FIV in Ungaria 33
Raspunsuri - Pagina 8
andicu spune:
Ali, bine-ai venit si sa ai mult noroc!!
Simo, 2 e foarte bine! oricum, la primul FIV nici nu-ti pune mai mult de 2! tin pumnii strans sa ai 2 puiuti mari si frumosi care sa ramana la tine in burtik!
Dannette, imi pare rau de rezultat! incearca sa iei legatura cu Puiramy de la FIV, ea a avut 2 fivuri nereusite din cauza asta si stiu ca se hotarase sa faca operatie de rezectie a trompelor ca sa aiba sanse la fiv. Da-i un pm, poate te lamureste.
fetele!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
ali762000 spune:
atelocin74 multumesc am sa iti trimit numele cum reusesc..mai incerc.
crisis81 multumesc dar inca nu pot sa le activez,mai astept.vreau detalii.
andicu multumesc.
bafta la toate fetele.
ALI
BoboMom spune:
Dannette, eu am avut hidrosalpinx si doctorita mea a spus ca trebuie scoasa trompa respectiva inainte de FIV, asa ca am scos-o. Operatia nu a fost grea. Am facut laparoscopie si mi-am revenit repede. Asta s-a intamplat in octombrie, iar FIV facem in martie. Nu cred ca trebuie asteptat prea mult de la operatie - la noi asa s-a nimerit.
Mult succes!
Laura
crisis81 spune:
dannette imi pare rau de rezultat dar trebuie sa mergem mai departe! Eu in locul tau as proceda asa: m-as programa urgent pt laparo si pana in aprilie esti ca noua. Eu luni m-am operat si vineri dansam la o petrecere. E super usor si refacerea e foarte rapida. Mult succes!
Va pup pe toate!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
daniela76 spune:
buna seara
am vazut niste bebeii foarte frumosi , iti vine sa-i pupi mereu, nea Zadori "stie sa faca" copii frumosi.
Noi am stat ieri si azi aproape toata ziua afara, a fost atat de frumos si am vrut sa profitam de asta. Am fost pe plaja unde era foarte cald, nu adia vantul si apa era limpede si linistita, Alexandra a fost foarte incantata cand a vazut prima data marea, sper la vara sa-i placa la plaja.
Simo iti tinem si noi pumnii sa se prinda cei doi embrioni ...
Andicu ce ai slabit, te invidiez, eu nu las deloc kg, chiar daca nu mananc aproape nimic toata ziua.
Pussi pupam si noi prinsele, sunt superbe si ce au mai crescut.
Liana, crisis,ioana, cornelia,adaca,internet,leliuta, mi-ka,tanyuta si pe toate fetele le pupam cu drag, sa nu se supere nimeni...
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> Alexandra la 4 luni
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
dannette spune:
Fetelor sunteti de milioane, multumesc Laura si Cris. Asa ma gandeam si eu, in martie deja ma programez pt laparo iar in aprilie cand merg la doctor intru direct la fiv. NU MAI VREAU SA ASTEPT. Insa eu ma intreb, ce trebuie facut cu trompele la operatie, mie nu mi-a zis doctorul ca trebuie sa le scot.Daca nu le scot mai am rezultat bun la FIV?
Va pup pe toate
adaca spune:
BORZASIMO nu fi dezamagita. Ne la Bunul Dumnezeu si totul o sa fie bine. Doamne ajuta ! Suntem alaturi de tine.
CRISIS daca ai nevoie de ajutoare la curatenie nici o problema iti trimit gemenii
TOATE FETELE
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
pussi spune:
daniela sigur ii va placea la plaja, asa ca mergeti din timp sa tineti locurile ocupate si pt. noi... si sa ne spuneti unde gasiti pampersi pt. baie
crisis ne alaturam si noi gemenilor Adelei, daca nu facem nimic macar le coordonam lor activitatile
danette scuze ca intervin, eu am avut hidroxalpinx, am facut si laparo, dar nu mi-a scos trompele, fiindca era doar cu tendinte de colectare, fara lichid. Dr. Zadori mi-a zis ca am facut-o degeaba, dar eu m inceput cu Ia in TM, si dr. de aici mi-a cerut. Din cate stiu eu, hidroxalpinxul afecteaza Fiv-ul doar daca secreta lichid, si lichidul se vede si la eco, nu e obligatoriu sa-l vezi doar la HSG. Cel fara lichid se vede intr-adevar doar prin HSG si afecteaza reproducerea naturala pe trompa respectiva, exact cazul meu: trompa dreapta opturata si stanga cu hidroxalpinx cu tendinte de colectare.
legaturoooooooooo pe unde te plimbi?
noi suntem bine, stam afara mult.. ca e frumos
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!