Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Delphinas spune:
buna dimineata burtici frumoase.
la fiecare dintre voi.
bitza ma bucur ca ti-a mai trecut herpesul. sarea are efectul de a-i scoate toata apa din el, iar fondul de ten il usuca si nu-i mai da voie sa "infloreasca" mai tare.
bun venit noilor burtici...sarcina usoara si multa sanatate.
maria multumesc de grija, dar m-a ajutat si sotul si mama cat au putut. oricum daca ar fi dupa sotul meu, nu ar trebui sa fac absolut nimik, dar stiti voi....barbatii nu sunt la fel de indemanatici ca noi si decat sa muncesc dupa el, mai bine fac eu incet. poate ca ar trebui de acum sa ma obisnuiesc cu modul in care face si sa nu mai am atatea pretentii.
fetelor trebuie sa va fac o marturisire: mi-e frica de nu mai pot pt ziua de maine cand voi merge din nou la dr. mi-e groaza de o singura replica: sarcina oprita din ovulatie. de 2 nopti visez numai copii mici. aseara de exemplu am luat in brete un copil mic, nou nascut si stiu ca asta nu e bine. mi-e groaza de nu mai pot. asta e cea mai mare temere a mea. doamne cat mi-as dori sa fie bine.
o zi frumoasa si senina pt noi toate.
7+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
dyanira spune:
Buna dimineata burtici frumoase!
Claudinna imi pare tare rau ca esti racita.Dar totusi e bine ca nu faci febra.Si pe mine ma cam doare gatul dar asa imi trebuie daca am mancat inghetata...
Salut toate fetele si le doresc o zi de duminica minunata.
Citesc din urma si revin.
Diana
11+ sper la un 
anis spune:
alinusha...pe tot parcursul sarcinii e normal sa simti niste dureri la ovare...sa simti la uter ca se dilata, cand te intorci brusc de pe stanga pe dreapta sa simti ca te tine burta parca, sa ai unele senzatii ca la menstruatie .E f normal.
Poti lua no spa...e singurul indicat la dureri, la contractiii gynipral..asta ar fi bine sa le avem toata in casa.
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinushca spune:
Claudinna, in cazul asta m-am linistit intr-o masura. Desi parca nu ma gandesc decat la ce se gandeste si Delfinasul nostru ca s-a oprit in evolutie ca nu e bine etc.etc. Eu am mai ramas insarcinata inainte dar nu au fost simptomele astea asa de puternice. Atunci am ajuns pana la 10 saptamani si dormeam destul de bine noaptea. Ma gandesc ca poate acum sunt accentuate de tratament anume ca bag in mine Utrogestan... abia astept sa te ajung din urma! 
Delfinash, imi dau seama cum te simti si este perfect normal... nu avem ce face. Dar ma gandesc sa nu incerci sa iti interpretezi visele.. asta chiar nu o sa iti zica nimic real despre starea bebelusului tau! 
Ultima temperatura pe care mi-am luat-o e 37.3 ... nici nu stiu ce sa fac ca ne asteapta soacra la masa.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Delphinas spune:
sorry for you claus ca esti racita...ai incercat cu ceai cu lamaie???
sa dea DD ca bb sa nu fie afectat
anis dureri din astea am si eu si sincera sa fiu chiar m-am panicat un pik pt ca nu stiam daca e bine sau nu.
7+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
dyanira spune:
Felicitari fetelor care si-au vazut BB la eco si e bine.La mai mare si sarcina usoara in continuare.
Si eu merg la eco sapt viitoare.O sa am 12 sapt si cateva zile.Nu mi=a zis medicul nimic de masurarea pliului nucal.Daca nu imi face nici o masuratoare ce sa fac.Offf...Sunt stresata rau.
Diana
11+ sper la un 
aness227 spune:
Salutare fetelor,
Am mai trimis un mesaj la inceputul saptamanii si am observat ca nu mai apare.Nu ma lasati singura...vreau sa fac si eu parte din grupul vostru.Datele mele sunt DN 22.07.1984 UM 24.12.2007 DPN 30.09.2008
aness227 spune:
Salutare fetelor,
Am mai trimis un mesaj la inceputul saptamanii si am observat ca nu mai apare.Nu ma lasati singura...vreau sa fac si eu parte din grupul vostru.Datele mele sunt DN 22.07.1984 UM 24.12.2007 DPN 30.09.2008
ramonzca79 spune:
salutare fetelorrrrr....eu m-am hotarat,...maine anunt la serv sarcina....o sa trimit un mail catre HR si voi atasa rezultatul de la ultimul examen eco....si voi cere si program de 6 ore....desi din cate am mai citit pe aici se pare ca nu trebuie sa cer eu....ci sa anunte ei medicina muncii, itm....etc..dar in fine....eu asta voi face,,,si sper sa fie ok...daca nu accepta o sa trec pe medicale.....
offff.....eu mai merg la eco prin martie la inceput....atunci vor fi 12 saptamani....daca ar fi dupa mine as merge saptamanal....
oana unde in ungaria ai fost???ma tenteza si pe mine un examen acolo....
...vine minunea!!!
anis spune:
quote:
Originally posted by claudinna
neata fetelor!
bun venit noilor gravidute!!
io-s racita, terminata, ragusita...nu am facut temperatura dar mi-e cam rau, ma doare capul...
am incercat cu leacuri babesti si nimic, asha ca ieri am luat un paracetamol si o sa mai iau si azi, ca mi-e frica sa nu fac febra...
sper sa-mi dea de maine medical ca....
toate cele bune va doresc!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe11+
imi pare rau ca esti racita, in afara de eferalgam si mult ceaiiiii cu miere si lamaie...nu ai ce sa iei...daca te mai doare si in gat..nu ai decat albastru de metilen...vai cate tone de ceai am mai baut si io..sper sa scapi repede.
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."