Gravidute si mamici de CLUJ - 55

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

redai, hihihihihhihihi e sotul?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Diana

Prietena e si vine cu sotul ei.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI draga gingiile lui Tiadris sunt f tari ...oare ce inseamna asta ?
si am deja rani la sfarcuri
se poate sa i iasa dintisorii ?
LORE super cadou din partea sefului :)
RAMO tare faza cu sotzul tau :))
ANDREEA ce super ca ti a dormit puiutzu atata

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-scuze, am vrut sa-ti raspund si am uitat,hihi.da, eu cred ca dintisorii sunt de vina.poate ies. vezi daca nu-i si un pic congestionata, umflata mucoasa.saraca de tine. da-te cu garmastan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ramo, draga mea, nu stiu ce doctor ti-a zis tie ca Milupa ingrasa, serios. Eu stiu ca e unul dintre cele mai recomandate tipuri de lapte, alaturi de Nan si mai nou Topfer chiar sa stii ca dr. nu au nici un "bonus" de la firme indiferent ce recomanda...crede-ma, ca stiu ce vb. Fiecare dr recomanda ce crede el, nu cred ca asta are legatura ca ar fi doctorii "mana in mana" cu ceva firme...

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Eu stiu ca Nan "umfla".Nepoteii mei au fost crescuti cu el si credeti-ma ca erau tare durdulii.
Din cate am auzit de la dr pedi Milupa-aptamil ( daca nu ma insel) si topfer sunt cele mai bune. Eu in bebelac nu prea am incredere.Este cel mai ieftin de pe piata.

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Flory, stai linistita, cred ca o neintelegere a fost…
Raluca, frumos cantecul lui Alifantis…Dar si eu tot dupa primavara visez. Ce frumos ai spus-o cu copiii, imi imaginez si eu ca asa este. Tu chiar esti o mama exemplara!
Oana, s-a schimbat ceva?In bine, ma refer!
Andreea, pupici Dariei curajoase. Asa si Sara nu a plans deloc. Cred ca fetitele sunt mai curajoase.
Sis,harnicuta azi?
Alex, eu inca nu i-am luat canita, oare asta ai intrebat, scuze, nu prea am putut citi ca lumea din urma. Folosesc bolute, lingurite silicon, bavetici si cam atat….De baut apa plata sau ceai, dupa masa, cu greu accepta cateva lingurite.
Ramona, eu prefer sa o chem acasa pe doctorita Sarei, evit aglomeratia de la cabinet, mai ales acum cu virusii astia. Daca Bea nu este pacienta ei nu stiu daca ar veni, dar daca vrei, intreb cat ar fi o astfel de consultatie la domiciuliu.

Cat priveste laptele, hai sa ne abtinem de la comentarii din astea total nefondate. Stiti bine ca gusturile noastre sunt pervertite, nu sunt un indicator corect. Faptul ca unii bebelusi refuza un anumit tip de lapte sau ca voi l-ati gustat si nu va place, nu il fac neaparat cel mai prost lapte.Iar pareri de genul”am auzit ca…” nu sunt nici pe departe niste argumente demne de luat in seama.

AA, am uitat sa va spun , mi-a venit “salariul”hihihi…Plus, bonus alocatia fetei. Ce de-a bani…Mall-uri, atentie viiiin!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Co medicul de familie mi-a zis,ca ii ingrasa ca e mai dulce ca celelalte.Si si varamea care e doctorita mi-a zis de Milupa tot asa.Chiar si Olim zicea ca unei mamici din Mures,tot asa i-a zis doctorul...Apai eu chiar nu mai stiu ce sa cred...cati doctori,atatea pareri...m-am lamurit...de caum incolo voi face ce cred eu ca e mai bine pentru Bea.Ma bucur ca papa laptele asta,Novalac,partea nasoala e ca nu se prea gaseste numai la Sensi blu,ca e nou aparut pe piata,si aduc numai cate o cutie ,2.Ma gandesc ca daca as face comanda la ei,mi-ar aduce mai multe cutii,nu???Si poate imi face si o reducere mica,ca e 31 lei cutia.
Am vazut ca ai scris ca,Cari papa mai nou 4 mese pe zi.Asa papa Bea inainte,dar acuma de 2 zile,papa aceeasi cantitate de lapte ca inainte,dar de 6 ori pe zi,in loc de 4!Ce chestie...

Lore asta da concediu...si io vreau..

Alex oare ii cresc dintisorii???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetelor, da' niciuna nu sunteti in concediu de 6 mil sa-mi raspundeti la intrebare?

mami de irina

Mergi la inceput

Gabi daca te-ai referit la mine cu "am auzit", am spus asta pentru ca eu nu am placerea sa incerc diferite foirme de lapte praf. Si cu am auzit iti spun clar ca eram langa dr care ii zicea unei paciente ca Nan cam umfla bebeii, nu ma refeream ca le face rau.Si am vazut asta si cu ochii mei, la nepotei, comparativ cu alt bebe ar unor prieteni de fam care nu foloseau acest lapte.
Imi sustin in continuare afirmatia.Nan umfla bebeii fata de alt lapte praf.Si am zis ca am auzit pt ca nu mi s-a parut ok sa relatez toata istorioara cu dr.

Ramo in legatura cu concediul,nici nu stiu ce sa zic. Intr-un fel ma bucur ca nu ne-a uitat nici anul asta, dar cred ca o s refuzam. fara copil eu nu mai merg si mi se pare ca e prea mult dintr-o data cu el asha de mic. Eventual o sa discutam de alta destinatie mult mai aproape. Am noroc ca tine foarte mult si la mine( seful), este ca un tata pentru noi.Pana acum excursiile care ni le-a facut cadou au fost in destinatii propuse de mine.Stiu ca i-am zis o data ca mi-ar placea sa vad Spania, Austria ( la ski), mexic, maroc si se pare ca tine cont de ce spun.

Poze David Vlad

Mergi la inceput