Copiluti de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
nelia spune:
Multumesc mult fetelor, am cautat pe net si asa este, educatia morala de aici e cea civica de acolo. Am cerut toate manualele si caietele de lucru facute la Humanitas, pentru toate clasele primare. Am gasit si una de aici de cumparat, dar trebuie sa ajung la libraria respectiva. Doctor o fac pe Agata, nu alta! Le arat eu lor educatie morala!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by loreen
Mor de inima...la botez vine sa behaie Andreea Banica, Andrian Enache si nu se stie sigur Andra... ce ma fac eu?!
Dansezi nasico, ce-ai sa faci
Danelutza spune:
Elisor multumesc de comentariile la poze . Buturuga cu care ne luptam noi, e buturuga din aia falsa de care se foloseste la filmari, cind sparg actorii cioate de crezi ca-si rup oasele. Sint foarte usoare, au un material alb inauntru, din ala care scirtiie, nu stiu cum se cheama . Mesajul de pe mess, era despre prepararea iepurasului la cuptor .
Ioana -pupam boticul Angelinei
Mami Jipa si eu sint mami Danela, ca Daniela nu poate spune corect, iar tati pe care il cheama Tito, e Titole mio, cind vrea cite ceva de la el, in rest e Tito, tati foarte rar ii spune, doar cind insist eu.
Teddy toate reusitele mele in viata au fost martea, daca am avut vreo intilnirea, vreo programare la vreun doctor, majoritatea au fost martea, cred ca mi se trage de la Sf.Anton .
Astazi am fost la doctor sa_mi faca ecografie la umarul drept. Rezultatul: nu-i rupt, desi pe asta o stiam, sint inflamate tendoanele , rezultatul il trimite la reumatolog cu care am intilnire pe 4 martie. Luni, pe 25 febr. am intilnire cu chirurgul, sa-mi vada tendoanele de la degete, care alea mai mult ca sigur la degetul mijlociu si inelar sint rupte. Deci... probabil voi fi operata. Acum nu stiu cum va fi dupa operatie, dar abia astept, ca m-am saturat de degetele mele care ma dor si care sint strimbe si nu ma pot folosi de ele.
Ufff, iar m-am plins la voi, dar pot sa consider ca azi e joi iar joi voi sta cuminte, fara sa ma pling
loreen spune:
Daniela o sa fie greu iti dai seama dupa operatie...eventual si putina recuperare... macar umarul e bine,adica nu-i de cutit...
Eu nu ma omor cu dansul ...asa ca voi sta si asculta cum se chinuie blonda sa cante... Enache nu mi-a placut niciodata...
Am ras am glumit numa ca nu stiu ce metoda sa mai adopt cu Delia legat de rosul unghiilor...isi face rani de-acuma...si nu inteleg de ce recurge la metoda asta...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Laura multumesc pentru comentariile de la poze, m-ai facut sa zimbesc si sa mai uit de dureri.
Despre rosul unghiilor nu stiu ce sa-ti spun, incearca sa-i dai cu ceva de ele, nu stiu ceva acru, ceva care nu-i place la gust, sa nu mai fie tentata sa le roada. Eu aveam o colega la serviciu, reporter, iti dai seama ca de cite ori era emotionata sau nervoasa, isi rodea unghiile, deja era prea tirziu pentru virsta ei sa se mai poata controla.
Tdi spune:
Azi am fost in sfarsit la un loc de joaca pentru copii...i-a placut la nebunie Alyssei si am stat aproape 4 ore pe acolo...plus drumul o ora dus-intors, mai am putin si lesin de oboseala.
Din pacate nu avem nimic aproape de casa, trebuie sa fac minim 30 de km...ma enerveaza italienii astia ca nu se preocupa sa organizeze activitati pentru copii, uneori ma intreb ce naiba fac cu plozii cand nu-s la gradinita, unde-i duc (in afara de centre comerciale unde zici ca-i targ de copii nu altceva)?!
Danelutza, imi pare rau ca ai probleme si sper sa le rezolvi cat mai repede! Sa stii ca aseara vorbeam cu sotul de voi dupa ce am citit ca mai vrei sa-i faci un fratior Isei, voiam sa-l testez de-o eventuala dorinta ascunsa de bb2 vazand exemple asemanatoare la altii...a zis ca sunteti de admirat dar noi ne oprim la unu! Ma intrebai de job, he he...am dat bir cu fugitii dupa prima zi! mai am listele de preturi, daca vrei iti trimit, poate chiar e o chestie buna.
Mercedes, tinem pumnii sa scapi usor si rapid daca e sa te operezi. Eu am avut pietre si faceam crize oribile in tinerete, apoi am scapat inexplicabil de ele dar pana la urma fierea am scos-o pentru alte motive.
Nu mai stiu la cine voiam sa mai raspund...scuze dar sunt varza de oboseala...ah, am vorbit cu OlgaT pe mess, tatal ei azi s-a internat doar, il opereaza maine sau joi. Cuscra, tinem pumnii, Doamne ajuta!
Tdi spune:
Loreen, si atomica isi roade unghiile la greu. Imi animtesc ca si eu mi le-am ros in copilarie apoi am renuntat de buna voie. Referitor la botez, te "invidiez" ce companie selecta o sa-ti delecteze simturile urecheate si nu numai!
Danelutza spune:
Teddy eu mai vreau unul, sotul nu . Deci, admiratia sotului tau nu o impart cu el, o pastrez doar pentru mine . Io zic sa va mutati domiciliul din Venetia, veniti mai aproape de mine , oricum am auzit la tivu ca cele mai mari preturi sint la voi . Cind am auzit aseara cit costa kg de piine in Italia, am ajuns la concluzia ca o sa cumparam doar de aici, unde e 2.80 franci. Aaa, locul de joaca de aici e la 500 de metri de casa noastra, mai avem si Svizzera in miniatur, abia astept sa se deschida si acolo si plimbarea la lac. Ce-ati mai facut referitor la gradinita ? Eu astept raspunsul, sper ca luna viitoare vor da un verdict favorabil, ca altfel ma impusc daca nu merge la toamna la gradinita, sau mai bine ma duc in Romania sa incep construirea unei case in gradina proprietate personala.
Va doresc o zi buna, plecam la plimbare, ca-i frumos si soare.
elisor spune:
Buna!
Cred ca v-ati saturat de mine spunandu-va in fiecare zi ca sunt la fel cu capul. Oare se mai fac punctii pentru sinuzita? Imi spunea dr. ca daca in urma antibioticului nu e nici o imbunatatire va trebui sa merg la orl, dar nu mi-a pomenit nimic de punctii.
Daniela ce spui tu despre oasele tale nu se cheama ca te plangi . Sper sa-ti rezolve chirurgul problema, cred ca vrei o schimbare. Recuperarea cred ca va fi grea dar daca iti va fi mai bine decat acum atunci clar merita facuta. Dan a avut un accident casnic acum vreo 4 ani cand i-a cazut un perete pe degete, am crezut ca-l pierde dar a avut parte de-un chirurg iscusit si i l-a salvat. S-a recuperat bine, nu 100% dar e functional. Mult succes iti doresc!
Cu iepurasul nu te stresa, cand vei mai avea tu timp, deocamdata n-am mai vazut urecheat in supermarket.
Pana la urma tu unde locuiesti in italia sau in Elvetia?
Laura la fel si Bianca e cu rosul unghiilor, i-am explicat c-o va durea daca le mai baga la ros in gurita, de la o vreme a lasat-o mai moale...prea mult n-am insistat ca uneori ma surprind si pe mine facand acelasi lucru.
Oana bafta in prima zi de gradi! Sa fie de bun augur!
Merecedes tin pumnii!
Gusta cum mai e Marutul?
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
patriciaRO spune:
Laura, vorba fetelor, te destrabalezi, ce poti face...Cool ca vin atatea vedete...
Beatrice, mami de Alex pifos