* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Mai da ce harnicutze suntetzi!!!!!!!Eu de cind cu bebe m-am cam lenevit daca pot sa zic asa.De fapt nu prea am timp si desi au trecut deja 4 luni nu mi-am facut inca un program.Fiecare zi e altfel si mi se pare ca trece timpul foarte repede. De abia reusesc sa fac ceva de mincare sotului ,asta cind doarme asta mic,ca altfel ...Cum de reusiti voi sa facetzi atitea intr-o zi?Avetzi copiii cuminti sau suntetzi superwomen(apropo de discutiile voastre anterioare)?

Mergi la inceput

Datorita sugestiilor date de Michelle am incercat sa pun niste poze http://community.webshots.com/album/562529827xVRXxP.Sper ca am reusit.

Mergi la inceput

Cind am incercat sa pun pozele mi-am dat seama ca eu nu am nici o poza cu strumfu meu

Mergi la inceput

Mai incerc o data:http://community.webshots.com/album/562529827xVRXxP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Celia

Si noi astazi tot in casa ...am bucatarit "clatitele " de la Oana ...tortul a iesit cam tare...nu stiu de ce...Oana tu l-ai facut?

Stefania , frumoasa micuta si ce scump doarme ea cu tati...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

multumim...pai cam atata face ea cu tati..ca e smecher tare tati...

quote:
Originally posted by ghinetz

slimatei, ai o fetita...sa o mananci, nu alta. foarte-foarte frumoasa! Mie imi inspira copil cuminte. Nu ma insel, nu? E asa senina, asa blanda... (si am mai vazut ceva ce mi-a placut; NARCISE!!!)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

multumim mult de tot... e f. cumincioara..nu plange aproape niciodata...decat daca e foame tare... cand o scot din apa la baita.. ii place balaceala.. dar si eu am renuntat la mine cum s-ar spune numai cu ea stau.. dar mi se rupe inima daca o aud ca plange... dat fiind faptul ca si asa nu am nimic de facut...defapt cand reusesc sa intru e ca ea doarme... deci daca intru asa rar..iti dai seama cat de mult doarme ziua.. caci noaptea doarme cel putin 6 ore...

narcisele da erau f. frumoase si mirositoareeeee..sunt o specie mai mica decat cele ale noastre.... dar nustiu cu ce ocazie le-a adus...cred ca le-a gasit gratis.. caci de sf. valentin n-am primit nimic.....oare sa fi fost o anticipare si eu ce ma mai asteptam... drept pt. care i-am stricat seara...

cristina multumim la fel!

va pe toate revin...caci am inceput de dim. mesajul..acu' l'am terminat..cu unele cu altele..acu a adormit...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ramonik_1980

Mai da ce harnicutze suntetzi!!!!!!!Eu de cind cu bebe m-am cam lenevit daca pot sa zic asa.De fapt nu prea am timp si desi au trecut deja 4 luni nu mi-am facut inca un program.Fiecare zi e altfel si mi se pare ca trece timpul foarte repede. De abia reusesc sa fac ceva de mincare sotului ,asta cind doarme asta mic,ca altfel ...Cum de reusiti voi sa facetzi atitea intr-o zi?Avetzi copiii cuminti sau suntetzi superwomen(apropo de discutiile voastre anterioare)?

da chiar asa cum faceti..?...si eu ma gandesc numai cate mancariri vad ca va laudati... cand eram singurica ..adica eu si cu mine.. aveam timp si de papica si de curatenie calumea..si de sot(acum nici macar de el..daca eu nu mai am timp de mine..nici macar de-o calumea...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Bineinteles ca am intrat iar sa vad ce faceti.Ce te faci cu dependenta.

Sunt la a 2 masina de rufe si ma stringe in spate cind ma gindesc ca tre' sa le si intind.Nu-mi trimit sotzul pentru ca am si eu o pasarica pe creer,tre' sa le intind frumos(intii ale lui bebe,apoi in ordine Vlad,eu tati si la urma sosete,sutiene si chiloti...ce stiti voi e o arta V)V-e scris de Andrei.

In timp ce scriu mai si cint sa distrez copilul care n-are aceeasi dependenta(de DC) ca mine.

Ramona, in loc de cirnatzul ala lung de la poze poti scrie asa

[ url = " pui cirnatzul lung " ] poze [ /url ]
Doar ca nu pui nici un spatiu.Eu daca puneam spatii iesea ascuns.
si mai vrem poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramonik - am vazut pozele e foarte dragalas Darius, ce smecher e el cu hanoracul, mi-a placut si cum a adormit la masa

Eu am facut ciorbita de pui si pateuri cu branza telemea, si cu gemMichelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

pozeSper ca am reusit. monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Monica - eu daca nu am pasarici se duce sotul sa le intinda
Asa , bine ca distrezi copilul, multumim lui Andrei pentru "V", incet incet, o sa capete si el dependenta, cate o litera....asa incepe ...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput