* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ma delectez cu perlele Denisei acum

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ralu,Situatia se schimba cand "stai" acasa si mai sunt si copiii , mai mari, mai mici...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Asa e, nici eu nu gateam decat f rar inainte de bebe cand lucram.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

da, cam asa ma gandeam si eu, ca daca as sta acasa, poate as fi mai preocupata si de domeniul asta...
Ma rog, sa mai am si un aragaz cum trebuie, sa fie si casa mea, si bucataria mai mare etc etc etc...

Eu n-am facut ciorba de burta niciodata, nici n-am mancat. Imi provoaca greata numai cat ma gandesc (scuzati!). Nu stiu de ce...

Bine, eu, de ex, nici omlete n-am mancat multa vreme... pana acum vreo 2-3 ani. Mi se facea rau cand vedeam albusul... in farfurie, cand era gata... La fel patesc cu ochiurile si oul fiert, daca sunt moi. Cu astea tot nu m-am invatat si nici nu cred ca voi reusi vreodata. Asa-i ca nu-s normala la cap?

Foto Ralu

Mergi la inceput

In cea mai mare masura depinde de gusturi.Apoi de cum esti obisnuit inca din copilarie...Fiul meu la 9 ani maninca ciorba de b...cum nu maninca alte mincaruri...

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

da, e posibil sa ai dreptate, Celia...
dar sa stii ca de unele chestii prost invatate din copilarie (si nu din vina parintilor, ci din prostia mea, din mofturile mele...) am reusit sa ma dezvat. Mai ales dupa ce mi-am cunoscut soacra si brusc am descoperit la ea, ca mancaruri pe care le-am refuzat intotdeauna, mi se par super... Si nu pot zice ca mama mea nu le facea la fel de bune... Dar na... am zis, mofturi...
Cu toate acestea, mai am unele mancaruri de care nu ma pot atinge sub nicio forma... A... de ex nici urzici sau spanac nu mananc. Sau carne de miel.

edit - gata, eu cedez in fata lu' Mos Ene... Fug in patut!
Noapte linistita si vise frumoase va doresc!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Noapte buna!

POZE

Mergi la inceput

N-am ramas niciodata sa fac urarile de noapte buna , dar acum pentru cine mai e....noapte buna , somn usor si o saptamina frumoasa.

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by Celia

Si noi astazi tot in casa ...am bucatarit "clatitele " de la Oana ...tortul a iesit cam tare...nu stiu de ce...Oana tu l-ai facut?

Stefania , frumoasa micuta si ce scump doarme ea cu tati...

poze
intalnire DC Iasi

Celia, am facut tortul. La mine nu au iesit foile tari, dar alta a fost hiba. Era cam prea multa frisca. Si cum din smantana din comert nu mi-a iesit (stiu ca m-am enervat la culme) am facut Hulala. Si...hm! Stii, nu e ca frisca naturala. Data viitoare incerc cu smantana de la Strunga.
Budinca cu ananas?1 Yes! Super idee! Cum ii spuneam si Mihaelei nu imi plac bananele tratate termic. Dar cei din casa le-au savurat asa.

Si pentru ca sunt tot la retete si "experiente traite" trec la Trufele ciocolatoase. Eu am facut si cu Chiocapic, si cu fulgi de porumb. Le prefer detasabil pe cele cu Chiocapic. Alea cu fulgi mi-au nenorocit gingiile. Fulgii aia sunt tari si m-au zgariat de abia pot manca acum ceva - bine, asta nu ar fi o drama, ca tot vreau eu sa slabesc. Si inca o idee. Pe langa Mars am mai pus si 2 ciocolate cu lapte, Primola. Si nu am facut f moale compozitia. Eu nu pun smantana, pun lapte si putin unt, asa, dupa ochi.

Tortul "fantezie de iarna" inca nu l-am facut. Nu am ce-mi trebuie in casa. Si ma bate gandul ca in loc de piscoturi sa fac blat, daca tot am tava.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Frumos mesaj de dimineata...
Nu tu cafea , nu tu ceai...nik. Mai, mai. Ru-si-ni-ca. Sa-mi fie. Dar daca tot m-am pus pe bucatarit, ce vreti, m-a prins flama rau.

Azi insa nu fac nimic mancare. Nimic. Si ma bate un gand nici curat sa nu fac. Da' nu reusesc. In plus...tusesc, asa, o tuse seaca si ma cam doare in piept, ca dupa o noapte de "palavre si tutun". Ma duc sa "trag un gat" de Stodal.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput