Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
bitza2008 spune:
Salutare gagici! Ce faceti?
Anes si Moni, Bine ati venit printre noi! O sarcina placuta!
Gandurile negre vin odata cu sarcina- hormonii astia care-si fac de cap, bata-i norocul!!!Citeam aici pe site ca multe femei au vise neplacut, de groaza chiar in leg cu bb, dar totul se datoreaza dragilor de hormoni!!!Stiti cum se zice:SA TREACA CU NOAPTEA!
11+
Domuta spune:
Delphinas: m-am uitat la mazarica ta! este un site special sau cuum ai creat imaginea?
mersi
freshanana spune:
seara buna
bun venit noilor mamici - super odiseea noastra e din ce in ce mai mare
dar niciuna dintre voi nu mananca noaptea - pe la 3 de ex? eu da: biscuiti, iaurt, etc etc. ca ma trezesc brusc din somn si simt ca lesin dc nu bag ceva in gura. cred ca bb mananca toata ziua si noaptea i se face foame iar si ma trezeste si pe mn :-)
intreba cineva de dr predoi de la medlife: nu am fost la el dar l-am vazut in spital si e super . e glumet, jovial si mi s-a parut simpatic. profesional am auzit ca e super.
o seara buna 
11+
puiutz
pui
claudinna spune:
fetelor, va multumesc pentru grija
sunt un pic mai bine parca, dar oricum am vb cu doctorita de fam si vine maine sa-mi dea concediu (ca la serv nu ma mai duc in halul asta) si mi-a zis ca e ok sa iau paracetamol. oricum am luat cam 1-2 pastile pe zi...iar bebe e aproape de 3 luni deci nu cred sa-l fi afectat
cat despre vise cu bebe si cu ce i se poate intampla...pai cum sa nu visam mai bebelusi, daca noi numai la ei ne gandim?? eu zic ca in situatia noastra, interpretarea aia din popor nu se aplica!!! sunt temerile noastre, pe care le aruncam in vis, sa ne destresam...sau asha zice psihiul nostru ca vrea sa faca, insa noi mai rau ne agitam...ar trebui sa ne bagam mintile in cap si sa gandim pozitiv, ca bebe de asta are nevoie.
eu chiar incerc sa ma gandesc la el ca si cand ar fi langa mine, sa-i vorbesc, sa-l linistesc atunci cand ma doare buretica si cred ca functioneaza:))
ce am luat la inceputul sarcinii: am luat acid folic, de cand am aflat ca sunt gravi, desi luasem si inainte, dar nu constant...oricum l-am oprit cand am inceput sa iau elevit, adica pe la 6 sapt
tot de atunci iau si utrogestan, 2/zi, zilnic si cam atat...
fetelor, daca vedeti ca nu va trece nimeni pe lista, insistati!!! ca nu avem mereu timp sa intram sau sa modificam in listuta si se duce capitolul sau pagina si sarim peste, sa nu va suparati pe noi!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
11+
freshanana spune:
am uitat sa va intreb dc ati folosit vreuna dintre voi plasturii pentru herpes compeed (am vaz reclama)
ca in fiecare sapt fac herpes si dc voi continua asa inseamna ca voi innebuni curand
eu am fol zovirax pana la un mom dat cd mi s-a terminat si as fi vrut sa stiu dc merita sa cpar compeed (nici nuj cat costa - voi stiti ?) sau sa raman la zovirax (de curand am descoperit ca si pasta de dinti e buna :-)))
11+
puiutz
pui
claudinna spune:
freshanana, eu am folosit plasture si mi s-a parut f bun. nu mai stiu cumse numea ca e ceva vreme de atunci. insa mi s-a parut dificil de pus cum trebuie...
fff important!!
totul pentru bebe
11+
freshanana spune:
multumesc claudinna
o sa iau sa incerc si eu ca nu mai suport herpes
si azi am mancat cu pofta si parca vad ca maine ma trezesc iar cu un herpes :-(
11+
puiutz
pui
claudinna spune:
maimu, imi pare f rau pt cele intamplate
fff important!!
totul pentru bebe
11+
denisa.g spune:
Buna seara!!!
Sunt si eu o viitoare mamica. D.P.N: 19 Septembrie 2008.
Nu stiu cum pot sa iau legatura cu voi. INcerc ce cateva zile si nu reusesc .
Poate de data asta am noroc.
Daca citeste cineva, va rog, raspundeti-mi ca oricum sunt cu nervii in pioneze rau de tot si faptul ca nu reusesc sa vb cu cineva care trece prin ce trec si eu nu ma ajuta
Va multumesc,
Denisa
denisa.g spune:
Imi este f.f. greu sa ma dezmeticesc cu acest site:care este subiectul la care trebuie sa raspuns, sau altfel, cum pot sa iau legatura cu voi,cele ca mine???
O viitoare mamica care are nevoie de ajutor!!!!!
Cum pot sa ma inregistrez si eu in lista de mamici de sept 2008?
Va multumesc