Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
Vasari spune:
quote:
Originally posted by ellis
EU NU REUSESC SA VAD POZE CA NU STIU UNDE ANUME PE PAGINA SA INTRODUC USER SI PAROLA...NU MA MAI INTELEG NICI PE MINE, D'APOI CHESTI DE ASTEA COMPLICATE;
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
Aici: http://picasaweb.google.com/bulgarasi2007 ai in dreapta sus "sign in". User: bulgarasi2007, parola: parola comuna+07. In stg sus apar web albums.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
ellis spune:
pe ce adresa de mail trimit pozele pt album?
ce user si parola sunt pt a vedea albumul si unde le introduc? please
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
adinag spune:
Gianina, dar de unde stie dr ca e prea slab laptele tau? Asta se poate afla numai dupa o analiza a laptelui, a facut-o sau presupune si el asa? Eu i-as da atunci supliment, dar nu as renunta in nici un caz! Doar daca TU vrei sa renunti, in definitiv esti singura persoana care trebuie sa hotarasca ce-i mai bine pentru puiutul ei
Petro, si mie mi-a recomandat pediatrul sa renunt la supliment, insa din cauza durerilor si ranilor (inca n-au trecut de tot, afurisitete...) nu pot eu, si banuiesc ca nici nu o voi mai face, nu mai am aceeasi productie ca la inceput...
Vali, exista doua scenarii posibile cu Floris:iesim numai putin ziua afara (adica 1-2 reprize a 30-40min), atunci nu doarme mai deloc ziua, papa dessi se culca pe la 23 noaptea. Noptile nu sunt asa ok... Scenariul 2: iesim ziua o tura luuunga afara (de vreo 4 ore), doarme tot timpul si in continuare cand ne intoarcem in casa. Il trezesc eu si nu-l pot anima deloc sa pape, de adormit ce e. Seara incepe sa recupereze (adica dupa ora 18), si mananca cantitati mari si des. Se culca pe la 00.30 - 1 noaptea, noptile fiind apoi destul de bune (adica se trezeste pe la 5 +/- 1h si apoi pe la 8 dimineata, doarme mai departe pana la 10).
Oricum o iei, e obositor si nu chiar ideal :-))
In general serile sunt asa de obositoare, singura cu amandoi copiii, fata se culca si ea tare tarziu, agitatie maxima pe aici! Asa ca si din motivul asta recurg la supliment, ca n-am mereu posibilitatea sa stau numai cu tata-n gura lui (scuze ptr expresie).
Roxxy, daca nu are febra e chiar bine de iesit afara. Jasmina a avut in anul cand a inceput gradi o bronsita urata, care nu mai trecea. Dr mi-a explicat asa cumva: aerul proaspat de afara ajuta la oxigenarea mai bun á a bronhiilor, plamanilor si in general cailor respiratorii si implicit la insanatosire. Daca are febra peste 38,5 la bb, peste 38 la copii mai mari, mai bine de stat in casa.
Ah, Roxxy, ce te mai invidiez cu dieta! Eu incerc dar nu pot, alaptez si nici nu rezist psihic si nici nu vreau sa exagerez. Arat ca o balena, si n-am nimic de imbracat din hainele vechi, ca am vreo 15kg in plus fata de normal. Maine mergem la un botez si pur simplu nu stiu ce voi imbraca, ma apuca plansul :-((
Si imi aduc aminte de sentimentul cand am tinut eu cura dupa intarcatul Jasminei si am slabit, cumma bucuram sa port haine cat mai sexy!
nelone77 spune:
Vasari- mersi mult!!
Am si intrat deja la album, super fain ! Avem cei mai frumosi bebei! Sa ne traiasca !!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Roxxy80 spune:
Adina, stai linistita. Dupa ce o sa termini cu alaptatul o sa tot ai timp de cure de slabire. Eu as fi preferat sa alaptez si sa nu tin cura de slabire. La tine e mult mai greu cu doi copilasi care te solicita non-stop.
quote:
Originally posted by adinag
Gianina, dar de unde stie dr ca e prea slab laptele tau? Asta se poate afla numai dupa o analiza a laptelui, a facut-o sau presupune si el asa? Eu i-as da atunci supliment, dar nu as renunta in nici un caz! Doar daca TU vrei sa renunti, in definitiv esti singura persoana care trebuie sa hotarasca ce-i mai bine pentru puiutul ei
Petro, si mie mi-a recomandat pediatrul sa renunt la supliment, insa din cauza durerilor si ranilor (inca n-au trecut de tot, afurisitete...) nu pot eu, si banuiesc ca nici nu o voi mai face, nu mai am aceeasi productie ca la inceput...
Vali, exista doua scenarii posibile cu Floris:iesim numai putin ziua afara (adica 1-2 reprize a 30-40min), atunci nu doarme mai deloc ziua, papa dessi se culca pe la 23 noaptea. Noptile nu sunt asa ok... Scenariul 2: iesim ziua o tura luuunga afara (de vreo 4 ore), doarme tot timpul si in continuare cand ne intoarcem in casa. Il trezesc eu si nu-l pot anima deloc sa pape, de adormit ce e. Seara incepe sa recupereze (adica dupa ora 18), si mananca cantitati mari si des. Se culca pe la 00.30 - 1 noaptea, noptile fiind apoi destul de bune (adica se trezeste pe la 5 +/- 1h si apoi pe la 8 dimineata, doarme mai departe pana la 10).
Oricum o iei, e obositor si nu chiar ideal :-))
In general serile sunt asa de obositoare, singura cu amandoi copiii, fata se culca si ea tare tarziu, agitatie maxima pe aici! Asa ca si din motivul asta recurg la supliment, ca n-am mereu posibilitatea sa stau numai cu tata-n gura lui (scuze ptr expresie).
Roxxy, daca nu are febra e chiar bine de iesit afara. Jasmina a avut in anul cand a inceput gradi o bronsita urata, care nu mai trecea. Dr mi-a explicat asa cumva: aerul proaspat de afara ajuta la oxigenarea mai bun á a bronhiilor, plamanilor si in general cailor respiratorii si implicit la insanatosire. Daca are febra peste 38,5 la bb, peste 38 la copii mai mari, mai bine de stat in casa.
Ah, Roxxy, ce te mai invidiez cu dieta! Eu incerc dar nu pot, alaptez si nici nu rezist psihic si nici nu vreau sa exagerez. Arat ca o balena, si n-am nimic de imbracat din hainele vechi, ca am vreo 15kg in plus fata de normal. Maine mergem la un botez si pur simplu nu stiu ce voi imbraca, ma apuca plansul :-((
Si imi aduc aminte de sentimentul cand am tinut eu cura dupa intarcatul Jasminei si am slabit, cumma bucuram sa port haine cat mai sexy!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
CrisVa spune:
Buna fetelor,
Am trcut cu bine de vaccin. A plans atat de rau si imi era asa mila de ea... insa a trecut. Pana acum nu a facut febra si sper sa nu faca.
Pupici.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
Victo spune:
petro, ma bucur ca ai revenit..chiar mi+aduc aminte ce activa erai pe la inceputuri..deci bb 2, huh? noi inca nu putem, ca eu am de terminat scoala, tre sa muncesc un an ca sa pot beneficia de indemnizatie..acuma spre ex, pana in sept eu voi sta fara bani..cu rata la casa.ee..da pt stefanut ce nu facem noi...oricum vom face cumva s anu+i lipseasca nimic.
gianina..cum adica ti+a sugerat sa renunti la san? ce tampenie..pai cat mai ai, da+i in continuare, si o masa pe zi si tot e ceva...pediatrul la care am fost eu cu bebe la inceput tare m+a batut la cap cu alaptatul, cat e de important acum, intre 3 si 6 luni..dc bb nu ia in greutate, ii dai completare , dar nu renunti la san!!!!!!!!
roxxy 80 al meu stranuta zilnic..si sughite zilnic..e normal
mey..la ce dimensiuni aveau fundurile noastre cand eram cu burtici..unde sa gasesti tanga pe masura?..pe mine ma deranjau ingrozitor, asa ca am trecut la chilotei de babute..pb e ca m+am obisnuit cu ei..
bebe meu stie sa raspunda la cucu+bau..cu rasete, bineinteles..rade d enuma cd se vede in oglinda mare, in cea d ela centrul d ejoaca doar s euita..
eu nu renunt la san chiar dc mi'ar fi mult mai comod o masa sa fie doar bibe, caci in afara de dimineata cd sanii sunt plini de lapte..ca si pijamaua de altfel...in rest, de fiec data nu am eu cine stie ce productie. dar l+am invatat si el deja stie..sanu nr 1, sanu nr 2..bibe.punct.
chiar dc tre s aplec nu stiu unde..ma grabesc sa ajung acasa s aii dau san. o singura data cd am fost la notar si banci pt acte i+a dat soacra numa biberon.
apropo, cele care alaptati, cum faceti s anu va treziti ude leoarca de lapte? eu dorm cu sutienu, cu protectii.dar tot degeaba.
hehe apropo d ehaine..sa ma vedeti ce silfida ma simt in niste blugi gasiti prin fundu dulapului ..pe care am reusit sa ii inchid la 3 nasturi din 4..de+abia ma aplec s a ma incalt, imi pocnesc pe fund si coapse..da sunt mandra ca ii pot imbraca..hehehe
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
pet.cost2005 spune:
alina - merci .
victo - da, ne gandim la bb2. Deocamdata am vrea sa nu vina chiar imediat, dar daca e sa fie ... nici la noi nu e situatia tocmai roz, insa ne gandim la varsta si ca bblusii astia nu vin la toata lumea dupa programari ... am asteptat un picut cu Silvia si de aia zic ... Lasam totul la voia intamplarii ... Poate o sa fim iar colege de odisee cu bb 2
Petronela si Silvia
Jasmin012 spune:
Fetelor, eu azi m-am tot gandit si amintit: acum exact un an eram la "Asteptand un ingeras in viata noastra" si tare ma agitam si umblam sa-mi fac analizele, sa vad ce am de nu raman, luam tot felul de tratamente, maca si alte minuni... Iar acum ma uit la ingerasul meu si cat de repede creste!
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Victo spune:
petro, nu+ti doresc sa fim colege de odisee, ca noi prin 2010 il proiectam
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)