Gravidute si mamici de CLUJ - 55

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alexutzo, lasa ca nu ami ai mult si o sa iti vina pijamaluta ca turnata;)si eu cred ca si Nico, pot fi dintisorii:)

Ralu, inca nu am terminat sesiune, numai cat lenevescpupici lui Mishu:) vai ce ne-om mai intrece cu Sara la vara la defilat in rochite, sper sa fie sensibil la intentia fetelor noastre;)

Nico, scumpa, sper ca trece durerea de cap de la cafeluta:)

Eu o tin pe a mea si vad ca si pe-a voastra;)) cu primavara!!! se apropie 1 Martie!!! ura!!!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NICO draga si eu sper sa ti treaca durerea de cap cu o Cafelutza
CO acum ard de nerabdare sa primesc centura cu vibromasaj ,da de si face efectul
of tu fetelor oare mai poarta lumea martisoare ?
ce frumos era la liceu ,de abea asteptam martisorul

GABI te rog nu uita de mine

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Am sosit si noi cu intarziere si am reusit sa va citesc gandurile.
Scumpica mea a dormit bine: de la 24:30-7, a manca si iar a dormit o tura pana la 10, motiv pentru care a dormit si mami cu ea.
Acum am o energie, fetelor .

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ce bine de tine Andreea
Eu sunt cam varza, puiutul meu s-a trezit de 4 ori azi noapte, ca niciodata...
Voi iesiti azi la plimbare?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

NICO - Noi vrem sa iesim macar 30', daca nu ninge.
Ieri noapte am avut si noi un somn mai agitat cu multe treziri.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex, eu am purtat martisor in fiecare an. nu-mi pasa daca altele poarta sau nu, e un obicei care e pacat sa se piarda. de primit oricum primesc.

intrebare pt voi: cu cat timp inainte se depun actele ca sa intri in CIC? ca in curand imi expira concediul de maternitate, si vreau sa fiu acoperita, in caz ca nu reusesc sa ma intorc la lucru.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana schimba urgent laptele!!!
E clar ca nu-i place!!!Da-i Humana daca zice Meli ca e cel mai apropiat de latele matern.

Eu pap cate o masura goala,din laptele fetitei,asta nou.E bunnn...Asera i-am dat lui Radu sa guste si el si a zis ca e bun.Si apoi i-am dat sa guste Nan.Reactia lui :"Bagami-as!!!"Si a scuipat in chiuveta si s-a clatit de 3 ori.

A zis ca are gust de sange...vai,nu siu cum pot sa vanda sa ceva...si doctorii recomanda Nan...cred ca sunt mama in mana cu cei de la Nestle...
Am vorbit cu Olimpia din Spania,a zis ca numai la noi spun doctorii ca milupa ingrasa...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

daca luati humana, si alaptati in continuare (deci ca suplimentare) sa luati PRE. la fel si la topfer, este o formula speciala pt alimentatia mixta. se gaseste mai rar, dar e recomandata.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Buna dimineata un pic mai tarziu si de la noi!

aseara a ajuns si mami, cadou de valentine's pt sotul ,hihi.stam in poversti o gramada, mai cu invatatul,dar mai trec eu si pe la voi.aseeara am primit un buchetel tare dragut de trandarifi parca sunt creti, hmmm, tare frumosi.

puisorul-cum te simti? ai fost la gine?esti mai bine?

Alex-pe la casuca, sunt aici , in povesti cu mami

Lore-ce mai faci?vii cu piticul la intalnire?

va pupic pe toate si mai terc pe la voi

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata.Sotu a ajuns foarte tarziu.Se pare ca anul asta mergem in concediu in Mexic , cadou de la firma. Trebuie sa vad cum merg cu piticul, fara el nu mai merg, dar atunci o sa aiba 1 an si o luna.

Meli daca te referi la 8 martie, da, o sa vin cu David si vine si sotul. Mai vine o prietena cu sotul care e

Ramo eu am zis de Humana

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput