* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)
Raspunsuri - Pagina 17
Nonna76 spune:
Felicitari Vela! Bine ai venit Alexia!
Raluca in privinta mincarurilor care nu le suportam avem aceleasi gusturi.Nici eu albus crud(de nici un fel si stiu si de ce dar nu spun ca
),carne de miel,spanas si urzici(in ciorbe le mai accept).
E bine ca nu mai e mult pina la botez caci cred ca as epuiza bugetul familiei pe hainute(in fiecare zi iau cite ceva).Cred ca-s obsedata de hainutze0-3 luni.Sunt absolut superbe.Am luat si din astea mai mari dar cele mici...
Finuzul meu e fff.frumos.Are 2 sapt si o zi.ieri cind l-am luat in brate casca gurita cautind tzitza.Cred ca miroseam a lapte.Si doarme aproape toata noaptea.
Tre sa fac mincare.Azi fac ciorba de pui.Felul doi nu fac.Noi nu mincam 2 feluri.Desert fructe.Ma asteapta un castel din farfurii murdare in chiuveta.Le mai las sa astepte.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Ralu, deci ramane stabilit?
Da, ramane stabilit.
'Neata! Ca am uitat sa va zic...
Vela, felicitari, refacere rapida si multa sanatate Alexiei!
Kriss, am trecut data in listuta. Eu observasem ca Vela nu mai era in fruntea listei si ma gandeam ca stii tu ceva de ai modificat...
Aha... deci diseara merg la Diana la masa....
Si eu as face piure, da' mai intai trebuie sa cumpar cartofi, ca s-au terminat... Si snitele din piept de pui... am un piept in congelator... Ardei... nu mai am, ca n-am pus multi in toamna.... 
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Ma asteapta un castel din farfurii murdare in chiuveta.Le mai las sa astepte.
Noroc ca ai spus tu si mi-am amintit ca si vasele mele sunt acolo de aseara, ca n-am mai avut chef sa le spal... Ma duc la ele. Ca eu nu le mai pot lasa sa astepte.

Foto Ralu
kriss79 spune:
Ralu, nici mie nu imi place ciorba de burta, la fel mi se pare ca miroase f urat..nici urzicile..doar spanacul cu smantana.
Eu am spalat vasele, am mai strans pe ici pe colo, am pus la masina, caci doarme de vreo 2 ore cred..de regula nu doarme ziua decat f f f putin..
Michelle, tu ziceai ca urmaresti Prison Break? eu sunt moarta dupa actorul care il joaca pe Michael..l-am innebunit pe sot..inca de cand am ramas insarcinata am descoperit serialul..si visam inca de atunci la el
Acu urmaresc seria 3..le trag de pe dc..
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Nonna76 spune:
Ce bine ca va am pe voi fetelor..
Daca Raluca s-a dus sa spele vasele m-am dus si eu(ca de,si ale mele tot de aseara erau) si daca am ajuns la bucatarie am pus si carnea in oala si am facut taitzei.Daca nu stiati-eu ceapa o "tai" cu mixerul vertical cu care mixez legumele lui bebe(urasc sa tai ceapa).
Kriss ,multumesc ca mi-ai adus aminte de rufe.Si eu tre' sa pun o masina.Eu spal la masina o zi da si una ba.Voi tot la fel?
addiana spune:
la noi sotul se uita la prison break, eu am vazut un episod sau doua... nu reusesc sa ma uit la filme... mai ales pe calculator, asa la televizor daca e unul inceput ma mai uit in timp ce fac treaba, sau mai tip la fete sa fie cuminti!!!
mie imi place spanacul in salate -chiar bun. gatit nu am mancat niciodata, iar urzici imi aduc aminte ca facea mama cu lapte oare??!?!!? dar nu tin minte gustul, deci...
am vazut si eu pozele cu stefania micutza, frumoasa si cuminte si buchet de narcise- preferatele mele!
kriss si eu abia astept sa fie mai frumos afara! si sa ne intalnim in copou! poate ne intalnim mai multe... si facem si o degustare pe banci!!!![]()
ralu te astept la masa, dar eu zic sa te grabesti ca s-ar putea sa nu mai gasesti nimic! [unul care infuleca repede tot]![]()
addiana spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Simomami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall! <--
imi place, la propriu sau la figurat!...
eu chiar le-am lasat sa mazgaleazca peretii... acum au voie doar dupa perdea!
Simo78 spune:
Diana...citatul asta are o poveste trista in spate ![]()
A fost o emisiune la Oprah despre un prof care avea o boala terminala si a facut un film pentru copiii lui, in care povestea mai multe, printre care si o intamplare din copilarie...Prima data cand a scris pe pereti, parintii in loc sa-l certe i l-au oferit ca loc de joaca. Si-a incheiat cuvantarea astfel "What I`m trying to say is...Let your kids paint on the wall...things doesn`t matter, love does!"
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Bine, eu, de ex, nici omlete n-am mancat multa vreme... pana acum vreo 2-3 ani. Mi se facea rau cand vedeam albusul... in farfurie, cand era gata...La fel patesc cu ochiurile si oul fiert, daca sunt moi. Cu astea tot nu m-am invatat si nici nu cred ca voi reusi vreodata. Asa-i ca nu-s normala la cap?[/b][/green]
Ralu, nu te agita, ca nu tb sa fii anormal sa nu-ti placa anumite lucruri. Cu albusul moale si eu am o problema, recunosc. Pina acum ceva vreme nu mancam nici daca ma bateai varza sau fasole verde. Toate la timpul lor. Acum mananc, ca ma face Stefy de ras. Ea la mancare mai face mofturi, dar daca ii pun in fata un bol de pastai e gata imediat.
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mihamora spune:
Salutare!
Vela - Felicitari! 
Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Da Kriss , urmaream Prison break, dar am ramas mult in urma, si eu tot cand eram insarcinata l-am vazut, si mie imi place f tare de actorul acela
. Am mai vazut si "24" si asta mi-a placut mult.
Acum nu ma mai uit la seriale.
Eu pana acum am facut curatenie, de mancare poate mai tarziu..
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!