FIV in Ungaria 33

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Popica_78 - si eu vreau la cumparaturi! Unde in Ungaria este C&A?
Tuculucu - iti doresc sa decurga toata sarcina asa, fara probleme. Ce iei pentru raceala?
In 14.02 am avut Beta HCG 1592 si in 18.02 am avut 7641. Medicul de la Szeged cand l-am sunat azi cu rezultatul de la cea de-a doua analiza m-a chemat vineri 22.02 la ora 10.00. M-a cam agitat, ca aveam programare in 27.02. Oare de ce se grabeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

bine v-am gasit
am hotarat sa merg si eu la unguri,am citit ce ati scris dar sper sa imi dati si voi mai multe detalii legat de doctor sau doctorita,cazare..analizele sunt ok..
va doresc bafta la toate.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ALI762000 BINE AI VENIT IN GASCA NOASTRA ! Pe prima pagina ai date despre clinica, analize, etc. In ceea ce priveste doctorul eu cred ca este alegerea ta. Iti doresc mult noroc si sa devii cat mai repede

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

adaca multumesc pe prima pagina am citit dar ma gandeam la fetele care merg acum acolo..unde stau..cum,,cat costa..detalii..trebuie sa ma programez..off sper sa fie cat mai repede.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

!

SImo, multa baftaaa!!!!
Miha3, eu cred ca dr te-a chemat mai repede sa se convinga cati bebei ai! valoarea arata foarte bine, si in limitele normale ..pt o sarcina gemelara, zic eu!
Steliana, ma bucur ca ai inceput din nou, si ca te-ai hotarat sa mergi la Szeged! iti tin pumnii strans sa fie cu noroc!!

fetele toate!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

ali762000 , bine ai venit in gasca unguroaicelor ,

cred ca alegerea ta cu venirea la Szeged , este foarte

buna,vin foarte multe fete aici si cam toate pleaca cu rezultate

pozitive. Alegerea Doctorilor este a ta , si Doctorul si Doctorita

sint foarte buni ,vorbesc amindoi , engleza si Germana. Iar in

legatura cu programarea te pot ajuta si eu cu cea mai mare placere.

Trimite numele tau pe PM . BAFTA si sa devii cit mai repede mamica.

Si daca tot sint aici ,sa va mai dau o veste buna: prietena Cosminei

si al Mihaelei2004 , Alina a facut astazi testul la a 13 zi si a

iesit POZITIV. Bravo Alina , felicitari. ,..

Bafta tuturor.

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

SALUTARE LA TOATE FETELE
Ieri am avut punctia din 7 numa 2 au fost buni restu au fost cu lichid si sange dar ceilalti 2 sant buni si sau fecundat, maine aflu la ce ora e ET sambata, sant un pic dezamagita ca nu au fost mai multi buni dar asta e sper sa reusec cu ce-i 2, cum o vrea Dumnezeu asa sa fie.
Inca odata vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by borzasimo

SALUTARE LA TOATE FETELE
Ieri am avut punctia din 7 numa 2 au fost buni restu au fost cu lichid si sange dar ceilalti 2 sant buni si sau fecundat, maine aflu la ce ora e ET sambata, sant un pic dezamagita ca nu au fost mai multi buni dar asta e sper sa reusec cu ce-i 2, cum o vrea Dumnezeu asa sa fie.
Inca odata vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine va pe toate

si eu am avut tot 7 ovocite recoltate, au rezultat 2 embrioni si... acum ii vezi ce mari sunt! Sa dea DD sa repete asa si al tine!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Simo n-ai de ce sa fi dezamagita iubita. Doi zic eu ca ca sunt suficienti de-o data. Dupa ce nasti hotarasti tu daca mai vrei vre-o doi. Nu ne-ai zis cum a fost la punctie, daca ti-a fost frica. Multa bafta sambata! Sa fie cu ochisori!
Pussi ce mari sunt fetele! Este incredibil cat de repede cresc! mamica si printesele!
ali762000 bine ai venit! Programare eu te sfatuiesc sa faci cat mai repede deoarece s-a ajuns in luna mai. Cel putin la doctor. El este mai cautat. Despre cazare pot sa-ti spun ca pensiuni gasesti pe prima pagina. Eu am stat la absolut toate de acolo si daca iti activezi PM pot sa-ti dau detalii despre fiecare in parte. Acum am inchiriat un apartament complet mobilat si utilat, foarte aproape de clinica si ma ajunge mult mai ieftin. Pensiunea te costa intre 5000 si 14000 de forinti. Unele au conditii bune, altele mai putin. Eu saptamana viitoare merg la Szeged si te pot ajuta cu programarea. si multa bafta!
Adela mamica fericita si feciorii harnici!
Andicu eu tot te astep!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

Buna fetelor,
nu am mai zis nimic de ceva vreme dar v-am citit zilnic. Eu sunt foarte suparata si dezamagita. Azi am fost la Filantropia si am repetat HSG si am hidrosalpinx (cred ca asa se spune). In 2 aprilie am programare la Szeghet dar am inteles ca degeaba fac FIV daca am acel lichid nenorocit, ca din cauza asta nu se poate prinde sarcina. Voi stiti ceva, ati trecut prin asa ceva?

Mergi la inceput