Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
oanasm spune:
rose io zic ca nu e cazul sa asculti povesti cu sarcini oprite din evolutie!!!!! hai te rog....nu cere povesti de astea aici...la odisee...ca sunt burtici si mai mici...si sa nu se creeze asa..o atmosfera aiurea! ok!? 
delphinas asa da frate! asa mai merge scrisul..cu cioco calda!![]()
![]()
![]()
Oana
12+ 
o noua viata
alinushca spune:
Mi-a fost oribil de greu sa vin azi la munca. Am fost si cu temperatura in uichend...
Deci recapitulam si pentru mine:
Concedii disponibile pentru gravide:
- 2 zile pe luna pentru teste
- reducerea programului la 6 ore
- concedii medicale maxim 3 luni.
Am omis ceva ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Codruta27 spune:
Offf, mai fetelor, nu va mai ganditi la nicio oprire in evolutie. Daca s-ar manifesta cumva, sunt sigura ca toata ziua, nu am face altceva decat sa ne suspectam de simptoome, nu? Ca atunci cand ne gandeam ca sunt gravidute, dar nu stiam sigur.
Atata timp cat aveti aceleasi simptome ca la inceput, gen greturi, pofte, gusturi metalice, sani durerosi, somn, nu avti de ce sa va ingrijorati! Sarcina merge bine. daca nu ati avut si nu aveti deloc simptome, cu atat mai bine pentru voi, norocoaselor!![]()
7+
Bebe mic
Nocom spune:
Heeiii,
Am uitata sa schimb semnatura!!!!
Pai ne-am facut si noi mari!!!!
ASA:
8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze
JulyMorning spune:
Neatza si de la mine, gagics!!
Multumim de felicitari si incurajari
, sunteti niste dragutze.
Bun venit noilor burticoase, sa fiti sanatoase si sarcina usoara, bebei sanatosi!
Ati scris asa mult, de nush cui sa raspund!
Oana, colega mea de eco de vineri, felicitari, sa-ti traiasca!! Ce mari sunteti, noi avem 4,4 cm... mai avem un pic pana la 6 ![]()
a-rose sarcina oprita din evolutie se manifesta diferit de la femeie la femeie, ca si sarcina in sine. Eu n-am avut nici un simptom, ba din contra, sanii ma dureau in continuare si BHCG se dubla la 48 de ore, cum zice la carte ca se intampla intr-o sarcina normala. La 3 saptamani de cand se oprise din evolutie, n-am avut nici o sangerare, nici macar un punctulet. Acum cand sunt in grafic, in schimb... am avut unele sangerari. Deci naiba mai intelege corpul asta cum alege sa se manifeste.
Codrutza
asa-i, am scapat de paranoia. Mi-e greu sa inteleg cum am fost atat de paranoia
, nu m-am recunoscut. Acum ma gandesc la rezultatele la testul genetic pe care le astept, dar nu sunt paranoia deloc. Doar putine emotii, ca la orice asteptare :)
Va pup si sa ramaneti la fel de minunate!
Si scuze daca am sarit pe cineva cu raspunsul, sunteti atat de multe si atat de harnicutze la scris, ca mai uit pe drum... deh, hormonii ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica de S11+
claudinna spune:
neata si de la mine!!
ce fac burticoasele??
eu ma simt mai bine azi, nu am facut febra deloc, dar stau acasa, astept sa vina doctoritas a-mi aduca concediul medical, ca n-am d egand sa ies din casa o saptamana dupa ce am patit si cate griji mi-am facut pt bebe:)
asha ca o sa ne mai conversam, dar nu f mult, ca sotul meu ma cam trimite in pat cum ma vede la calk:))
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
11+
Delphinas spune:
Nocom nu esti singura care se intoarce la capitolul neplacut cu greturi. Si eu aseara am prestat un castron de popcorn alaturi de sot si am mancat si un bol de muraturi. Eiii...dimineata, cand am deschis frigiderul...
7+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Codruta27 spune:
Fetelor, voi v-ati planuit vacantele? Mamicile cu experienta, cum e vacanta la 6 luni de sarcina?
Noi vrem sa mergem in Turcia, in iunie, cu avionul, dar am o oarecare retinere. Oare cum e in vacanta cu burtica mare asa?
7+
Bebe mic
Delphinas spune:
Codruta si eu mi-am planuit vacanta pt iunie, dar acum sincer nu mai stiu daca vom pleca sau nu. Noi voiam sa mergem cu masina si pana la Venetia cu masina....nu prea cred eu ca ii convine mazaricii. Iar cu avionul...
nu prea cred
7+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze