Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna seara burtici frumoase, cate la fiecare dintre voi. eu abia m-am trezit, dar am avut o zi full...de dimineata tot si , am , l-am ajutat pe sot la ...dar am facut si un pic de nanita. acum dau o raita sa citesc din urma si mai vb

7+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winniebear spune:

Salut mamici de septembrie! Ma alatur voua, DPN 10 sept. Si am si o cudatenie de impartit : din sapt 5 pana in sapt 9 am avut greturi si dimineata si seara orice faceam. Acum mi-e greata daca cumva nu mananc ceva 2-3 ore ( orice: fructe, stixuri ). Deci am devenit o ... rumegatoare. Ma trezesc ca ma duc cu mancarea dupa mine. Efectiv mi-e greata si ma doare stomacul, daca nu mananc cat de putin.Ati trecut si voi prin asa ceva ?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari oana #351;i july pt bb sanatosi si in grafic. vedeti ca ne stresam cam mult si si sunt bine mersic in burtik .
bine ai venit printre noi kristin. o sarcina usoara si fara de probleme
sincer imi pare tare rau pt tine maimu. oricat de greu iti este sa stii ca viata merge mai departe si intr-o buna zi, cand ai sa te astepti mai putin, va veni baza si va ciocani cu ciocul in geam la tine...
musette si eu stranut tare mult. inaine de sarcina nu stranutam asa mult, dar acum....slava cerului. dar am auzit ca e bine...
multa sanatate maria fetitei tale. sa ai grija sa nu recesti si tu.

7+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare fetele! Ce faceti? Eu si Sotiorul meu ne-am plimbat azi toata ziua. A fost soare dar rece.
Astazi, din ce am vazut a fost cam pustiu pe aici;unde sunteti toate?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ce uituca sunt! Delphina, mersi de sfat, heerpesul s-a uscat, inca n-a trecut dar cu ajutorul tau sigur trece mai repede.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MJ_mj spune:

Buna mamici!
Vreau sa ma inscriu si eu: DN 28.12.1980,UM 16.12.07.06.2007,DPN 21.09.2008.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile voastre bune. Vad ca pitica e deja mai bine..astazi am tinut-o in casa toata ziua si pare ca boala merge spre vindecare..slava Domnului. Iar despre mine..ce sa zic..sper sa nu iau nimic de la ea..deocamdata ma simt ok..doar cateva reprize de stranutat, dar nu pot sa le pun neaparat pe seama racelii piticei.
[Delphinasai grija de tine sa nu faci efort prea mare cu treburile prin casa
bitza2008inteleg ca ai avut o sambata tare placuta..ma bucur pentru tine si-ti doresc o seara pe masura
Oanace faci???nu te-am vazut in seara asta pe aici..pupici
Va pup pe toate si va urez somn usor si vise placute!!!!!!

+9+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata fetelor!

bun venit noilor gravidute!!
io-s racita, terminata, ragusita...nu am facut temperatura dar mi-e cam rau, ma doare capul...
am incercat cu leacuri babesti si nimic, asha ca ieri am luat un paracetamol si o sa mai iau si azi, ca mi-e frica sa nu fac febra...
sper sa-mi dea de maine medical ca....

toate cele bune va doresc!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza fete, si eu sunt ingrijorata dar din alte motive. Aproape ca nu am putut sa dorm. Oricum ma puneam, ori nu le convenea sanilor si incepeau sa ma doara, ori nu le conveneau ovarelor care oricum m-au jenat constant cand nu m-au durut de-a binelea ... e normal ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

alinushca stai linistita!!
pe mine m-au durut ovarele vreo 2-3 saptamani dupa ce am aflat ca-s gravi, adica asha, ca la ciclu sau dureri mai intense uneori, iar sanii, abia acum vreo saptamana si ceva m-au mai scutit de durere si sensibilitate
eu cred ca e normal in prima perioada a sarcinii, pana se obisnuieste organismul cu schimbarile si sunt atatea schimbari....
ca sa te convingi, poti sa citesti pe la primele capitole de la odiseea noastra,s a vezi ca ne plangeam si noi ca si tine:)

pupici

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
11+

Mergi la inceput