Gravidute si mamici de CLUJ - 55

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

cine mai vine la POLLUS in jurul orei 12 -13 ???????
GABI se pare ca azi dai si tu o raita pe la magazinashe ,spor la cumparaturi,ce super ar fii sa ne intalnim
hai fetelor ..ce faceti azi ????????
RALUCA dragul de el ,ce rau ii cand nu i putem ajuta ,saracutzii
DIANA mamarutza ta cum e ?
tu fetelor IOANA13 ce mai face ?n a mai dat nici un semn
LOREDANA felicitari pt micutza ta ,hai la plimbarica azi ..la POLLUS
ce noroc avem noi cu mall urile astea ...mai ales acuma ca e asa de rece
ANDREEA spor la cumparaturi ...pe saptam viitoare dau si eu o fuga la IULIUS ,,,mai ales pt papanashi

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

'neata fetelor!
tu alex, toate pozele imi plac, toate-toate! cat e de dulcica tiadris!si tu esti slabaaaa! eu is cat un tanc rusesc

gabi, multumim de intrebare, irinuca e o dulce! aseara a zis "ma" hihi, din greseala, dar ce mi-a placuuut!

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

afara is -10 grade, brr! voi puteti sa iesiti cu bebeii la temperatura asta? mie mi-e putintel frica.
nici puisorul n-a mai zis nik, doar ca e bolnava.

mami de irina

Mergi la inceput

DIANA draga aparentzele inseala :)) sa vezi ce burtoi ammm ,vai ca nu mai scap de el veci si nici nu stiu cum sa fac ,mai ales ca noi in 2 ani aprox mai vrem un bebe ,asa ca dupa ce nu mai alaptez o sa tin o usoara cura de slabire si doar dupa vreo 3 ani o sa ma pun pe treaba
m am apucat de abdomene ,dar cat crezi ca m a tinut?3 zile ...ca orice minune
multzumim pt complim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello,
Ralu, cafeaua e bauta de la ora 7:((uite asa n-am eu somn si dupa ce papa pitica prima tura, eu deja sunt up si imi gasesc diverse chestiiide facut:)

Noi ne pregatim de mers la buni, asa ca azi pas la shopping, dar un pic numai a trebuiut, ca si mie mi-a ramas gandul la sutienle de care vb Alex si vreu si io!!! sper sa mai lasati fetelor si pt noi;)

Tiadris e papusa, papusa, cum am zis, iar poza cu picorusele e super:)

si Diana, nu o crede pe Alex, si ea si NIco sunt subtirele, burtica mai e intr-adevar...dar sa speram ca scapam de ea

Gabitzo, ce culoare e masina, mami??? cari are suzeta, stii, eu sincer exact de asta m-am temut cu bagatul dgetelui in gurita si de aia am preferat sa ii dau. dar sper sa se dezvete saruca scumpa, cred ca daca o sa fii insistenta, nu o sa mai incerce

Alexia e o gogosica f scumpa, ce draguta e ca o broscuta pe amsina de spalat:) si tu adriana esti f draguta:) si ff tinerica:)

va pup pe toate, o zi faina,

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

CO drum bun ,lasa ca ti spun daca o sa gasim sutiene

esti ca mine
daca ma culc la 2 noaptea la 7 is treaza ...sincer nu mi prea place sa dorm dar de cand cu trezitu noaptea pt mogaldeatza asta mica asa mi de dor de un somn de la 22 pana pe la 7 dimin oauuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, noi iesim in familie azi la Polus, plecam imediat, poate ne vedem pe acolo. Daca te vad te opresc!
Multumim de complimente, Bex. Eu sunt tinerica rau(20 de ani) iar galusca mea e grasuta pentru ca asa eram si eu cand eram mica. Si papa doar laptic de la mine si cam 2 mese solide pe zi. Eu cred ca nu e mult, cateodata chiar nu vrea deloc altfel de mancare.In dimineata asta nu a vrut decat laptic.
Va doresc o zi frumoasa!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am uitat sa-ti raspund,Alex..Alexia sta in picioare, daca ar fi dupa ea, numai asa ar sta. Cand suntem eu sau sotul aproape, se tine de noi si se ridica. Cand nu suntem langa ea si nu are punct de sprijin, se ridica pe vine apoi cade pe burtica!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut mamici

Noi(mama+bebe) am fost plecati la munte la bunici pt ca tata a fost la Buc... si am zis sa nu stam singuri. Ieri am venit.. am reusit sa citesc doar ultimul capitol ca ati scris vreo 3 -4... Bebe e supersociabil, am crezut ca va fi un miriit, stind mai mult cu mine, dar ride si se distreaza cu toata lumea... cu bunicii, cu vecinii de pe acolo... si a inceput sa se trezeasca doar odata pe noapte. Sa vedem cind incep dintisorii, iar ii strica programul, ca noi la 8 luni jumate nu avem nici un dinte si nici dureri.

Alex cum iti amintesti tu de toata lumea. Si eu mi-am luat sutien de la M&S.. de ala bej fara nici o cusatura... super e, nici nu il simti. Si mi-am mai luat de acolo chilo-- si papuci de casa, nici pe astia nu ii simti... ii f faina marfa lor.
Si la Debenhaus(sau cum s-o numi) sint niste, adica erau acu o saptamina, furouri din satin super.

Eu ii dau lapte Nan lui Patrick, ii place si si mie imi place gustul. Nu stiu daca de la el s-a facut asa marisor(seamana mult si cu tat-su care are 1,86m), dar in general copii hraniti cu lapte praf sint mai dolofani, dar exista si exceptii, ca la orice. Important e sa fie sanatosi.

Gabriela sa stapinesti sanatoasa masina, fara evenimente in parcari(eventual sa eviti parcarea primariei in timpul saptaminii de lucru)!

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

ADRIANA pai sa ma opresti daca ma vezi
CATE LUNI are mamarutza ?
la semnatura potzi sa scrii ca si multe dintre noi ziua,luna si anul nasterii

Mergi la inceput