* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Iulia merci de info! Ar trebui sa merg in tarile calde dupa pastai!! Al meu bebe are 8luni peste o saptamana si nu are nici un dinte! Iar parul a inceput sa-i creasca de vreo 2 saptamani! E un caz atipic!

Sa stii ca Stefaniei i-a iesit primul dinte la 8 luni si jumatate si parul tot asa tarziu a inceput sa-i creasca. Acum e fara, ca i-am luat motul de la radacina, ca era foarte moale, ca de pisicuta.

Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Alina am inceput serviciul de o saptamina.La sala merg de 2 ori pe saptamina si am slabit 4 kg in 4-5 saptamini(nu mai stiu exact).la inceput mincam mai corect ,in ultimul timp am inceput sa maninc iar dulciuri,pizza.

In curind plecam la Negresti la finutz asa ca nu ne vom sarbatori.De fapt eu nu l-am sarbatorit cu tort pe Andrei decit la Sf.Andrei si la botez.Evit sa fac tort pentru ca-l maninc singura pe tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata la ameaza... am lipsit cam mult la apel... si in sfarsit am reusit sa intru si eu un pic sa salutam fetele frumoase si cavalerii...

suntem bine..crestem bine... am mai pus niste foto sa vedeti cum crestem ...imi pare totusi rau ca nu prea am timp sa intru ca prima...

o duminica placuta sau marog... ce a mai ramas.. o seara placuta

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Monica bravo! Tine-o tot asa!
Slimatei frumusica Stefi a ta!
Ma pregatesc sa vin in Iasi! Am sa va "pandesc" de pe unde mai pot si eu! Pupici!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ce liniste e pe aici, ce faceti fetelor??

Monica e la finut, si Miha se muta, dar restul?

Stefania am vazut pozele cu micuta Stefania , e o scumpete de fetita.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ce liniste azi pe aici? Pe unde v-ati plimbat?

Eu...tot consemnata la domiciliu. A avut sotul seara de biliard. (aia de alaltaieri cica a fost de fapt de tenis...)Am iesit doar pentru o scurta (vreo 3/4 de ora) plimbare in jurul blocului si pana la Alimentara din colt.

Am avut insa vizitatori: finutele de 10 ani si sora lor de varsta cu Stefan. Ce frumos s-au jucat!!! Iar eu am stat la o ciocolata calda cu mama fetelor (cumatra, nu? nu ne spunem asa, mi s-ar parea tare ciudat) - prietena mea.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Michelle, eu nu ma stiu telepata, dar poate cu tine sunt.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Am intrat si noi sa salutam pe toata lumea si sa va uram o seara de duminica frumoasa.
Irina,Celia,Miha,Oana,Ella,Ralu,Kriss multumim din tot sufletul pt urarile de La multi ani!.Nu va pot spune in cuvinte ce mult inseamna pt mine sa vad k va amintiti atunci cand e ziua puiutului meu.Imi pare bine k nu a trecut k o zi obisnuita aniversarea noastra de 4 luni,de data asta nu am mai comandat tort am facut prajitura la microunde ,as fi facut la cuptor dar pana nu ma mut nici o sansa de cuptro in bucataria minuscula.
Diana,multumim k ti-ai adus aminte de noi pe 15 si vreau sa spun k am citit perlele Didisei si am ras cu lacrimi si mi se pare o idee nemaipomenita topicul.De abia astept sa mai citesc perlute noi.
Michellechiar daca cu intarziere multe lunite pt Domi!si ma bucur k v-ati amintit de noi.9 luni chiar e o varsta super,are dreptate Oana
SI mie imi lipseste Miha.am plecat sa ii fac baita .o saptamana super tuturor

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

AAA Oana chiar ca e telepatie
Pai numai sotul are iesiri la biliard si altele? Tu de ce nu gasesti o activitate?

Diana - eu de ce nu am stiut de perlute, ma apuc de citit, noroc de Crisitina ca am vazut si eu.

Cristina - multumim frumos! A fost buna prajitura?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ALINA ,MICHELLE.. multumim...stiti ca si voi aveti copilasi frumosi..nu cred ca e nevoie sa confirm... dar e asa placut de auzit de la altii...

va pup pe toate si va urez un somnic usor...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput