* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mie imi place tare ciorba radauteana, care seamana cu cea de burta, numai ca e cu piept de pui, am facut si eu de 2 ori si a iesit super.

Copilul meu scrasneste din dinti in continuu, are4

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by ramonik_1980

Buna dimineatza
Sunt mamica unui nazdravan de 4 luni, Darius Andrei, si va citesc inca de cind eram gravidoasa. De abia acum am indraznit sa ma alatur si eu grupului vostru.Am foarte multe intrebari sa va adresez si sper sa avetzi rabdare cu mine

Bun venit, Ramona!
In sfarsit, nu mai sunt cea mai noua
Daca am sa stiu sa-ti raspund la intrebari... cu multa placere.

Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonik_1980

Buna dimineatza
Sunt mamica unui nazdravan de 4 luni, Darius Andrei, si va citesc inca de cind eram gravidoasa. De abia acum am indraznit sa ma alatur si eu grupului vostru.Am foarte multe intrebari sa va adresez si sper sa avetzi rabdare cu mine

Ramonik - bine ai venit alaturi de noi Sa-ti traiasca nazdravanul, ce nume frumos are
Te asteptam cu intrebari si speram sa iti fim de folos.
Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Stefania, ai o fetita minunata!sa va traiasca!
Monica, mai ai putin pana la botez. spor la pregatiri!
Oana, multa sanatate!
Miha, spor la despachetat si te astepam cat ma curand
Vela - Felicitari! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! Asteptam sa ajungeti acasa si sa puneti poze sa va vedem.

Poze vreau si eu sa pun cu Stefy, dar am incercat odata si n-am reusit. Daca aveti timp spuneti-mi si mie cum sa fac. Multumesc.

Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Iulia- intai trebuie sa iti faci cont pe un site cum ar fi webshots, sau altele si sa pui pozele acolo si apoi copii link-ul si il pui aici. Iti mai explicam pe parcurs, spune-ne ce ai facut.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Oana, sanatate multa , ai grija ca e aiurea cu racelile astea...la noi e cerc vicios cu Andrei la scoala...Eu am facut ieri budinca aia , si am iesit pina la ai mei cu copiii, cand m-am intors...tava era aproape goala....mi-am intrebat sotul:”te-ai gandit sa ne mai lasi si noua?” Deci a iesit delicios...caci el „nu e cu dulcele...”
Si daca mai incerci delicioase si-ti ies... pune si aici retete si impresii ca asa se ingrasa altii...
Ramonik, bine ai venit .
Vela, felicitari si sa va traiasca micuta-grasunica Alexia sa va bucurati de ea.Refacere rapida.
Andreea a avut 3,500kg si cand am sunat acasa sa le zic ca am nascut si date despre ea, Andrei a spus”cam grasuta , cam grasuta ...de asta a mincat mama mult in ultima perioada”.
Diana , cu mincarurile astea...eu nici acum nu am reusit sa-i gasesc lui Andrei felul in care sa le gatesc ca sa manince fasole, mazare, ciuperci...nu-i plac...
Kriss, felicitari pentru intoarcerile Alesiei, sa speram ca nu e nevoie de supliment . Si Andreea se ridica daca e pe un plan inclinat, cu intoarcerile nu prea exerseaza , a facut cam 3-4 si ma nou in cosulet sau leganut trebuie sa-i prind hamurile ca are tendinte de alunecat...
Michelle, ciorba radauteana e una din preferatele noastre.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Ce bine ca va am pe voi fetelor..
Daca Raluca s-a dus sa spele vasele m-am dus si eu(ca de,si ale mele tot de aseara erau) si daca am ajuns la bucatarie am pus si carnea in oala si am facut taitzei.Daca nu stiati-eu ceapa o "tai" cu mixerul vertical cu care mixez legumele lui bebe(urasc sa tai ceapa).

pai eu m-am dus sa le spal, tocmai pentru ca am citit ca ai scris tu de vase...
ca altfel, acolo ramaneau pana diseara. Nu intrasem azi in bucatarie si nici n-aveam de gand sa ajung pe acolo.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ramonik bine ai venit!

michelle auzisem si eu de 24 si a incercat cineva fara talent sa mi-l povesteasca pe scurt si mi-a "cazut" tot interesul!!!!
si la mine au scrasnit fetele, mai ales denisa... stai sa vezi cand o sa-i iasa si maselele! rabdareee....

celia mie imi plac si fasolele si mazarea si mai ales ciupercile!!! na ca nu m-ati nimerit prea mofturoasa! mananc si ciorba de burta si radauteana... fasolele imi plac cel mai mult prajite cu costita, kaizer sau carnati , mazarea o fac mancarica cu pui, altfel n-am incercat, iar de ciuperci!!! oricum si oricand!!!! la fel ca si salata de vinete!

lacramioara pastaile cu mamaliga si mujdei sunt gata imediat si la noi de toata familia...

simo eu incerc sa ma uit la oprah, dar uit mereu... oricum e foare frumos citatul!
o sa revin cu pozele!!! ma cheama datoria acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am pus poza cu ciocolata de casa buna de lins din lingura... nu mergea taiata...se intindeaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Multumesc de primirea calduroasa O sa va stresez un pic pentru ca nu prea am habar cu se se maninca forumitu (cum pun poze,cum fac sa apara jos numele meu si al bebelului,.....etc)

Mergi la inceput