* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Va era dor de mine cumva?
Eu iar am avut azi belele cu calculatorul. A mai incercat sotul sa instaleze ceva si iar s-a dus la vale de tot... Si a mai instalat de inca 4 ori azi Windows-ul... ca iar nu se mai facea conexiunea la internet...
Cred ca mai are putin si ma baga in mormant cu chestia asta...

OANAAAAA!!!! Cand iti mai pleaca sotul de acasa si te plictisesti singurica, da un semnal si vin eu sa-ti tin de urat. Vorbesc serios. Poate asa mai sta si al meu singur sau cu prietenii lui, sa nu zica de mine ca-l sufoc

Mai este cineva pe aici sau numai eu?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Si noi astazi tot in casa ...am bucatarit "clatitele " de la Oana ...tortul a iesit cam tare...nu stiu de ce...Oana tu l-ai facut?

Stefania , frumoasa micuta si ce scump doarme ea cu tati...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

si eu aveam de gand sa fac azi niste clatite, dar... m-am luat cu calculatorul, cu nervii, cu tv-ul si cand mi-am amintit, deja era mult prea tarziu...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Ralu, sa stii ca retetele de la Oana ies bune si nici nu trebuie sa faci multe...la noi trebuiau cateva ca sa se simta ca am facut...

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mai sunt si eu, m-am uitat la un film "Next" cu N Cage.
Eu nu am gatit azi.
Celia - vreau si eu sa fac clatite de alea de la Oana,

Da Raluca, sigur ca ne-a fost dor de tine.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora
Da Raluca, sigur ca ne-a fost dor de tine.

Uite cine ma iubeste la miez de noapte

Nici eu n-am gatit nimic azi. Am mai avut de ieri ficatel de pui. Am mai facut niste ochiuri. Bors de cartofi dres cu smantana. Si cam atat.
Maine nu stiu ce sa mai fac... Iar e cam pustiu prin frigider...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Michelle, spor la clatite cand te hotarasti...sa stii ca eu chiar sunt multumita de cum au iesit budinca si tortul , doar la tort sunt ceva mai tari "foile", poate le-am facut eu prea groase... si budinca am facut-o cu ananas....urmatoarea data va fi cu banane.

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Celia - ce bine suna
Trebuie sa fac si eu ceva de mancare maine, o ciorbita nu am mai facut demult, azi am mancat la soacra la pranz si seara lasane facute de mama.Asa ca si la mine bate vantu' rau prin frigider.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Ralu, eu cand gatesc ciorba de burta pentru 2-3 zile avem asigurat felul I , mai greu e cu II , dar incropesc eu ceva de moment...ca nu prea se mai maninca de ramine...

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

pai in comparatie cu voi, la capitolul bucatarit, eu-s mic copil... in urma tare... Nu va mai ajung niciodata, e clar... Adevarul e ca nici foarte mult timp liber nu am... Adica am seara cand ajung acasa. Dar atunci, numai de bucatarie nu-mi arde... Iar dimineata... ar insemna sa ma apuc de ceva si eventual sa nu termin pana plec la munca. Ca sa nu mai zic ca ar trebui sa ma trezesc si devreme, ceea ce e... aproape imposibil

Foto Ralu

Mergi la inceput