Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Danuta pai suntem bine, doar ca am ramas singurele asa ca o sa scriem mai desMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Noapte buna acum, ne auzim maine sa va mai povestesc si despre noi.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, ma bucur ca ati ajuns cu bine inapoi in insula si ca aveti un diagnostic. Macar acum stiti cum sa tratati problema. Noi ne rugam in continuare sa dispara spasmele. Nu-ti fa griji, Andrei o sa recupereze repede. Tu sa crezi cu tarie ca spasmele vor disparea si asa se va intampla, vei vedea!

Maria, bun ala cu testiculele.

Confirm ce a spus Sabina Y, si Tudor are piele uscata pe picioruse in anumite locuri si doctorul ne-a spus ca e normal in perioada asta a anului. Noi punem lotiune Weleda si ulei ACO in apa de baita si apoi dam cu crema Weleda. Deja pielea si-a revenit. Dar precizez ca nu are bubite rosii sau alte chestii de genul asta, doar pielea uscata.

Eu am primit de la sot flori si trufe de ciocolata cu cognac azi, de Valentina! Cica sa slabesc!

Ma intorc la lucru, scriu teza...mai stau putin si merg la nani.
Noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, multumim mult!
Asa de draga-mi e poza cu gheo si Mihnutz!
sa sa stiti ca-n pozele alea cu lingura prin mancare, imi hraneam fata, ok?

yaia, despre ce e teza?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

nici nu stiu cum sa zic...buna seara, buna dimineatza??
bineinteles ca iar a cazut netul!
luy - faine poze!
bernix - pupici degeticai!
bebeka - eu vin la ai mei care stau pe compozitorilor. daca ai chef sa ne vedem, da un tel.am nr in lista de telefoane.
ana - pentru tine...oricand pot veni in moghioros!
hai ca am inceput sa bat campii...ma duc la nani!
va pup pe toate, in ordinea nr de pe tricou.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Azi ma simt ceva mai bine. M-a lasat durerea crunta de cap. Am uitat ieri sa va zic ca acum 3 zile, dimineata cand m-am trezit am gasit-o pe Lisa pe burta . Stiam ca se poate intoarce cu ajutor, adica ii dadeam degetele mele si se prindea cu ambele maini de ele si se tragea pana se rasucea pe burta spre dreapta. Insa m-am prins ca acum se intorsese spre stanga si isi scosese singurica si manuta . Apoi, in dimineata aia cat am stat in baie s-a intors de 3 ori (am tot mers si venit, o intorceam pe spate, apoi o gaseam pe burta si tot asa).

Azi noapte s-a trezit pe la 1. Avea chef de joaca, de povesti. A mancat, a facut kki, a trebuit sa o bag in cada la spalat . Apoi nu a mai vrut sa adorama. Se juca pe intuneric cu jucariile de plush cu care doarme. Eu am lasat-o in pace, ma gandeam ca se culca pana la urma si m-am dus la dus. Si vine sotul in baie du 15' minute, cu ochii carpiti de somn si imi zice ca Lisa nu are de gand sa adoarma si se pare ca ii e foame, desi nu trecuse bine 1.5h de cand mancase (ora 1) [emoticon care se scarpina in cap]. Neconvinsa, m-am dus in camera si am pus-o la papa si a ras ambele tzitzi de parca nu ar fi mancat de 3 zile . Nici sa scoata aerul nu a vrut, a facut un scandal mosntru, cu urlete si am zis ca nu vreau sa se agite inainte se somn. Am lasat-o sa pape linistita si s-a linistit intr-un tarziu, dar cand am pus-o in patut inca tot nu dormea. Si nu ma lasa inima sa ma culc, ca imi era teama ca se rasuceste pe burta din nou. Asa ca am stat si am ascultat-o cum zornaie jucariile, ca le pipaie, pe muta, si le trage pe cap, isi baga fata in ele etc. Si pana la urma, intr-un maaaareee tarziu a adormit si am putut sa ma culc si eu linistita si sa am si eu 6h de somn. Noroc ca azi dimineata s-a trezit doar la 8. Dar tot pe burta m-a asteptat si se juca cu ce gasise pe acolo...

Azi a fost cuminte, a dormit pe gym vreo 1/2h. Acum e tot acolo si le intoarce si le rasuceste si vorbeste cu ele. Am apucat sa strang si eu hainele spalate acum 2 zile si sa indraznesc sa ma gandesc ca apuc sa fac si ceva de mancare si sa iesim la plimbare, ca e soare frumos.

Mai intru eu .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Hai ca mai apuc sa scriu cate ceva, ca de 20' doarme iar pe gym, desi are pp...

Nu va puteti imagina ce m-am enervat ieri. Ma suna o amica insarcinata, ce sta sa nasca in cateva sapt. Si ma intreaba de una, de alta, imi zice ca sunt siguri ca e fetita si ca vor sa o cheme Lisa (Lisa Alexandra). Pfuuu, ce lipsa acuta de inspiratie. M-am abtinut si nu i-am zis nimic, macar ca ma manca limba rau. Voi ce ati face in locul meu? Nu ca as frecventa acelasi grup ca si ei si sa ma deranjeze ca sunt 2 fetite de varste apropiate cu caelasi nume. Si numele imi place f mult si apreciez ca si lor le place Lisa (si copilul meu si numele ei), dar parca nu ma pot bucura pt ei...

Offf, ce tampenie... Parca numai de cretini dau in ultima vreme!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Luy multumim pentru poze

Adimercedes naspa rau faza...si eu personal m-as enerva

Bikmaria multumim pentru bancuri ala cu ochii vinetzi

Yaia eu pentru piele uscata folosesc uleiul de masaj de la Mustella si vad ca pana acum bebe nu a avut nici o problema de piele

Danutza

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si acum sa va spun ce am patit azi.
L-am lasat pe Mario pe saltelutza "centru de activitati" pe burtica si m-am dus sa umplu cu apa umidificatorul. Ma intorc dupa aproximativ 30 de secunde si il gasesc cam la 2 m de saltelutza in mijlocul sufrageriei pe covor si tot pe burtica....efectiv nu pot sa imi explic cum a ajuns acolo. De-a busilea inca nu merge, probabil ca s-a rasucit de vreo 2 ori ca alta explicatie nu am

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata,

eu am pregatit asa ca va astept.

Betty ce baietel mare ai.maine implineste 6 luni.Doamne ce repede a trrecut timpul.
si te mai miri ca baiatul pleaca la plimbare.
sa iti traiasca si sa fie sanatos.

ii spun la multi ani de astazi pt ca maine nu stiu daca mai ajung sa il felicit.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput