* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Cum fac sa apara in partea de jos a mesajului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana
ralu te astept la masa, dar eu zic sa te grabesti ca s-ar putea sa nu mai gasesti nimic! [unul care infuleca repede tot]

nu m-am grabit indeajuns de mult si... am pierdut, se pare...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
la fel ca si salata de vinete!

:)) eu tocmai am scos de la congelator vinete, sa fac maine salata de vinete cu maioneza...
si mie-mi plac ciupercile, dar dupa bureti... ma topesc...
mazare am inceput sa mananc abia cand am inceput sa-mi cunosc soacra... Maica-mea si-a facut cruce cand a auzit ce multe chestii am inceput sa pap de la soacra. Dupa ce ea s-a chinuit o viata intreaga sa ne convinga sa mancam... :))

Foto Ralu

Mergi la inceput

Bun venit alaturi de noi, Ramona! Sa-ti traiasca piticul!

Da, si eu ma intreb deseori cum de reusesc fetele astea ale noastre, de pe aici, sa faca atatea lucruri... E clar ca sunt superwoman!

Am admirat si eu pe Stefania si pe Darius acum...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ia poftiti la pateuri umplute cu de toate ca data trecuta nu v-a placut desertul meu...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

Va astept la un nou capitol aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Bebele meu a mincat la ora asta un iaurt de 150 g.Mi l-am adus sa-l maninc eu si cind a vazut deschidea gura.La mincat si dupa ce-a terminat se lingea pe buze.Daca ar fi dupa el ar fi vrut unul de 400g.

Ciuperci vreau si eu,bureti nu mai zic.
Eu sunt disperata dupa peste si ciuperci si sotzul nici nu vrea s-auda.(acum spala vasele-cred ca-i ia o ora,nu-s multe dar are o viteza....)
M-a intrebat daca vreau cadou de ziua mea.Romantic nu? Sa vad daca-mi ia flori.
E baiat bun,nu zic dar cu romantismul...(e profesor de mate..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Cine ne schimba si noua capitolul?

Oare ce face Miha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am intrat putin sa vad ce faceti... trebuie sa pregatesc fetele de nani... am vazut ca s-a deschis capitol nou!

revin....

michelle pateurile arata foarte apetisant. eu mai am o punguta de aluat de foietaj in congelator, sa vad maine cu ce o umplu!!!

ramona nu suntem superwoman, dar incercam sa ne organizam cat mai bine timpul adica... mai lasam copilul sa planga in timp ce invartim in oala, sau lasam copilul sa adoarma la noi in brate in timp ce noi foruim sau punem barbatul la spalat vasele (eu n-am norocul asta!), mai taiem o ora doua din somnul nostru ca sa mai stam pe forum!! si tot asa

gata ma duc sa le culc....si revin!!! nu scapati de mine asa usor!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Bebele meu a mincat la ora asta un iaurt de 150 g.Mi l-am adus sa-l maninc eu si cind a vazut deschidea gura.La mincat si dupa ce-a terminat se lingea pe buze.Daca ar fi dupa el ar fi vrut unul de 400g.

nu ti-ai dat seama ca de fapt andrei se gandea la tine si la faptul ca vrei sa slabesti!!!
quote:
Originally posted by Nonna76

M-a intrebat daca vreau cadou de ziua mea.Romantic nu? Sa vad daca-mi ia flori.
E baiat bun,nu zic dar cu romantismul...(e profesor de mate..)

si la mine e la fel cu romantismul, doar ca al meu nu e prof de mate!!! mie mi-a zis sa ma gandesc pana la ziua mea ce vreau!!! flori sigur n-o sa-mi ia!!! a zis ca ii e rusine sa mearga cu ele pe strada! imi povestea si soacra ca primul buchet de flori pe care l-a primit de la socru'miu era unul de zambilute pe care le-a tinut in buzunar tot drumul!!!

Mergi la inceput