Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

rose bb e bine! sunt mai mult decat sigura! pe mine cand ma apuca paranoia, ma intreb asa "ma doare ceva, snagerez, nu ma simt bine?"..atunci ce naiba ma stresez?..cam asa fac eu..acum mi-a trecut paranoia, ca am facut eco vineri..dar de obicei vad ca ma apuca la 1sapt jumate de la ultima eco; legat de vise...si io am niste ciudatenii de vise....te crucesti!
teomaria pe unde-mi esti cu cioco calda!? sper ca esti bine!

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

delphinas las' ca te convingi azi ca mazarica e bine!!!! asteptam vestile bune!!!!!! neaparat! pup si mazarica!...la ce ora mergi?

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Pe la 15-15.30 O sa cam dureze un pic ca o sa-mi faca si internare ca sa am motivatia de a-mi da demisia din proiect. SI apoi merg cu sotu la tuns.
Si eu simt ca mazarica e bine, simptome am....mai nou de dimineata s-au reintors greturile... si eu care credeam ca am scapat de ele...doar ca mi-e frica sa nu-mi spuna ca s-a oprit din ovulatie, ca eu pe masa aia nu vreau sa mai ajung decat atunci cand nasc...

7+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Felicitari tuturor gravidutelor, viitoare mamici de sept-oct 2008!!!

Dbunny: uite ce repede ai trecut la urmatorul bebe!!! te felicit si ma bucur mult pentru tine. Si multumesc pt tot suportul pe care mi l-ai acordat in trecut, cum veneai tu pe la aspirante si-mi spuneai cate o vorba buna Si acum imi aduc aminte de tine cum nu-ti venea sa crezi ca esti gravii la prima sarcina, esti o dulce, meriti tot ce e mai bun

teomaria: felicitari din suflet!

bubuleana
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata, fetite dragute!

Maimu, imi pare tare rau! Stiu ca nu te putem consola, dar suntem alaturi de tine! Oricand ai nevoie, ne gasesti aici!

Mamicilor nou venite, va spun si eu Bine ati venit! Sa aveti o sarcina usoara, o odisee frumoasa, si bebei sanatosi si norocosi!

July, gata cu paranoia! Bine? Fasolica e bine, creste, se face mare si frumos!

Oana, ma bucur ca e totul bine!

Delphinas, apropo de vise... Si eu visez toate tampeniile din lume. Unchi si matusi care au murit, copii mici, hemoragii... Visele sunt pana la urma proiectii ale gandurilor noastre, la momentul asta nu sunt premonitii! La inceput imi era teama de o sarcina extrauterina, apoi de un avort menstrual, si acum... ce a mai ramas? Sarcina oprita in evolutie! Totusi, haideti sa fim cerebrale! Nimic rau nu se poate intampla! Suntem la odisee norocoasa!

Va pup, si va doresc o saptamana usoara si plina de realizari!

7+
Bebe mic

Mergi la inceput

deslphinas hai ca mai ai...5 ore si-ti vezi mazarica!!!!
bubuleana
codruta ...si visez tampeni...ultiumul vis e ca mama mea imi poarta bebelinu in burta si nu io! si o certam ca mananca numa tampenii! si...daca io nu port bebelu' de ce nu mai fumez io?

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

fetelor, imi sunteti asa de dragi cand ne incurajam aici si ne remontam una pe cealalta ...
oana,
ai dreptate. nu am sangerari, nici dureri sau altceva...doar absenta simptomelor cu care ma obisnuisem... oare cand sarcina se opreste din evolutie se manifesta cumva, cu sangerari, dureri, febra? eu chiar nu am habar dar stiu ca unele dintre voi au patit treaba asta cumplita. nu ne spuneti daca s-a manifestat cumva oprirea din evolutie?

rose

Mergi la inceput

va invit la sau ciocolata calda cu lapte...

7+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

oana tu ai fumat? cu cat timp inainte de a ramane insarcinata ai renuntat la fumat? eu nu mai fumez de pe 19 decembrie cand am fost libera de sarbatori.
ii promisesm sotului ca ma las de fumat si chiar l-am mintit ca nu mai fumez si ma simteam asa vinovata fata de el. acum...Doamne ce bine ma simt. faza nasola e ca tusesc si ma tin de burtica, mai beau sirop stodal, dar acest sirop parca mai tare imi provoaca tusea. oricum are gust bun si ii place la mazarica.

7+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neatza burtici,

Bina v-am regasit in acest inceput de saptamana. Buna venit noilor burticutze, sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri. Denisa.g ne-ai tot zis ca esti foarte panicata dar nu ne-ai zis si de ce? Da-ne amannunte ca poate am mai trecut si noi prin ce treci tu sau am mai auzit si in felul acesta te putem ajuta, macar sa te mai linisteti.... De aceea suntem aici, asa multe si frumoase si cu burtici asemanatoare....

Chiar, teo astazi nici un ceiut, cafeluta, cioco calda??? Nu ne mai iubesti???

Eu aseara m-am intors la starile mele de greta, dupa o saptamana de pauza, dupa ce am mancat cot la cot cu fi-miu un castron de popcorn, am dat totul la bobocei!! Sper doar sa nu revina zilnic.

Va pupic pe toate

7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze

Mergi la inceput