Gravidute si mamici de CLUJ - 55
Raspunsuri - Pagina 6
mami_alexia spune:
Buna ziua, dragele mele! In sfarsit am internet...dupa o luna si jumatate de "abstinenta"! O sa-mi fac timp sa citesc, sa ma pun la curent cu noutatile... deocamdata am vrut doar sa va salut!
MAMI & bebe ALEXIA
Victo spune:
diana draga..mi+e lene sa mai citesc acu legea aia..da iko zicea ceva de genu ca in 60 de zile dupa terminarea conc medical tre sa depui actele. bine, eu cred ca voi avea ceva pb si nu voi primi deloc indemnizatia..voi vedea.
si noua ne+au venit banii de alocatie.
mai asteptam si banii de trusou si cam gata.
lore, si stefanut bea nan si pot spune ca nu e deloc umflat.luni avea 5,85 kg la 3 luni jumate.
eu cred ca voi iesi afara, ins anu stiu cat voi sta. voi vedea.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
bex spune:
La faza ca parerile sunt impartite, sunt de acord, la restul am abtin..
Ce pot sa va spun de Milumil este faptul ca NU contine zahar!In schimb ca si Tofper are fibre probiotice, acid folic, vitamina D, in fine multe chestii care nu sunt chiar in toate tipurile de lapte. De aceea este intr-adevar considera un lapte de buna calitate.
Carina papa intr-adevar de 4 ori/zi, aceeasi cantitate la fiecare masa, adica 200 ml. Acum nu stiu daca e in functie de lapte, cum de a revenit Bea la 6 mese? Cred ca recupereaza;) important este ca ai reusit sa gasesti fara recomnadarea nimanui ceva ce fetitei ii place:) Nu cred ca astia de la sensi blu sunt amatori de reduceri prea mari...si intr-adevar e important sa ai un lapte pe care sa il poti achizitiona usor..ca altfel exista riscul sa te trezesti ca nu il gasesti...
Diana, eu mi-am depus dosarul in prime zile de ianuarie, acum a ajuns la Directia Muncii, iar salariul intra efectiv peste aprox 2 luni incepand de acum...deci cam asta e demersul...
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
geanina-nica spune:
BUNAINTRU SI EU UN PIC CA AM MULTE DE FACUT SI NU PREA AM TIMP
SI EU AS VREA UN PICDE ZAPADA CA SAS MI-E DOR DE EA,SPER CA MERGEM UNPIC LA MUNTE ANUL ASTA DACA NU LA ANUL.
Tot am citit asa pe fuga ,si am vazut ca vorbeati de lapte care-i mai bun,aici sunt multe marci de lapte,ar fi culmea sa le invete pe tote marcile,eu cand am intrebat de care sa-i dau mi-a raspuns sa-i dau care-i prieste,numai in cazuri speciale la copii care fac alergie la lactoza sau care-s celiaci le prescriu lapte special.IMPORTANT SA NU SE SCHIMBE TETINELE ADICA DACA SE OBISNUESTE CU O MARCA TRE SA FIE ACCEA PANA LA SFARSIT,Eu am inceput cu Chicco,am vrut csa shimb la Nuk,care are forma anatomica si mi-l scuipa nici nu vraia sa o bag in gurita si cand am vrur sa-i dau iarasi cu Chicco,i-mi inchidea gurita crezand ca-i NUK i-am bagat-o cu forta a simtit ca-i chicco si a inceput sa suga ,ca dragalasii nostri is foarte destepti.NO CRED CA VAM ZAPACIT DE TOT
PLEC c sa fac mancarica ca-mi vine sotul acasa azi mai devreme 
geanina-nica spune:
alexdraga,incearca cu ULEI DE ROSA MOSCHETA vezi poate se gaseste si la noi in farmacii sau in plafare,E FORTE BUN PTR-AUREOLA DE LA SVARCURI.aici ti.l recomanda moasele.Si chiar priopiul laptic dupa ce suge cu picaturile care ramane fa masaj sa intre in pielicica.
OanaAlina spune:
Am primit o veste urata astazi… a murit nepotica unei college de-a mamei mele care avea doar trei zile! A inhalat prea mult lichid amniotic si nu i-au mai facut fata plamanii... vroiau sa o aduca la Cluj insa se pare ca nu a fost sa fie... M-am rugat pentru ea! Dumnezeu sa o odihneasca!
Raluca – astazi am renuntat la chestia cu bibe pentru ca aseara a plans se numa’ cand am vrut sa ii dau sa manance si mi-e frica sa nu cumva sa renunte si la san… o sa incerc si topfer-ul daca tu zici ca este mai ok!
Andreea – felicitari pentru Daria cuminte si care nu plange la vaccin! Suuuper!
Alex – oare va pregatiti de dintisori?
Ramonella - multumesc de sfaturi! Voi cum sunteti?
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
ALEX29 spune:
OANA draga Dumnezeu so odihneasca ,oauuuu ca m au trecut toti fiorii
MELI nu i umfalta gingia ci e cam ascutzita :)
GEANINA draga ma dau cu laptic si cu garmastan
sunt ok nu i chiar asa grav ...inca
of tu fetelor sper din inima sa alegeti lapticul cel mai bun pt bebelashii vostri
GABI mersi mult ...deci n ati trecut la canitza ...
dar pe ce pui farfuriile puiutzului ?
eu am scris ca am vazut un fel de fatza de masa (micutza )cu ventuza si mi se parea tare utila pt boluri ,nu le poate da jos pt ca le lipesti de venutza aia
sa stiti ca e tare rece afara brrrrrrr
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ADRIANA draga bine ai revenit ,chiar ma intrebam ce s a intamplat de n ai mai dat nici un semn
sa mi zici te rog de 8 martie vii cu bebe si cu sotzul sau numai tu singurica
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
velenamaria spune:
buna fetelor....
eu inca nu am vesti prea bune despre Edi..ieri i-am luat iar sange si tot nu a iesit analiza cum trebuie. l-a starns pe bebe tare de mana..ceea ce poate fi o explicatie ptr valorile care nu sunt ok sau stresul . d-na doctor ne-a propus internarea ptr a-i pune lui edi o chestie din aia ca la perfuzie ptr a putea face recoltarea dupa ce sa calmeaza bebe si nu mai urla din cauza intepaturii...sper sa se inteleaga ce am vrut sa scriu. ideea este ca daca analizele ies la fel poate fi vorba de ceva boala..doamna doctor nu a vrut sa vrobeasca inca despre asta..vrea sa fie sigura. uffff..doamne fereste...o sa vedem saptamana viitoare ce si cum.
DIANA- poti depune cerere de intrare in concediu de ingrijire copil la 42 de zile dupa nastere....sau oricand dupa cele 42 de zile...ideea e sa vezi daca firma e de acord...eu , de ex, a trebuit sa cer inspectoratului scolar sa-mi aprobe concediu incepand cu 1 dec. si doar apoi am depus actele acolo unde trebuie ..bani am primit in februarie. sper ca te-am lamurit....edi e treaz..si cam greu pot face ceva ...:)
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
Gabriela77 spune:
Oana, o veste ingrpzitoare! Dumnezeu sa aiba grija de ingeras!
Lore, desi te-ai “autosesizat”, pe buna dreptate, nu voi continua subiectul, pentru ca simt ca este inutil.Doar atat: este cu atat mai grav si pueril, daca astfel de comentarii care nu suntinsotite de argumente vin din partea unui medic. Ei uite, de-asta e bine ca avem NOI discernamant! Cu acelasi NAN, care “ingrasa” si “are gust de sange” si alte calificative citite cu uimire pe aici au crescut si nepoatele mele si alti copiliasi pe care-I cunosc si crede-ma nu sunt grasi deloc.Si perfect sanatosi.Si eu ii dau Sarei tot NAN. Dar dincolo de laptele praf consumat,mai sunt si alti parametri de luat in calcul, precum o diversificare corecta si ulterior o alimentatie sanatoasa, predispozitia genetica si multi altii.
Alex, eu am ventuze la farfurie, dar nu simt ca-mi sunt indispensabile. Sara deocamdata e cuminte nu rastoarna nimik. Te pregatesti, mami?
Diana, azi esti tacuta…
Sis, de cord cu tine!
Am uitat sa va zic, ieri mi-a aratat doctorita primii 2 dintisori “ in curs de coborare” sunt sus, va fi un mic Bugs Bunny!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)