FIV in Ungaria 33
Raspunsuri - Pagina 6

popica_78 spune:
popica_78 spune:
 Tuculucu, subscriu la shoppingul de pantaloni ;-) Si eu de-abia asteptam sa dau banii pe chestii de gravida, parca simteam mai tare ca sunt insarcinata;-)
E drept ca m-a ajutat si faptul ca pusesem vreo 6 kg chiar pe solduri - burtica inca inainte de sarcina (deh - lasatul de fumat si tratamentul), dar probabil ca as fi facut-o oricum...
Primele cumparaturi le-am facut in Ungaria, la C&A, au acolo sectiune de gravidute, si mi-am luat ginsi si pantaloni de birou cu burticuta. Si cateva bluzite lungi/rochii scurte gen baby-doll...yammy
As mai vrea o tura, dar nu stiu cand...
Crista

adaca spune:
adaca spune:
 BORZASIMO ma  pentru tine sa fie bine. Incepem galeria
 pentru tine sa fie bine. Incepem galeria 

TUCULUCU ai mare grija. Si eu am patit ca tine - am mancat multa lamaie, iar pentru nas ser fiziologic 

FETELOR UNDE SUNTETI DE CE SUNTEM PE PAGAINA 2? NU M-AI AVETI CE SA NE SPUNETI? CRISIS???? LIANA ???? LENY ??? UNDE ATI DISPARUT ?

TOATE FETELE
 TOATE FETELE
Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS si RARES
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mi-Ka spune:
Mi-Ka spune:
 borzasimo, incepem galeria: 

Tin pumnii maine si o sa ma gandesc la tine 
Cred ca de pe la ora asta ai inceput "greva foamei", asa-i?
Te pupacesc dulce, dulce de tot 

_

steliana04 spune:
steliana04 spune:
 Vine cineva la Szeged joi, 22 feb? Eu am prima intalnire cu Zadori la ora 14 si m-as bucura sa ma intalnesc cu alte fete 

crisis81 spune:
crisis81 spune:
 BORZASIMO 

Multa bafta maine iubita
 Multa bafta maine iubita ! Nu ai de ce sa-ti fie frica! Astept vestile mari!!!!
! Nu ai de ce sa-ti fie frica! Astept vestile mari!!!!
Adela  eu .... astept. Astept sa ma vad o data
 eu .... astept. Astept sa ma vad o data 
 !
!
steliana04 Multa bafta! 

pentru fete!
 pentru fete!
 "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
 Poze, amintiri, etc...
Poze, amintiri, etc... 

borzasimo spune:
borzasimo spune:
 Salutare 

Fetelor santeti niste dulci si va multumesc din suflet la toate nu va enumar ca santeti multe si ma bucur, inca o data va multumesc si multi 

Sincer am multe emoti pe maine dar trec ele si astea si vin altele si tot asa,vreau din suflet sa va spun ca ce-a ce imi doresc eu va doresc si voua si celor care au deja 
 sa se bucure de ei cum si noi o sa ne bucuram de puiuti nostri va
 sa se bucure de ei cum si noi o sa ne bucuram de puiuti nostri va 

pe toate si Doamne Ajuta la toata lumea si maine o sa va pove cum a fost la punctie
 pe toate si Doamne Ajuta la toata lumea si maine o sa va pove cum a fost la punctie 

pussi spune:
pussi spune:
 borzasimo Tinem pumnii!
steliana multa bafta! era si cazul
adela, leliuta si noi iesim afara cat o fi gerul de mare, nu conteaza
poze noi... la semnatura
PUSSI
 de
 de  SABINA ELENA &
SABINA ELENA &  ANA NICOLETA  19.11.2007
 ANA NICOLETA  19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!

Mi-Ka spune:
Mi-Ka spune:
 leliutza, mama, esti cam indiscreta  ...acu' vrei sa stii si care vecin?...unul cu parul blond, normal
...acu' vrei sa stii si care vecin?...unul cu parul blond, normal 
Glumeam, si Mircea si eu cand am fost mici am fost blonzi, asa ca...de aici i se trage Alexiei
Sa stii ca Alexia nu mai seamana cu Mircea aproape deloc, mie mi se pare ca seamana numai cu mine  , de parca as fii facut-o singura
, de parca as fii facut-o singura 
simo 
_

leny2007 spune:
leny2007 spune:
 BUNA FETELOR

pentru tine si pentru toate fetele
pentru tine si pentru toate fetele

ADACA-naso ,nu am disparut,citesc ce scrieti voi eu momentan nu am ce sa scriu,mai cata si o iau si eu de la inceput
ADACA-naso ,nu am disparut,citesc ce scrieti voi eu momentan nu am ce sa scriu,mai cata si o iau si eu de la inceput

la loate fetele si
la loate fetele si