Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cand am iesit noi afara era soare, dar adia putin vantul, insa era o temperatura ok. in schimb acum ninge si e minunat. Ador iarna si zapada.

quote:
Originally posted by nelone77

Cred ca toate mamicile se panicheaza cind vad o schimbare la bebei, e normal!

Noi azi am iesit numai 10 min in fata blocului ptr ca ningeee tareee !!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

da, nici eu nu am purtat tanga, si nici acum nu pot, ma mai deranjeaza putin funduletu de la 1 bucata hemoroid...

Apropo...cui i-a venit ciclu? si la cit timp dupa nastere?
Eu am fost aseara la controlul de 6 saptamini si a zis ginecologu ca trebuie sa vina cilcu in maxim 4 luni de la nastere. Eu stiam ca pe perioada alaptarii nu e musai sa vina iara "extraterestrii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

EU NU REUSESC SA VAD POZE CA NU STIU UNDE ANUME PE PAGINA SA INTRODUC USER SI PAROLA...NU MA MAI INTELEG NICI PE MINE, D'APOI CHESTI DE ASTEA COMPLICATE;
REF LA MENSTRUATIE...MIE...IERI SI E RAU, FATA SE STRAMBA LA SAN SI MA DOARE BURTA..ERA MAI BINE FARA ...EU MAI ALAPTEZ, DAR FFF PUTIN SI PTOBABIL DE ASTA AM MENSTRUATIE..

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

uberbax, te-am trecut in listuta! Cum o cheama pe fetita ta?
bb, vad ca distractia e in toi si la voi! Eu am prins-o azi mancand disperata oglinda de la centrul de joaca. :)) Cred ca s-a recunoscut, pt ca se admira tare mult si tipa de fericire cand se vede! Asa sunt oare toti copiii? Le plac cei ca ei? Am citit ca inca nu stie ca este ea...
Petro, multumesc. Am pus pozele Silviei. Ti-am mai spus si zilele trecute ca este o dragalasa.
Adina, albumul este privat. Poate fi accesat doar cu parola. Am timp cand doarme don'soara. Oricum, eu stau destul de mult si la calculator, pt ca mai fac si cate un proiect. Jobul meu include si prelucrarea de imagini, asa ca mi-e destul de usor. Il asteptam si pe Floris!
Totusi, daca am zile in care Maria ma vrea doar pentru ea sper sa nu va suparati ca nu mai sunt asa de prompta, dar toata lumea are parola. :)
Gianina, pe-asta nu o mai auzisem. :) Sa iti recomande un doctor sa renunti la alaptat!! Eu zic sa stai linistita si sa vezi cum evolueaza in continuare. Sunt sigura ca nu ne incadram toate in tipare. Si noi luasem 500 de grame intr-o luna si apoi a sarit cu 250 intr-o singura saptamana. Cred ca au ritmuri de crestere diferite. Sincer nici nu m-am ostenit sa o intreb pe pediatra daca e in regula. Mie mi se pare ca lucrurile merg bine atata timp cat nu plange de foame.

Am pus si ultimele poze in album.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by gianina

Buna!

Alina, excelenta ideea cu albumul..Multumim! mie imi convine asa cu parola.

Adra_bell, multumim pentru urari..asa este azi am implinit 3 luni..nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Am fost cu ea astazi la control...a luat doar 400gr in aceasta luna. are 5.150kg. Dr. mi-a sugerat sa renunt la laptele de la san si sa ii dau doar praf. Dar eu nu vreau sa renunt la san!..

si o seara fumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Buna

Si eu am fost la control si la vaccin si are la 2 luni doar 4800 gr.

Nici eu nu vreau sa renunt la san si nici nu o voi face atata timp cat se satura si nu plange dupa ce mamanca. Si nici nu o sa ii dau completare atata timp cat se satura cu sanul chiar daca nu ia in greutate.

Parerea mea...

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by gianina
Am fost cu ea astazi la control...a luat doar 400gr in aceasta luna. are 5.150kg. Dr. mi-a sugerat sa renunt la laptele de la san si sa ii dau doar praf. Dar eu nu vreau sa renunt la san!..

Si bine ai sa faci daca n-ai sa renunti.Eventual ii bagi completare,dar nu renunta la san.Ii dai de sete si tot ii dai ceva bunut acolo.
400g e adevarat ca e mai putin decat ceea ce scrie in carti ca ar trebui sa ia bebe intr-o luna,dar pana la urma e cu plus si nu cu minus.
Cateodata stau si ma gandesc ca dr astia cred ca au contract cu firmele de lapte praf,cand dau asa niste sfaturi.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by popbianca

nu mai inteleg nimic!cat timp dureza moderarea?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Pana ce scrii 10 mesaje. Bine ai venit! Si la cat mai multe lunite inainte pentru Ana Sofia.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by Kiva

multumesc Eni acum am sunat pe cineva sa o rog sa-mi aduca milumil
ma rog sa-l manance
eu nu mai am lapte suficient
tu o si alaptezi ? sau ai trecut pe lapte praf si atat?
si ai facut-o treptat? sau direct cu lapte praf la toate mesele?
si de ce ai facut asta? si tie ti-a scazut?
zcuza-ma ca insisist , dar experienta ta mi-ar fi foarte de folos .....

kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007

eu am observat ca nu se mai satura si am zis sa-i dau si cu sticluta ...si mi-a baut din prima 100 ml din sticluta.cantitatea de lapte din tzitzi a scazut simtitor...o mai pun la san aproape la fiecare masa dar daca nu e decat ff putin se enerveaza ca nu vine si plange, cand mai e cate putin trage ea cat trage apoi ii dau sticluta...in special noaptea am sa-i dau in asa fel incat sa nu ma mai ridic sa fac lapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ce fac mamicile????
azi am pus si eu bebele in centrul de activitate!! ii placeeeee....

pana ajung sa pun poze pe email pun aici cateva :

http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/?saved=1

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

BB albinuta aia o avem si noi Abia astept sa ii pape nasucul si Andrei ! Pupam fata frumoasa foc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Vasari: ma poti ajuta si pe mine cu accesul la album si cu parola de la contul comun?
am dat Pm dar nu am primit nimic inca...

Mersi mult!!

Mergi la inceput