Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

aveti dreptate... nu vreau sa indispun / sperii pe nimeni. nu aveam pe cine sa intreb si m-am gandit sa intreb aici, ma macina de mult intrebarea cu pricina.
nu mai fac.

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata dragele mele si o saptamana frumoasa va doresc
Eu am reuist sa fur raceala de la piticuta mea..dar slava Domnului ca nu fac febra..doar nas curgator, stranut si un pic de raguseala.

Nocomfelicitari pentru noua semnatura...sa cresteti si mai mari
claudinnama bucur ca deja esti mai bine si f. bine faci ca stai acasa la caldurica sa te faci bine 100%
Codrutaeu cred ca e absolut ok la 6 luni zborul cu avionul..din ce stiu eu ceva interdictii sunt de la 7 luni in sus si alea practicate de anumite companii aeriene..deci fa-ti planuri de vacanta linistita
delphinasdraga de tine..nu te mai gandi la prostii.. o sa vezi ca bebe e super bine acolo in burtica..gandeste-te ca mai sunt cateva ore si o sa-ti faca cu manuta
Oanapupici multi
Gata acum trebuie sa ma intorc la treaba ca s-au adunat o gramada de probleme de rezolvat aici la servici.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei!!!!

+9+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

rose, nu ne-ai indispus deloc! Incercam doar sa te facem sa fii mai optimista! Nu te mai gandi!

De ce nu iei in calcul avionul, delphinas? E cam mare distanta pana la Venetia!!!

7+
Bebe mic

Mergi la inceput

Maria, multumesc frumos pentru raspuns. Si eu stiu ca e ok! Dar, ma gandeam ca e cam mare burtica pentru o vacanta departe, nu ca nu ar fi permis zborul! Pana la urma, cred ca o sa mergem si gata!

7+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Codruta eu zic sa mergi!!!!!

La 6 luni burta nu este foarte mare, nu te deranjeaza nicicum, este o perioada se sarcina ,inunata, iar de avion nu ai de ce sa-ti faci griji. Ar fi super pacat sa nu profiti acum cat poti de o frumoasa excursie. Iti spun din experienta, nimic nu este mia frumos decat o vacanta inainte de intalnirea cu bebe, si luna este este perfecta din toate punctele de vedere!!!!

so, go for it!!!!!

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana10 spune:

...tuturor burticilor

Chiar daca n-am reusit sa mai scriu in ultima vreme, am tras cu ochiul aproape zilnic la voi. Ati fost foarte harnicute la scris...va felicit...

In sfarsit l-am vazut vineri pe bebe...i-am vazut si inimioara, ce mai super sentiment!!
Dar apropo de paranoia....subscriu la vise urate, ganduri negre si tot felul de prostii. Cred ca e normal sa ne facem griji pt bebica, mai ales la cat de greu e sa duci o sarcina la termen, cel putin in zilele noastre. Stresul si viata agitata isi spun cuvantul....asta e...important e sa fim puternice, nu?

Mai bine sa ne gandim doar la lucruri frumoase, iar celor urate...

Bun venit noilor burticute, sarcini usoare si fara probleme!

Va doresc o saptamana cat mai frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Umm... am pus si eu o intrebarica pe pagina precedenta ... chiar as avea nevoie de un raspuns ... cred ca o sa ma mut la odiseea urmatoare de Noiembrie-Decembrie ca oricum am DPN spre sfarsitul lui octombrie si voi parca sunteti deja in alta liga ...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Alinushca, am vazut postarea ta, dar eu nu stiu ce sa-ti raspund!
Nu m-au interesat astfel de amanunte, pentru ca la mine la serviciu chiar este ok! Nu avem nevoie de zile libere pentru analize, seful e super intelegator. Nici macar adeverinta de gravida nu trebuie sa asduc. Asa ca...

Poate mai tarziu intera mamici care te pot ajuta! Hai, nu te supara!

7+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

Felicitari tuturor gravidutelor, viitoare mamici de sept-oct 2008!!!

Dbunny: uite ce repede ai trecut la urmatorul bebe!!! te felicit si ma bucur mult pentru tine. Si multumesc pt tot suportul pe care mi l-ai acordat in trecut, cum veneai tu pe la aspirante si-mi spuneai cate o vorba buna Si acum imi aduc aminte de tine cum nu-ti venea sa crezi ca esti gravii la prima sarcina, esti o dulce, meriti tot ce e mai bun

teomaria: felicitari din suflet!

bubuleana
18+

Fataaaaaa, nu te-am mai vazut de un car de ani!!! Dumnezeu mi-e martor ca te-am cautat... am vazut c-ai postat acu ceva vreme la sarcini multiple, ceva cu valoarea beta foarte mare...e prima ta sarcina? povesteste-mi despre tine...

Noi nu suntem bine, avem scurgeri de 6 zile, chiar si sangerari seara de vreo 3 zile, azi mergem iar la urgente sa vedem ce si cum, mi-am cam pierdut speranta,o fi cum vrea DD, dar ai vazut ce princhindel am?

PD. n-am uitat ce mireasa frumoasa ai fost.....rochia cu fasie rosie

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim
alinushca eu din lege stiu de cele 2 zile libere (16 ore de fapt) de care beneficiezi o data pe luna

si programul de 6 ore in lege zice ca ti-l recomanda dr de familie dar el mi-a zis ca cei de la itm pot sa imi dea reducerea de program. astept sa vad si ce zic cei de la personal de la mine

conc medical mai mult de 90 zile nu ai voi ca intri la comisie (desi in cazuri f grave cd chiar nu poti sta la serviciu - gravida fiind - nu cred ca te cheama la vreo comisie)

sper ca te-a ajutat ce ti-am scris
sarcina usoara in continuare
o zi buna

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput