie urinara! m-am linistit!
Fetele de la eco unde sunteti?Haideti sa ne adunam!
Va pup pe toate!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Prezent la apel! M-am linistit total! Bebe e in grafic, cu toate cele la purtator. Inca nu se vedeau prea bine intestinele, dar cica vedem peste 2 saptamani. Singura mica problema este ca a iesit translucenta nucala un pic cam mare, 3 mm. Am facut si Dry test (care e un bi-test avansat, mai include inca ceva) si rezultatele peste 2 sapt cand mai tragem o eco sa mai masuram odata. Doctorul zicea ca maxim ar trebui sa fie 2,5. Eu pe net am gasit 3 si 3,5. Da' uite ca nu vreau sa ma mai stresez, o sa fie un bebe rasfatat la cate probleme ne face deja . Va pup si multumesc de gandurile bune, azi nu cred ca mai apuc sa raspund, insa maine seara o sa fiu prin preajma... sper.

_
Our future determines our past
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

Felicitari, July, jos palaria pt atitudinea ta! Cu siguranta Dumnezeu va avea grija de rasfatatul tau si totul va fi perfect la test.
Poate acest Dry test e totuna cu testul ce-l voi face eu; aici ii spune test combinat.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

i'm back!
deci..bb e bine bine bine! a crescut...e mare foc deja! are 62mm...adik 6,2 cm, diamterul biparietal BPD 25mm iar translucenta nucala 0,8mm Domane ajuta! a zis ca ne vedem peste 4 saptamani sa facen AFPul
july felicitari pt bb!!! ce ne mai stresam si bebeii sunt bine mersi legat de translucenta nucala..si eu stiu de 3mm...si nu2.5...oricum, sunt sigura ca va fi binetotul pt noi toate!
aa...legat de poze..am vrut sa filmam...am dus aparatul..l-am pus pe sot sa filmeze..credeam ca filmeaza...dar la sfarsit..in masina...nu e niciun film..nicio poza...a uitat cascalau sa apese butonu mi-a fost o ciuda..mama mama..m-am si smiorcait un pic..da degeaba......bine ca merg la dr din romania peste 2 saptamani si filemz io!

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hello ,

Wow ...ce de gravidute aici una si una ...ne primiti si pe noi in grupul vostru ? Sintem in 6s+ acum cu DPN pe 5 octombrie, UM pe 30 dec. 2007. Nu sintem la prima sarcina, sintem "mai cu experienta" ca sa zic asa, avem o papusa acasa de 5 ani impliniti deja, care de-abia asteapta sa vina bebelusul. E tare tare fericita ca va fi surioara mai mare. Speram ca toate se decurga bine pana atunci, ceea ce le doresc si celorlalte viitoare mamici

PS: Si noi am sarbatorit ieri Valentine's Day aici, am iesit doar eu si sotul la restaurant, la o masa romantica, pana ce am luat cupilu' de la gradinita

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Khristin, bunvenit printre noi! O odisee frumoasa iti doresc, bb sanatos!
Oana, feilicitari pt bb mare si frumos! Si eu pe pliantul pt testul combinat citesc ca pliul nucal tre sa masoare pana in 3mm.Zi-mi si mie, te rog ce e AFP-ul asta ca habar n-am!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

khristin welcome to board! sarcina usoara iti doresc! ce fain 2 bebei! si noi tot 2 am dori, dar deocamdata suntem la primul..te si fug sa te trec pe listutza!

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput