Gravidute si mamici de CLUJ - 55

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Oana - spalat cu apa imediat ce face kaka, daca ai posibilitatea, sa-i faci niste sedinte de "nudism",cum zicea si Gabi, si cand ii pui pampers - bepanthen, la noi a functionat de fiecare data rapid.

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabi a fost tare faza cu putzalita!!!O sa incerc sa pastrez distanta.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

TU fetelor tare m am bucurat ca v am intalnit la POULS :CO si LORE
care mai de care mai frumoase

NICO draga cred ca daca ne mai plimbam mult pe la mall uri o sa ne faca vreo statuie careva...nu uita ne vedem si maine iuhuuuuu
pai pe vremea asta ce sa facem tu fetelor ???
GABI incearca sa o apesi pe mamarutza cu degetul in interior ,poate o sa i treaca ..mie asa mi a spus sa fac si te rog sa ma crezi ca eram disperata cand vedeam cat ii curge de la ochisor ...cred ca tare mult a ajutat masajul
inca o data felicitari pt masinutza
si mersi mult pt indrumare
am fost la CARREFOUR si i am cumparat micutzei linguritza ,furculitza ,cana ...etc si desigur bol cu ventuza

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si eu am fost in Pollus,imi pare rau ca nu v-am intalnit

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

LORE m ai convins deci AC fix e mai ok

OANA draga Tiadris nu a avut niciodata funduletzul iritat si folosesc Petrini iar in fiecare seara inainte de baitza o las dezbracata 30 de min(temp de 25 de grade in camera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

vai tu fetelor asa spor aveti la scris ca nu apuc sa va citesc

bine ai revenit mami alexia felicitari pt dintisor de Alexia sa nu mai vorbesc cat e de frumoasa

tu fetelor si eu stau cu frica ca sarputea sa nu primesc cei 6 milioane eu in cele 12 luni am avut o intrerupere de citeva zile dar e ca inainte am zece ani pe cartea de munca lucrati

vai ieri am lasato pe Szende dupamasa cu mama si am fost cu sotu pina la Polus ,ca trebuia sa cumparam cadou la o fosta colega de a lui sotu si seara am lasato cu soacra ca ne-am dus la ziua respectivei a pins fata o ora jumate pina am ajuns acasa, asa plinsa nu am vazuto nicodata inca suspina si dupa ce am ajuns incercam sa o linistesc dar soacra in loc sa taca zicea tot ce ziceam zici ca era papagal , fata numai cand o auzea urla mai tare Are soacra un defect vorbeste tare ,repede si mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

OANA - eu pana acum nu am avut probleme cu Daria, dar in fiecare dimineata o spal la fundic cu apa cu bicarbonat, iar in apa de baie fierb cate o lingura de tarate sau musetel (alternativ).Si folosim numai crema petrini.

Mergi la inceput

OF tu IKO draga soacrele astea :( ,imi pare rau pt puiutz

NOAPTE BUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ceau fetele.
Am ajuns si noi acasa.

Alex Vezi ca mi-o iau in cap.

Nico tare mult mi-a polacut ca era piticul in rosu.

Scuze fetele ca nu am mai stat mult de vorva, dar eram tare grabiti sa ne intalnim cu nasii,si pana ;la urma tot nu ne-am vazut.Pana am gasit noi cadou ei plecasera si mall.

Co imi pare rau ca nu te-am vazut si pe tine.

Fetelor sunt asha de fericita. David mananca cate 240 ml. Nici in visele mele cele mai frumoase nu imi imaginam asha ceva. apoate suna ciudata , dar ma bucur ca a facut pojarel, parca dupa boala asta mananca mult mai bine.

M-am uitat in Carrefour dupa niste hainite de stat prin casa pt David, dar parca sau scumpit prea tare.40 de lei un pantalon cu o bluzitza?Si li poarta un pic?Eu tot de prin mall i-am luat hainite de stat in casa, dar la preturi mult mai mici.

Iko mi-am amintit de mama cum facea cand plangea David. "Da-mi-l mie ca il linistesc eu"Cum sa il linisteasca ea?Ma eneram pe ea pana o scoteam afara din camera.

Gabi s folosesti sanatoasa masina (inca o data). imi amintesc cum a fost cand mi-am luat eu prima masina.

Cristina eu nu te-am vazut

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Noapte buna tuturor.

Maine am examen de la 10:30.Tineti pumnii.

Alex bine faci cu AC.FIX

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput