* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)
Raspunsuri - Pagina 16
ghinetz spune:
Ralu, deci ramane stabilit? Cand mai pleaca sotul te chem. eu stiam ca vinerea e seara lui de biliard. Dar cand i-am zis mi-a spus ca "nu! vineri merg la tenis!"
Si uite asa eu mi-am anulat ieri o intalnire cu o amica, viitoare mamicuta, careia voiam sa-i dau hainutele mele de gravi. Noroc ca am din cele de vara, deci nu e graba foarte mare. (eu nu am avut de la cine primi, si stiu ca tare mi-ar fi placut...)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ramonik_1980 spune:
Buna dimineatza
Sunt mamica unui nazdravan de 4 luni, Darius Andrei, si va citesc inca de cind eram gravidoasa. De abia acum am indraznit sa ma alatur si eu grupului vostru.Am foarte multe intrebari sa va adresez si sper sa avetzi rabdare cu mine
addiana spune:
buna dimineatza! sa aveti o saptamana frumoasa! 
oana
pentru 
deci si tenis si biliard... eu l-as fugari pe al meu sa faca miscare, dar nu vrea!
daca tot era vorba de bucatarisit, am facut si eu o ciocolata de casa care merge linsa din lingura... nu stiu de ce nu s-a intarit destul, doar am mai facut dupa aceeasi reteta!
am scos la dezghetat niste piet de pui (din cei 8 pui
) sa fac niste snitele cu pireu si ardei copti!
abia astept sa fie gata!
cristina, michelle
si multumesc! din pacate denisa nu mai scoate asa de multe perle incat sa scriu zilnic, de-asta ii spuneam si mihaelei sa le scrie acum!
saryta spune:
Salut ... am intat sa va spun ca Vela mamica curajoasa a nascut ...

Bb ALEXIA s-a nascut

dimineata la 6,45 ... are 4 kg ... si a primit nota 9.
Vela FELICITARI .... refacere usoara si bb mancacios.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Mi se facea rau cand vedeam albusul... in farfurie, cand era gata...La fel patesc cu ochiurile si oul fiert, daca sunt moi. Cu astea tot nu m-am invatat si nici nu cred ca voi reusi vreodata. Asa-i ca nu-s normala la cap?
cum a spus si celia, conteaza f f mult cum esti obisnuit de copil... eu de exemplu nu pot sa mananc carne din "curtea bunicii", simt dieferenta f bine...soacra'mea a mai incercat sa ma pacaleasc o data spunandu-mi ca e pui de la alimentara si era sa-i vomit in farfurie cand am gustat!!!

si alta "pasarica" oul fiert prea moale nici eu nu pot sa-l mananc, dar daca e crud crud da (dar "curatat" de chestiile alea care par a fi embrioni!!!).... fiecare cu damblalele lui!
miha nici un semn!? eu in locul tau primul lucru pe care il asezam era biroul...ca sa pun calculatorul!!!

oana ai grija cu gatul! poate nu e nimic grav, dar oricum sanatate multa si mai ales sa nu ajunga si la copilasi!
addiana spune:
quote:
Originally posted by sarytaBb ALEXIA s-a nascut
FELICITARI, VELA! refacere usoara, bebica sanatoasa si mancaciosa!
ghinetz spune:
Vela, felicitari!!!! Sa ajungeti acasa sanatoase si sa va pozati mult ca sa avem cu ce ne delecta. ca mie mi-e asa dor de un bb micut, ca tot povestea Nonna de finutul ei.
slimatei, ai o fetita...sa o mananci, nu alta. foarte-foarte frumoasa! Mie imi inspira copil cuminte. Nu ma insel, nu? E asa senina, asa blanda... (si am mai vazut ceva ce mi-a placut; NARCISE!!!)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
byu spune:
BUNA DIMINEATA 
Felicitari Velaaaaa, sa fiti sanatosi,mancaciosi iar tu sa te refaci cat mai repede s sa auzim numai de bine de la tine 
.
Eu am parte de o mica pauza (face nani) si profit repede sa fac multe lucruri si primul e sa va citesc si sa va scriu ca mi s-a cam facut dor de voi
........oups s-a trezit...fug
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Simo78 spune:
felicitari vela!!
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
kriss79 spune:
Buna dimineata
FELICITARI VELA PENTRU BB ALEXIA!! Ce marisoara e, 4 kile!!wau! Sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de noroc, iar tie refacere usoara!
raluca, cand ai timp..poate adaugi tu la vela data nasterii puiutei ei..deja e jos la mamici..credeam ca a nascut mai demult..
LA MULTE LUNITE ANA ALEXANDRA SI ANDREI!!
pentru ziua de ieri..
Noi debutam luna a cincea cu 5,5500 gr! doua zile tre` sa facem proba suptului sa vedem cum si cat mananca..s-ar putea sa treb. sa introducem supliment, caci suntem la limita cu greutatea. eu sper sa nu trebuiasca..Zilele astea vom face si vaccinul de 4 luni. A inceput sa se intoarca singurica din pozitia pe spate, pe burta..dar numai cand are ea chef..si vrea tot mai mult sa stea in fundulet..se ridica aproape singurica cand sta la 45 grade..si cand o ajut sa stea in fundulet putin se uita in dreapta stanga curioasa..e tare simpatica!
Stefania, ai o fetita minunata!sa va traiasca!
Monica, mai ai putin pana la botez. spor la pregatiri!
Oana, multa sanatate!
Michelle, lasa ca faci tu ceva azi bun..si eu tot de la soacra am avut mancare..pui cu smantana, bors de fasole, musaca..
cica la sf. sapt vor fi 16 grade cu plus..abia astept sa mai iesim si noi in Copou!
o saptamana minunata!
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
La fel patesc cu ochiurile si oul fiert, daca sunt moi. Cu astea tot nu m-am invatat si nici nu cred ca voi reusi vreodata. Asa-i ca nu-s normala la cap?