Gravidute si mamici de CLUJ - 55

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara scumpelor!

azi toata ziua cu invatatul,nu prea am avut timp de nimic,numai de piti,hihi.e o dulce,vai,cand cred ca o iubesc de nu-mi incape in sufletel,ma insel ca dupa imi dau seama ca o iubesc si mai muuuuuuuuuult!e o superba,mai nou povesteste ceva gi-ga,ga-ga,hihi, de ale ei,nu prea inteleg inca .azi i-am facut baita si tot timpul a ras in hohote de ratusca,era mortala,trebuia s-o filmam.promit ca maine va pun si eu niste poze.

Lore-bafta multa maine!ma bucur tare ca papa bine piticul.si piti si-a revenit dupa nemancatul acela.chiar mananca mai mult decat credeam.si si pune pe ea bine,cat trebe.hihi,sanatosi sa fie ca noi suntem cei mai fericiti,nu?

Gabi-felicitari inca odata pt masinuta,s-o stapanesti sanatoasa!

va pupic pe toate,ma duc sa ma culc ca-s rupta,va doresc o noapte linistita si maine primul lucru care sa va insenineze ziua sa fie zambetul de trezire a puilor vostri.ce poate fi mai frumos?

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Seara buna

A adormit in sfarsit si puiutul meu, a fost tare activ acuma seara, dupa atata somn in mall...
Lore, bafta la examen maine.
Gabi, felicitari pentru masina, s-o conduci sanatoasa.
Oana, tare ma bucur ca stai mai bine cu lapticul, eu zic sa perseverezi si va fi bine
Noapte buna fetelor

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Buna seara,
Scuzati ca intru asa tarziu dar am fost plecata toata ziua la o prietena ce a nascut de 3 sapt.
Sincera sa fiu nu sunt experta in calculatoare si nu prea stiu a pun poze altfel decat cele din album poze,daca vreti puteti sa le vedeti in galerie,sau sa imi spuneti cum sa fac altfel.

Va pup si apropo Alexandra e nascuta pe 16.10.2007 la 41.3 sapt la ora 22:31, 4.240kg prin cezariana

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
nu am mai scris demult, dar va urmaresc din umbra, poate la vara cand mergem acasa sa ne si cunoastem
am citit povestea micutei Simona, care din nefericire s-a nascut cu o malformatie la un ochi, si din cauza medicilor care nu au operat-o la timp are nevoie de o operatie in strainatate, care costa in jur de 5000-10000 de euro.Simona s-a nascut in decembrie, deci este cam de o varsta cu multi dintre bebelusii nostri, si m-am gandit ca poate ati vrea sa participati si voi pentru a ajutaaceasta familie si in special pe Simona.
Sper ca nu va deranjeaza ca am postat aceasta rugaminte, dar ma gandesc ca puteam fii oricare in situatia acestei mame, sau copilu nostru in situatia Simonei.
va dorim multa sanatate,
Mami si Alex

aici mai multe[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115042&whichpage=5]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

buna dimineatza,

Gabitza, la multi km fara nici un incident cu masinutza!!!Acum poti veni cu Sara la noi fara sa va distrugeti carucioru'!

Oana-bravo ptr laptic, sa fie cat mai mult sipentru cat mai multe luni!

Co-shopingareasa, beau cafeau singura?

Raportam trei zile si trei nopti nasoale rau, cauza: dintzisorii...sus aproape se zareste un muguras!iar urla....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!
Si noi raportam nopti nasoale din cauza dintilor. Are deja 4 dar am mai simtit unul sau 2 care dau sa iasa. Oricum, asta noapte s-a intamplat ceva ce nu s-a mai intamplat demult. Curgea laptele siroaie din ambii sani, nu-mi venea sa vred ca am atata lapte, tinand cont ca in ultima vreme am fost deficitara. Asa ca Oana, felicitari pentru laptic!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc fetelor de urari!
Hai ca vin eu la cafeluta!

Raluca, deja??? CE precoce e Mihaita....Vai, vai, abia astept sa vad frumos iepuras!!!! Si noi ne pregatim sa-i facem concurenta!

Sis, nu te-ai rabdat...si noi trebuie sa ajungem azi, dar la cumparaturi marunte. Dar daca tot suntem acolo, si dac atot mai sunt reduceri...hihihih...

Meli, asa ma distrez si eu de gangurelile Sarei, Doamne cat sunt de dulci.

LOre, vezi ca m-am apucat de inclestat pumnii...

Oana, tare ma bucur de vesti. Vezi? Stie fata ce stie!!!! Cu iritatia cum e?

Ramo, trezireeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Diana, ce-ti face Irinuca???

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, Alex, ce frumoasa e Tiadris. Cum rade ea....VEzi ca esti aproape de vremurile in care nu o mai poti lasa nici chiar in mijlocul patului...hihihi...Imi place poza in care incearca sa faca sfoara...gimnasta mamii!!!

Si Alexia e o scumpica, zambareata foc. Si grasnunicaaaaaaaaaaa!!!!

Auziti? Eu cred ca am facut o prostie. Nu i-am dat sarei suzeta, ca nu am vrut sa o obisnuiesc cu ea, acum adoarme sugandu-si degeteul aratator, pama acum folosea toata mana, acum vad ca doar aratatorul. Ma gandesc ca mai bine era cu suzeta, dar acum e prea tarziu, nu o mai ia. Sper sa scapam de obiceiul asta fara consecinte...hmmm...oare am gresit?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabriela, nici eu nu i-am dat suzeta din aceleasi motive. A avut perioade in care baga mana, degetele in gurita dar am fost perseverenta si i le-am scos de fiecare data si vad ca acum a renuntat. Ieri a descoperit ca poate baga degetul in nas. Ii scoateam degetul si iar il ducea la nas si de fiecare data nimerea.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
TU fetelor tare nebunica s ,asa astept dimineatza sa mi iau cafelutza si sa ma pun la povesti cu voi :))
CO esti o scumpa ,mersi mult de tot ...azi mai dau o raita cu Nico VREM sa ne luam neaparat sutiene ca cel ce l ai vazut si tu la M.S ,o sa ti spun mai tarziu daca am gasit ...is super nu ???si calitatea e f f buna ,chiar daca pretzul e mai maricel dar MERITA toti banii
ADRIANA draga deja sta in picioruse ??????ioiiiiiiiii ce scumpa i ,so pap toata bine de zambareatza
OANA superrrrrrrrrr ca ai laptic ,bravo ,cred ca te ai speriat ,dar a trecut
MELI draga nu uita de poze ,chiar ca n am mai azut o de mult timp pe printzesuca ta
NICO pai cum sa mai doarma voinicelu ,vb ta la cat somn a tras in mall ,sa l pape nasica tot tot de cumintzel si scump

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput