Gravidute si mamici de CLUJ - 55

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Gabi draga, te rog sa imi spui si mie unde am scris ca Nan "ingrasa", ca "nu este sanatos".....

Nepoteii mei sunt foarte sanatosi.A fi mai umflat sau a fi gras , eu vad o diferenta. Te-ai uitat vreodata la un copil care nu este hranit cu Nan?Daca te uiti o sa iti dai seama de diferente, si cu asta am incheiat subiectul.

Elena imi pare rau pentru probleme. Pana la urma va internati?Chiar nu ti-a zis nici cum s-ar numi acea boala sa te poti si tu documenta?

Oana stiu ce inseamna sa treci prin asta. Fie ca sufletelul ala mic sa se odihneasca in pace.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am scris si mi s-a sters tot
Alex, eu vin de 8 Martie si cu sot si cu bebe, dar sa-mi spuneti voi ce ati hotarat, in ce formula veniti? Adica detalii...

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Asadar...lipsa mea de pe forum atata timp este justificata de lipsa unei conexiuni la internet. Am fost conectati la o retea locala care a dat faliment, am incercat apoi la UPC, a durat o gramada de timp si in final am apelat la o alta retea locala care ni s-a parut serioasa si de incredere.
Intre timp s-a terminat si sesiunea cu note de care sunt tare mandra(9 si 10)si poate da Bunul Dumnezeu si trec din nou la buget
Tot intre timp Alexia a crescut mare si frumoasa, ne laudam cu 4 dintisori mari si inca 2 pe drum. Ne mai laudam si cu minunatul cuvant TATA..cand intra sotul meu in casa, Alexia rasuna spunand TATA. Pentru MAMA mai avem de asteptat. Deocamdata e doar TATA, DA, GATA, chestii din astea.
Avem aproape 10 luni si tot lapte de la mami mancam pentru ca nu e chip de biberon. Am incercat canita, o folosim , insa nu ca sa bem lapte, ci doar suc, apa. Mai mult decat atat e un instrument de joaca foarte potrivit. Se tine pe picioruse, merge tinuta de manute iar cu premergatorul face ravagii prin casa.
Cam acestea sunt noutatile..
Oricum, mi-a lipsit netul si cu precadere, mi-ati lipsit voi. Imi aduc aminte ca invatatm si aveam un chef nebun sa vad ce mai faceti, ce mai fac bebelusii, sa vad poze..

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabi, d'apoi ca n-am ce zice. am uitat sa te felicit pentru ce-a zis doctorita, da' stiam dinainte ca esti model, asa ca nimic nou
ce trist cu bebe de care a zis oana ce drama pentru parinti!

ca sa ma bag in "cearta" voastra cu laptele praf -
1.nu toti oamenii sunt la fel de unde rezulta ca nu au toti copiii aceleasi efecte la acelasi tip de lapte praf. fata mea de la humana a avut o diaree nasoala de ex. asa ca m-am intors la nan HA.
2. nu mai stiu cine a zis ca bb nu au gusturile ca noi, si ca ce gusturile noastre nu corespund gusturilor lor - foarte adevarat, parerea mea si a medicului neonatolog cu care am vorbit. daca noua ne place nu inseamna ca si lor le place si vitzavercea.
3. eu cred ca medicii totusi primesc unele beneficii ca sa laude anumite tipuri de lapte, sau poate numai sunt aburiti la randul lor (de ex conferinte sponsorizate de o firma sau alta, unde isi lauda produsele ca ar fi cele mai cele)

si in incheiere, eu sunt sigura ca nan nu e cel mai bun lapte de pe piata (asta incepand de la ambalaj, unde nu scriu instructiuni ca pe altele - gen a nu se consuma dupa deschidere mai mult de 2 saptamani, si alte sfaturi ce le-am citit la humana pe cutie) dar e cel pe care il folosesc pentru ca nu ma mai risc sa-mi nenorocesc fata cu o diaree numai ca sa trec la un lapte care e mai recomandat de unul sau altul.
poate nu mai tineti minte, dar intr-o cutie de nan s-a gasit mai demult un inel mizerabil, a fost si la stiri.

PS. am aflat intre timp si de ce nu se pastreaza laptele praf preparat ci se da copilului pe loc: pentru ca nu e steril, si daca il lasi, se dezvolta bacteriile

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adriana, bine ai revenit!
Elena, imi pare rau de vesti! Sa speram ca totul va fi bine!
LOredana, no comment!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

In legatura cu laptele, nici eu nu ma bag dar vroiam sa va zic cum mi s-a parut mie. Cand am racit prima data dupa ce am nascut-o pe Alexia si am ramas fara lapte m-am impacientat si am cumparat Milumil. Cand l-am gustat mi-a venit sa vomit dar asta nu inseamna ca bebelusilor nu le place. Mie mi s-a parut ca are gust de Smecta(medicamente pt diaree). Alexia nu l-a baut pentru ca refuza biberonul si pentru ca probabil era obisnuita cu laptele de mama care e doar dulce. Pana la urma fiecare alegem ce credem ca e mai bun pentru copii nostri.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabi, abia astept poze cu iepurasu!
mami_alexia, ce de realizari!!ce mandra trebuie sa fii!
elena, imi pare rau, dar oare e musai internare? nu poti sta tu acolo 2-3 ore langa el pana se obisnuieste cu branula in manuta, sa ia sange dupa care sa plecati acasa? mie mi-e tare groaza de spitale acum. sa speram insa ca e bine edi!nu ti-a dat nici un indiciu tanti dr, daca e lipsa de vitamine, sau chestii mai complicate?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Adriana, bine ca acum aveti net;) nu stiu ce m-as face fara, mai ales acum in periooada examnelor...aprops de asta, ai terminat cu ele? felictari pt Alexia, mare si vorbareata:)

Diana, eu am ciutit altceva apropos de laptele praf, ca nu e bun din cauza faptului ca saliva bblusului cica duce la scadera calitatii laptelui, deci teoretic daca nu i-l dai decat peste o ora nu ar fi bai atata timp cat tetina e "neinceputa" acum nu stiu, na...iarasi pareri si pareri...

Beneficii nu sunt, la modul concret! De chemati sunt chemati medicii de toate firmele, dar cine verifica ce recomanda dr x sau y, nimeni! asa ca pot recomanda sau nu pe aia care ofera mese mai imbelsugate;)

te-ai lamurit cu concediul? ca eu m-am conversat cu o domisoara de la primarie zilele trecute, ca nu era ceva scris pe nusce adeverinta...

Lore, nu stiu care e diferenta dintre un copil dolofan si grasut...sincer ce am vazut eu un copil hranit exclusiv la san, care la 6 saptamani avea peste 7 kg, nascut cu 4 kg. La ala cum sa ii zic...Sau umflat te referi ca numai burtica e umflata? Chiar nu imi dau seama si ma pui pe ganduri...

Gabi, brava pentru iepurasa:)! Abia astept sa o vad cu dintisori:)

Alexutzo, spor cu diversificarea;)vad ca esti pe baricade cu pregatirile

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Adriana, f distractiv:)) eu nu am gustat smecta, deci mie mi s-a parut...o sa va mirati, ca Milulmil are gust de lapte praf:))si evident ca bblusii inca nu au formate gusturile noastre, sa ca nu e problema, poate sa aiba gust si de anghinarie;)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Bex,am terminat, mi-au ajuns 7 examene.Am dat si 2 examene in 24 de ore..deci...iti imaginezi cam cum a fost. Imi venea sa plang ca nu aveam timp sa ma joc cu Alexia, sa iesim la plimbare, sa ne giugiulim...Dar a trecut!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput