Copiluti de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Nelia, cred ca cel mai aproape de ce zici tu ar fi manualul de educatie civica. Vezi www.librariaonline.ro/manuale_scolare/clasa_a_iii_a/educatie_civica/" target="_blank">aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Mor de inima...la botez vine sa behaie Andreea Banica, Andrian Enache si nu se stie sigur Andra... ce ma fac eu?!
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ce sa faci nasico!? Dantuiesti si te simti bine.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Si... nasul plateste??
Aurasa spune:
Loreen - ma gandisem sa scriu dezmat, dar am zis sa nu fie prea dur cuvantul. Oricum mi-a iesit pe nas. Astia mici o tin intr-o cheraiala continua de 2 ore. Alexandru a urlat ca disperatul si ca de obicei cand l-am imbracat sa il scot afara. Cum vede hainutele de afara se pune pe bocet. Si cand am terminat intr-un final apoteotic (transpirata, enervata si cu toti aia in sedintza extraordinara) si-a afisat toti cei 5 dinti din dotare la mine: maaamaa. M-am topit toata. Afara am dat de cei 2 crai care batusera parcurile cartierului
Inchei ca s-au incins spiritele: se cearta pe aceeasi masinuta desi au 4 la fel, doar culoarea rotilor difera, iar Alex deja i-a trosnit una peste mana lui Catalin care se uita urat si urla la el: Anduu.
loreen spune:
Cumatru plateste...nasu da spaga la popa
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Laura dupa descriere cred ca ai cicatrici cheloide, asa le am si eu de la cezariana si de la un polip, pe care mi l-a operat a doua oara tocmai sa nu ramana cicatricea urata dar parca-i mai urata ca prima. Culmea e ca op. de apendicita e o frumusete. Cum ce sa faci?! Iti pui dopuri in ureche ca deh, tocmai ai avut otita sau tragi un zambet frumos semn ca savurezi la maxim muzica lor, tu decizi...
Nelia ti-au zis Laura si Gabitza de Educatie civica, probabil ca gasesti si altele. Eu mai am o carticica tot pentru ciclul primar, Cum sa fiu politicos, care trateaza bunele maniere, simtul masurii, toleranta, adresarea, respectul de sine si pt. ceilalti, etc. editura Aramis.
Ioana imi pare rau pentru boticul lui Mogo, sper sa nu ramana semn, ! De unde pana unde Angelina?
Teddy in familia mea sunt confirmate si martea si sambata cu ceasuri rele, martea au murit parintii mamei (la interval de 9 luni, in aceeasi zi de 14, marti), iar sambata tatal meu si tatal lui (bunicul meu) cu morti violente. Sefa are ce are cu joia, o zi in care se feresete sa lucreze ca-i merge rau. Dar la fel de bine si de verificata ca zi norocoasa mi-e vinerea. Asta dupa zodia ce-o guverneaza. Cred ca tine de fiecare cum are locul lui in univers.
Laura ai grija ca asa am inceput si eu ba o tuse, ba o durere de gat pana am ajuns la sinuzita si uite ca am aproape o saptamana si mi-e la fel de rau, vezi ce faci, cand ai botezul?
Daniela ce mesaje am pierdut pe mess, cumva despre iepuri?
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Elisor, cred ca de la Angelina Jolie cea botoasa. Ca o avea si Mogo saracutza boticul umflatel acum.
loreen spune:
Elisor si operatia mea de apendicita e arta si meserie...culmea facuta de aceasi macelar
loreen spune:
Aurasa si Delia o cafteste pe Bianca in draci...cum o prinde cum i-o trage... motivul nu mai conteaza...e circ fara bani