Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
aness227 spune:
Sunt o graviduta panicata...bebe are aproximativ 5 saptamani iar eu ma duc la dr abia pe 29 februarie, pt ca atunci am gasit liber...avand in vedere ca m-am programat acum 2 saptamani.Nu e tarziu?O sa aiba deja 7 sapt si sunt panicata daca nu cumva trebuie sa iau acid folic sau alte nebunii de genul.
Apropo de dr...a fost vreo una dintre voi la dr predoi de la medlife?Mi l-a recomandat o cunostinta care a nascut cu el dar n-a apucat sa-i dea foarte multe detalii...
Sunt terminata de frica...pana cand o sa-mi spuna ca totul e bine...
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by aness227
Sunt o graviduta panicata...bebe are aproximativ 5 saptamani iar eu ma duc la dr abia pe 29 februarie, pt ca atunci am gasit liber...avand in vedere ca m-am programat acum 2 saptamani.Nu e tarziu?O sa aiba deja 7 sapt si sunt panicata daca nu cumva trebuie sa iau acid folic sau alte nebunii de genul.
Apropo de dr...a fost vreo una dintre voi la dr predoi de la medlife?Mi l-a recomandat o cunostinta care a nascut cu el dar n-a apucat sa-i dea foarte multe detalii...
aness...in ceea ce priveste acidul folic nu trebuie sa ti-l recomande medicul....apuca-te si ia-l!!!...se poate luat din momentul in care doresti sa ramai insarcinata...so...nu mai astepta!!!!!!!!!!
...vine minunea!!!
moni26 spune:
Salut mamici!
As vrea sa ma inscriu si eu DN 18.05.1978 UM 27.12.2007 DPN 04.10.2007
Ma bucur tare mult ca v-am descoperit, simt ca de acum incolo nu voi mai fi singura nici o clipa.Eu am fost ultima oara la eco vineri in 15.02. Nu am cuvinte sa va descriu ce minunat a fost sa vad cum ii bate inimioara.Bb-ul are acum 8,2 mm si doctorita mi-a spus ca are 6 sapt.Am trecut deja prin unele emotii, am avut mici sangerari in primele zile dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, iar sapt care a trecut 4 zile la rand am avut mici pete maronii.Dr. zice ca sunt normale si ca sunt semne ale dificientei de fixare a sarcinii. De 3 ani incerc sa raman insarcinata asa ca acum ca minunea s-a intamplat tresar la orice simptom care mi se pare mie nelalocul sau. Dr. mi-a spus sa revin la control abia peste o luna; cred ca va fi luna care va trece cel mai greu din viata mea, nu stiu cum rezist pana atunci cu atatea ganduri care apar vrand nevrand in capul meu( oare nu se opreste din evolutie? cum imi dau seama ca totul e OK?)
Dealtfel eu am inceput sa iau din prima zi de cand am aflat ca sunt insarcinata ( am sunato pe Dr.)Elevit, acid folic, si ar fi trebuit si Vit E, dar nu am luat pt. ca am citit pe prospect ca favorizeaza hemoragiile - voi ati luat? Dupa ce au aparut micile sangerari am inceput sa iau si Duphaston 3 x1 /zi si-l iau de atunci in continuare.
Voi ce ati luat la inceput?
Si pe voi va macina tot felul de ganduri negre?
Sper ca nu v-am obosit, stiu ca vb. umpic cam mult uneori. Scuze!!!
Va pupicesc pe toate si sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine.
6+
iepurila spune:
Fetelor, cele care ati baut ceai de cretisoara. Dupa ce ati aflat marea minune a celor doua liniute, ati mai continuat?
Se poate bea in sarcina?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
moni26 spune:
Despre ceaiul de cretisoara eu stiu ca este foarte indicat pentru femeile insarcinate , dar abia din trim. II.
Oricum mai asculta tu si alte pararei dar eu asa stiu.
Multa sanatate si tie si la bb.
6+
anis spune:
quote:
Originally posted by aness227
In primul rand nu iti mai fie frica.Bucura-te ca esti gravida.
In priveste acidul folic el trebuie luat inainte de a ramane vreo 2luni.Dar si in primele 3 luni de sarcina desi are un aport mai mic.Nu e nici o tragedie daca nu iei.Dar poti lua 4m pe zi, asta e doza recomandata.
Altceva , ce se mai da inprimul trimestru , ar fi magneB6, in rest greturi cat mai putine.
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
am uitat si vit E e de luat, micsoreaza riscul de avort spontan.
Moni26 bine ai venit.Auzi fata mea, pe mine cand ma apucau indoielile bagam un test de sarcina sau o ecografie.Am facut la ecografii, cu toate discutiilepro si contra, eu am doi copii f sanatosi.Aaa si nu te mai ingrijora atat, bucura-te ca ai un sufletel care creste in tine!
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Joy21 spune:
Bun venit noilor burtici.
winniebear, si mie mi se intampla la fel. uneori nu am pofta deloc sa mananc dar stiu ca mi se face din ce in ce mai rau dc nu bag nimic in gura. Am ajuns sa umblu cu biscuiti si mere in geanta ![]()
7+
Joy`s Joy
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Delphinas spune:
bun venit noilor burtici, sarcina usoara si sanatate maxima lor si la bb.
alinushca am vb cu sotul meu si i-am zis de aceasta teama a mea si m-a cam certat. mi-a zis sa nu ma mai gandesc la prostii ca mazarica e bine. nu mai vreau sa-mi mai interpretez visele. zic si eu cum zice bunica: sunt doar visuri de noapte pe care nu tb sa le luam in seama.
anis multumesc ca ne-ai mai luminat mintile. eu eram tare panicata din cauza acestor dureri. ma doare mai tare asa cand ma intorc de pe o parte pe alta.
moni si eu ma framant cu asemenea ganduri aiuritice, daca e bine, daca s-a oprit din ovlatie, daca nu stiu ce, daca nu stiu cum....fel si fel de ganduri negre.
iepurica eu am baut ceai de cretisoara dar dr de fam mi-a zis sa nu mai beau. el e bun dar dupa ce nastem, pt ca cicatrizeaza fffff bine.
7+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Domuta spune:
Salut voua tuturor!
Vreau sa ma inscriu si eu in lista voastra de discutii, daca ma primiti. Sunt Bianca
: DN: 24.12.1979; U.M.:13.01.08; D.P.N.:20.10.08
De 3 ani imi doresc un copil
asa ca va imaginati ce bucuroasa sunt ca in sfarsit s-a intamplat miracolul
. Nu am fost inca la doctor, sper sa reusesc sapt.viitoare. Am inceput si eu sa iau Elevit si acid folic, stiti cumva care e doza recomandata de acid folic? Pe net am gasit 0,4 mg, iar capsulele mele au 1 mg, asa ca nu stiu cum e bine sa procedez.
De gimnastica v-ati apucat? Din ce luna? Cursuri Lamaze-ce parere aveti?
Inca nu mi-am anuntat prietenii, familia, voi in ce saptamana ati facut-o? 
Va multumesc de pe acum de raspunsuri! Sper ca nu v-am stresat din prima!
P.S. E careva dintre voi din Timisoara?
Pa si o sarcina usoara noua tuturor!