FIV in Ungaria 33
Raspunsuri - Pagina 9
simonagurau spune:
Buna fetelor.Sut noua pe acest forum si ma bucur tare ca o sa pot vorbi cu voi.Am 34 de ani si incerc de 9 ani sa am un bebe dar nimic.LATimisoara toate analizele mele si ale sotului sunt ok.Deci cauze necunoscute.Am facut 5 IA si 1 FIV.la Gonal nu am raspuns.La Menogon 2 ovule,fecundate ,dar fara rezultat.Am incercat al 2-lea FIV cu Menogon dar esec nu am avut ovocite.M-am suparat si am plecat in Debretin.Acolo la Kaali mi-au gasit FSH mare 16,7.Acum stau sa vedem daca isi revine.Tratament nu exista.ce stiti despre Debretin?dar despre FSH mare?va multumesc pt raspunsuri si va doresc la toate mult succes
BoboMom spune:
Dannette, mie mi-au spus ca trebuie scoasa trompa respectiva (doar stanga avea hidrosalpinx). Am intrebat doctorul daca putem sa o drenam doar si a spus ca lichidul respectiv s-ar forma la loc.
borzasimo spune:
Salutare la toata lumea
Insfarsit au dat drumu la net na-m avut tota ziua si na-m avut cum sa va anunt, deci azi am sunat iar la szeged ce-i 2 embrioni sant foarte frumosi si maine la ora 9/30 am ET si sper ca pe 8 martie sa va dau vestea ce-a mare ca sant
Pussi iti multumesc sper sa se intampel asa cum sa intamplat si la tine si sa ramana amandoi la mine in burtica 9 luni
Adaca, Andicu, cris si toate celelalte nu va mai enumar ca santeti multe si stiu ca santeti alaruri de mine si cu pumni sransi va pe toate, toate
Acum o intrebare, pe mine ma cam doare burta de cand am facut punctia e normal?
BoboMom spune:
Dannette, eu am facut laparoscopia in State, mai exact in Michigan (aici locuiesc). Dupa ce m-am trezit din anestezie am mai stat cam o ora jumate-doua si am plecat acasa. Daca mai ai intrebari, poti sa-mi trimiti PM. Vad ca tu nu ai PM activat.
Mult succes!
BoboMom spune:
Borzasimo felicitari pt cei doi embrioni frumosi! Te asteptam cu vestea cea mare! Doamne ajuta!
andicu spune:
Simonagurau, bine-ai venit printre noi! imi pare rau pt cele 2 fivuri nereusite! despre Debrecen nu stiu sa-ti zic, eu am facut 2 fivuri la Szeged , dar si eu am avut fsh mare la al2lea, 12 si ceva si totusi, am reusit! stiu o fata la fiv, Anis , care a reusit cu fsh 22! iti doresc multa bafta si reusita la a3a incercare!
Simo, felicitari pt cei 2 embrionasi frumosi! bafta maine, sa ramana la tine in burtik si sa primesti cel mai frumos cadou de Martisor! nu te speria, durerea usoara de burta e normala la majoritatea! ia No-spa eventual, ca nu influenteaza cu nimic! si pe mine m-a durut burta vreo 4-5 zile a2a oara, si a fost "de bine"!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
pussi spune:
borzasimo... eu zic ca se lasa cu ... pe 08.03.2007 mi-a venit mie ultimul CM. Tinem pumnii pe maine.
danette o sa-ti raspund la PM.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
crisis81 spune:
Simo scuze ca nu am intrat pana acum! BAFTA MULTA AZI!!! Ma bucur enorm ca sunt doi embrionasi frumosi. Ma sa vad peste 9 luni doi frumosi! viitoarea
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...