Gravidute si mamici de CLUJ - 55

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lore, voi ati prins si vara in buna+ziua? e cald tare? noi nu ne+am pus inca AC,,eu nu prea sunt prietena cu el. oare va fi greu? ca ma gandeam ca fiind asa mai sus, poate nu e chiar asa de inabusitor

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

redai, tokma ca n-are cine sa aiba grija, n-avem nici bona etc. de aia ma agit acuma. in fine, nu te simti atacata, c'asa povestim noi. n-are nime nik cu tine.

si mie im plac nuk ff tare, imi par cele mai "anatomice".

soanso, noi avem sursa de lapte de la vacuta de la socri de la tara.da daca nu e voie, nu ma bag iti dai seama. chiar nu stiam cat se merge cu laptele praf.

mami de irina

Mergi la inceput

diana, cu cat ma platesti sa fac pe bona..hihihi..dc tot indemnizatie nu voi primi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Victo sa iti zic ca noi avem 2 AC, unul mobil si unul fix, si ne gandim serios daca sa punem sau nu si al treilea.Dezavantajul la mine e ca avem geamurile imense. Numai sticla in living are 2,40 inaltime si 3.60 latime. Si avem soarede pe la 12 pana pe la 20.Uneori vara trecuta aveam 35 de grade in casa. AC-ul nu prea facea fata.
Sa iti zic si de cheltuieli?La 90mp am platit gazul 5 mil pe luna trecuta si facem 23 grade in casa . De gatit gatesc mult la cuptor si este electric.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Victo, de ce nu primesti indemnizatie? Ca nu am prins ideea.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Apropos, pana la ce varsta se da copilului lapte? Si ce mancaruri mai gatiti pentru pitici, cei care au trecut pe hrana solida? Ce-i drept eu rar fac ceva doar pentru Alexia, in principiu mananca ce mancam si noi dar ma gandeam ca acum, cum am mai mult timp liber poate ii pregatesc ceva mai special. Si astept idei!
O seara placuta si linistita va doresc!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

NICO - Multumim tare mult, datorita tie avem si noi cercelusi!Si suntem tare sic!
Am plans astazi alaturi de ea cand i-a facut gauri in urechiuse.Pe cat de cuminte a fost ieri la vaccin, pe atat de suparata a fost astazi.
Fetelor, important este sa avem cu cine sa ne sfatuim si cui sa dezvaluim din experienta noastra de mamici.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

OANA - Imi pare tare rau pentru bebelus.Dumnezeu s-o aiba in paza.Vai, ca mi se face "pielea gaina".
DIANA - Dosarul se depune in maxim 60 zile de la terminarea concediului post-natal sau de cand s-au implinit cele 42 zile.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

mami de alexia, pt ca eu urmez niste cursuri postuniversitare..dar platite..ma rog, in lege zice ca are natura unui drept salarial..dar faza e ca nu s e plateste impozit pe venit..asa ca astia d e la primarie zic ca e bursa..si gata..nu vor sa+mi dea banii..ma mai documentez..si poate fac de un proces..sa vad insa ce sanse de castig am..sa nu ma plimb degeaba.
pe de alta parte, legea asigurarilor vorbeste de asigurati..iar eu platesc asigurari...
na, ca v+am innebunit de cap cu problema mea de drept...
nu stiu..eventual ar merge asa pe o discriminare, pe Conventia drepturilor omului..insa nu stiu eu cat aplica judecatorii d ela noi legislatia europeana in defavoarea celei nationale, desi asa ar trebui..
ma rog, cam asta e in mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

AM aparut si noi...
Alex, multumesc pentru urarea de ziua mea
Eu de la 8 luni am inceput sa-i dau Milumil3 pana la 2 ani si i-a mers foarte bine, nu s-a ingrasat de la el.
Ne inscriem la gradi, la Millennium, la engleza.
Revin...daca apuc.......pup

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput