FIV in Ungaria 33
Raspunsuri - Pagina 6
popica_78 spune:
Tuculucu, subscriu la shoppingul de pantaloni ;-) Si eu de-abia asteptam sa dau banii pe chestii de gravida, parca simteam mai tare ca sunt insarcinata;-)
E drept ca m-a ajutat si faptul ca pusesem vreo 6 kg chiar pe solduri - burtica inca inainte de sarcina (deh - lasatul de fumat si tratamentul), dar probabil ca as fi facut-o oricum...
Primele cumparaturi le-am facut in Ungaria, la C&A, au acolo sectiune de gravidute, si mi-am luat ginsi si pantaloni de birou cu burticuta. Si cateva bluzite lungi/rochii scurte gen baby-doll...yammy
As mai vrea o tura, dar nu stiu cand...
Crista
adaca spune:
BORZASIMO ma pentru tine sa fie bine. Incepem galeria
TUCULUCU ai mare grija. Si eu am patit ca tine - am mancat multa lamaie, iar pentru nas ser fiziologic
FETELOR UNDE SUNTETI DE CE SUNTEM PE PAGAINA 2? NU M-AI AVETI CE SA NE SPUNETI? CRISIS???? LIANA ???? LENY ??? UNDE ATI DISPARUT ?
TOATE FETELE
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
Mi-Ka spune:
borzasimo, incepem galeria:
Tin pumnii maine si o sa ma gandesc la tine
Cred ca de pe la ora asta ai inceput "greva foamei", asa-i?
Te pupacesc dulce, dulce de tot
_
steliana04 spune:
Vine cineva la Szeged joi, 22 feb? Eu am prima intalnire cu Zadori la ora 14 si m-as bucura sa ma intalnesc cu alte fete
crisis81 spune:
BORZASIMO Multa bafta maine iubita! Nu ai de ce sa-ti fie frica! Astept vestile mari!!!!
Adela eu .... astept. Astept sa ma vad o data !
steliana04 Multa bafta!
pentru fete!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
borzasimo spune:
Salutare
Fetelor santeti niste dulci si va multumesc din suflet la toate nu va enumar ca santeti multe si ma bucur, inca o data va multumesc si multi
Sincer am multe emoti pe maine dar trec ele si astea si vin altele si tot asa,vreau din suflet sa va spun ca ce-a ce imi doresc eu va doresc si voua si celor care au deja sa se bucure de ei cum si noi o sa ne bucuram de puiuti nostri va pe toate si Doamne Ajuta la toata lumea si maine o sa va pove cum a fost la punctie
pussi spune:
borzasimo Tinem pumnii!
steliana multa bafta! era si cazul
adela, leliuta si noi iesim afara cat o fi gerul de mare, nu conteaza
poze noi... la semnatura
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Mi-Ka spune:
leliutza, mama, esti cam indiscreta ...acu' vrei sa stii si care vecin?...unul cu parul blond, normal
Glumeam, si Mircea si eu cand am fost mici am fost blonzi, asa ca...de aici i se trage Alexiei
Sa stii ca Alexia nu mai seamana cu Mircea aproape deloc, mie mi se pare ca seamana numai cu mine , de parca as fii facut-o singura
simo
_
leny2007 spune:
BUNA FETELOR
Simo-MULTA BAFTA pentru azi si pentru sambata cand va fi ziua cea mare,iti tin pumnii si mapentru tine si pentru toate feteleADACA-naso ,nu am disparut,citesc ce scrieti voi eu momentan nu am ce sa scriu,mai cata si o iau si eu de la inceputla loate fetele si