Gravidute si mamici de CLUJ - 55
Raspunsuri - Pagina 3
dariandra spune:
Subscriu si eu la cele spuse de CO. Intr-adevar, simbolistica sarbatorii este importanta.Imi aduc aminte zilele de 14 februarie din timpul facultatii; eram mai tineri, fara griji si dragostea noastra era ceva sublim, tineresc.De cand ne-am casatorit imi dau seama ca aceste zile subliniaza tot mai mult dragostea noastra profunda,calculata intr-un fel;faptul ca ne avem unul pe celalalt si amandoi un sufletel candid si iubit-pe scumpa noastra Daria.
Incepand de anul acesta, zilele de 14 februarie o vor include in primul rand pe fetita noastra, pentru ca ea este rezultatul iubirii noastre.
Scuze daca v-am retinut prea mult cu filozofiile mele.Nu stiu, eu asa vad lucrurile.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
dariandra spune:
OANA - Cand Daria este mai agitata si nu vrea sa manance, ii dau intai piept si pe urma biberonul sau invers.
Incearca si tetina de la Chicco.
ALEX - Dupa cum vezi suntem sanatoase si Daria a fost astazi o eroina.Nu a plans deloc si doctorita a fost placut surprinsa de ambitia si curajul ei.Doamne, atat de mult o iubesc si nu este seara sa nu ma rog pentru ea!
OanaAlina spune:
Pufulet – sper sa fie asa… problema mare este ca nu a luat in greutate! Ca se trezeste des nu ma deranjeaza! Tu ii dai ceva cu bibe? Ceai?
Ramonella – noi fara suzeta! Nu vrea deloc sa inghita... scuipa afara laptele... ii dau nan 1 pentru ca am auzit ca e cel mai apropiat de laptele de mama...
Gabriela – clar este o incapatanata ca doar e scorpiuta! Hihihi! Insa ce ma socheaza e faptul ca nu mananca nici daca e foame de numa’!ufff!
Ma bucur ca sunteti ok! Felicitari mami pentru mamaruta perfecta si pentru masinuta! Pupici!
Diana – vreau detalii! Iti trimit PM cu adresa de mess! Multumesc!
Dariandra – cu tetina de la chicco am incercat! E singura care o accepta ca sa zic asa... insa tot nu inghite....
Oana-Alina si Maria-Teodora
comoara din viata noastra
redai spune:
oana cel mai apropiat de laptele de mama este humana. iti spun ca le-am gustat
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
dariandra spune:
LORE - Se pare ca noi am mai ramas active si numai noi 2 singurele fara sotiori.
bex spune:
buna dimineta, fetelor
Ninge!!!eu am crezut ca vinde deja primavara:((off, sa se termine odata cu iarna asta!!!
Oana, cum mai sunteti? Nu vrea pitica nici suzeta? sau tu nu i-ai dat pana acum? Ca ar putea fi o idee buna, cum a zis Ramo, stategia cu suzeta.
Andreea, cam asa se intampla...si bravo pentru Daria curajoasa:)
Alxutzo, pana la urma nu ne-ai zis povestea cu pijamaluta rosie;))
Gabitza, cand iesi cu masina la bulivard?;)
va pup, revin
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Raluca spune:
buna dimineatza...a venit iarna...acopera-mi inima cu ceva..ninsoarea mi-a adus aminte de cantecele lui Alifantis...da' eu vreau primavara!
Gabitza- afara n-am iesit ieri-din motive de mami friguroasa, copilu' a incercat sa-mi de-a semnale sonore ca vrea da' le-am ignorat!!! mamam denaturata, ce mai...ptr. mami si Sara-o echipa de nota 10!
Bex-gata cu sesiunea? Pupam printesa Carina!
Oana-laptele nan e f. diferit de gustul celui matern, crede-ma, ca le-am gustat mai pe toate,daca papilele mele gusttive nu au luat-o razna, Topfer e cel mai acceptabil!Cum stati cu evolutia greutatii? Un pupic "scorpiutzei" Maria! Referitor la trezitul noaptea-facem club si Mihai e un "dulce" de 2 nopti prestez la 2-3 ore...iar peste zi mananca si la 5 ore, dragutz copil am, nu?
Soso,temeri legate la cum va fi relatia mea cu al doilea copil am avut si eu! Credeam ca nu pot imparti dragostea mea ptr Ilinca cu nimeni-mai ales ca au trecut ceva ani de cand da' am descoperit ca nu e nmic de impartit, aveam in mine multa iubire neimpartasita-era bucatica ce-i apartinea lui Mihai si a iesit la iveala abia cand l-am primit in brate! Comparatii intre ei nu fac si n-am sa fac (mi-am impus acest lucru si sunt un om disciplinat), ii iubesc neconditionat pe amandoi, la fel, atat cat o mama isi poate iubi puii!
ALEX29 spune:
NEATZA
TU fetelor asa astept si eu primavara ,dar nu pot sa numa bucur si de fulgii astia de zapada ,sunt f f fericita cand ninge
CO si eu am crema cu sclipici de la BASINC I
iar cu pijamalutza draga mea nu am facut nimic ...n a intrat pe mine
:(.am o camasutza tare dragutza din matase si nu mi mai era buna la tzitzi:((
oricum mi au ramas peste 20 de sutiene mici si s super super toate :(
ANDREEA bine ca a fost ok cu printesuca ta mica si dragalasha
LORE ne am schimbat culoarea,mai, mai
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
RALU la fel gandesc si eu desi nu am decat un bebe ,stiu sigur ca n as putea face abslolut nici o diferentza daca as mai avea inca un copilash
pai cum sa fac diferenta????DOAMNE fereste ...
fetelor bine ca mi am pastrat garmastanul .am inceput sa fac rani la sfarcuri ,Tiadris are gingiile f f tari ...oare ce inseamna asta ?
MELI pe unde esti ...
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
nrl spune:
buna dimineata
ne-am trezit si noi, eu cu o durere de cap Andrei cu chef de vorba...
Alex, poate se pregatesc sa iasa dintisorii?
Eu clar mai vreau copii si nu ma tem ca n-o sa-i pot iubi la fel de mult ca pe Andrei
Andreea, nu-mi vine sa cred ca Daria n-a plans deloc la vaccin, ce copil cuminte
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl