Copiluti de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am vazut-o si eu Elisor...deh apanajul vedetelor...
Da ai luat ceva pentru raceala?!Sau astepti sa treaca cele 7 zile sau varianta o saptamana...

io o sa am o noapte foarte linistita ...nu-mi este somn deloc, Delia ma scoate din minti,desi bietul copilas chiar nu are nici o vina ca are o mama incostienta si un tata tampit...noroc cu sor-sa ca-i inca normala ...dupa 14 ani o ia si aia razna

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am luat Laura, nurofen si sunt cu bioparoxul in nas de dimineata dar nu se intrevede nici o ameliorare. Cred ca m-a blestemat sefa . Fa-ti un ceai de tei sa te linisteasca, daca-ti zic de diazepam mi-e ca iei toata cutia

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lili, am pierdut eu vreun mesaj??? Adica, esti insarcinata? Nu te felicit inca, nu stiu daca am inteles bine. Dar ma bucur la gindul ca poate e vorba de un simburel...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lili felicitari pentru bebe.Si o sa se faca el mare acolo in burtica la mama lui.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Ce-am pierdut ?!
Lili esti insarcinata?!

Elisor nu iau diazepam ca nu ma ajuta cu nimic... din cauza oboselii si a gandurilor nu ma pot odihnii
Ia si paracetamol...fervex ceva...o baie fierbinte si apoi sa-ti faca Dan o frectie cu carmol si multa dragoste ca tot e ziua aia cu pricina...

Cornelia sa stii ca doru-i reciproc...si eu imi doresc mult tare sa ne intalnim...daca mai rezolvam problema cand deja suntem ca si intalnite

Mama da sa vezi ce odihna trag eu la Iasi 2 saptamani...de net tre sa mai fac rost si o sa fie ca-n insulele Uagadugu

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Nelia, nu ai pierdut nici un mesaj, doar ca Elisor a citit printre randuri. Si Oana la fel, ca m-a sunat ieri vada daca e adevarat .

Si asa e, Sergiu o sa aiba o surioara sau un fratior!!

Gusta,

Mergi la inceput

Lili felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...gata Cornelia am gasit motivul sa ne intalnim sa o felicitam pe proaspata mamica...
Bravo ...uite ca s-a intamplat minunea din nou...cred ca Iuli e in al douazecilea cer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Lili nu intelegeam ce referiri faceau Nelia si Gusta, mi-a scapat mesajul tau de raspuns...tu stii cel mai bine daca simti ca e acolo mic mititel inauntru, te felicit din suflet!!! Ce parere are Iuli, cred ca e foarte incantat. Cu Bianca mi-au iesit doua teste negative, dar pe la 9 saptamani s-a dovedit ca totusi e acolo. Asteptam confirmarea oficiala!

Editez: Mi-ai facut seara fericita!!! Ma bucur nespus pentru tine, pentru voi! Imi imaginez ce sarbatoare e la voi in familie. Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri din plin de ea! Felicitari!!!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Hait am alat si eu acuma pe 1 martie sunt nasa... botez un baietel...sa vezi acuma beleua ca nu am cu ce sa ma imbrac...ori ma ingras sa-mi vina hainele ori imi iau altele...ca e botez de fitze...au viatza mea...nu stiu cand am timp sa le iau pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ete, te ingrasi! Altele, mami!! Numa' bine, rost de shopingareala

Lili, FELICITARI!!! Ma bucur mult pentru voi!! O sa fie de noiembrie?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput