Gravidute si mamici de CLUJ - 55

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc, Lore! Da, e prima mea masinuta cumparata, restul au fost de serviciu! Felicitari pt papica lui David! Chiar ma bucur mult! Doamne ajuta sa o tina tot asa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Succes la examen!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

AM pus poze
LORE super ca papa puiutzu ,hai ca acum a inceput Clau :VAI da ce ochi frumoshi are ,cat is de albastri ..si il incanta tare mult ideea de ginerica :))
bafta la examen
GABI treci la culcarica

acum chiar va zic noapte buna ...ne uitam la un film ,sper sa fie bun
LUMEA NOUA ,cica i cea mai frumoasa poveste de dragoste de la Titanic incoace ...o sa va spun eu maine

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Wow Lore, 240!!! Vladut niciodata n-a baut atata lapte dintr-un foc. Acum maxim bea 180 ml. Vezi ce bine mananca David?

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara, fetele! Redai, succes la examen! A avut David pojar?Si cum a trecut, a fost bine? L-a luat de la cineva sau pur si simplu a facut?
Alex, imi place la nebunie poza in care rade Tiadris! Si ultima poza cu palariuta pe cap e facuta de curand? Afara?Nu i-a fost frig la papusa?Noi credem ca iesim maine in Polus, poate ne intalnim pe acolo. In legatura cu hainutele, eu i-am luat Alexiei de la Oviesse hainute nesperat de ieftine.
NOAPTE BUNA TUTUROR!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noi am refuzat cu indarjire in continuare bibe si in concluzie mami are mai mult laptic! yuhuuuuu!

va multumesc fetelor de sfaturi!

alex - tu de cand te-ai gandit sa incepi diversificarea???

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

No, seara buna

sis!!!! felictari pt masi ce culoare e? cand ne plimba?

vai fetelor, sunt bolnava si nebuna. Sa ma inchida cineva in casa! La 8 am ajuns acasa, ca o mama degenarat ce sunt..:(( am cheltuit onorabil...am mer sa iau cadouri pentru cumnata-mea si pt nasa bblusei si evident ca am luat si pentru mine!!! de ce? cand 70% din timp stau in casa, dumnezeu stie! vb unei tipe, care m-a agatat spontan cerandu-mi parearea despre cum ii sta cu o bascuta..."nu am nevoie de asa ceva" dar la pretul asta...

scumpul meu a stat cu pitica, asta mica in momentul cand am ajuns, m-a agatat cu manauta, vai fetelor acum zic si eu..nu pot sa va spun cat o iubesc, nici nu trebuiie, stiti si voi;)
Lore, scumpa, regret ca nu ne-am vazut, cu atat mai mult ca erai cu printiosorul!

fetelor, sa vedeti papusa Tiadris, o sa faca ochisorii verzi! in plus ,mi-a zambit de m-a topit, e o papusa...si sotul lui alex, la fel;) doar ca la masculin, evident;))

apoi, andrei si el, ca si mami Nico era in zona, e f scump si mariosor:) dar nu m-a onorat cu vreo privire fiindca dormea!

si mamele f dragutr, evident

fetelor, va pe toate si va multumesc mult ca imi laudati pitica, e intr-adevar f scumpica si sunt mandra de ea;)

acum ma uit si io la poze:)

noapte buna:)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Poze noi:http://community.webshots.com/album/562480551viKoQq?vhost=community
NOAPTE BUNA!!!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

oana, nu stii ce ma bucur pt tine!! bravo!

gabi, felicitari pt ! sa te bucuri de ea!

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Maine mergem si noi in Iulius Mall.Poate ne intalnim acolo.
Va sarut si sa aveti o noapte frumoasa si linistita.

Mergi la inceput