Gravidute si mamici de CLUJ - 55

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lore, si la ce etaj stati?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

parter inalt Victo. Mai avem sub noi un apart. cu o camera.Crede-ma ca e crunt vara.Eu stateam mai mult in baie, ca de la gresie si faianta era mai racoare. Si eram si insarcinatya prim 35 saptamani cand au fost caldurile alea urate.Eu la 24 de grade simteam ca ma sufoc, si de la burtoi.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Victo, dar ai lucrat cel putin 12 luni inainte de a naste? Ca eu stiam ca asta e singura conditie,sa fi lucrat cel putin 12 luni. De exemplu nici eu nu primesc cei 6 milioane pentru ca sunt studenta si nu am deloc vechime in munca.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu, nu am lucrat inainte 12 luni. doar vreo 8

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

quote:
Originally posted by mami_alexia

Victo, dar ai lucrat cel putin 12 luni inainte de a naste? Ca eu stiam ca asta e singura conditie,sa fi lucrat cel putin 12 luni. De exemplu nici eu nu primesc cei 6 milioane pentru ca sunt studenta si nu am deloc vechime in munca.

MAMI & bebe ALEXIA

--------------------------
nu esti singura. Nici eu nu primesc, nici Meli (daca nu ma insel).Ne tin sotiorii nostrii.CUm sprijina astoia natalitatea.....iti vine s ale dai in cap.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Victo, daca nu ai lucat 12 luni inseamna ca nu ai dreptul sa primesti indemnizatia. Iti spun sigur asta pentru ca m-am interesat mult in legatura cu acest subiect. Imi pare rau.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Diana, te inteleg perfect la faza cu intorsul la serviciu. Nici eu n-o sa stau decit max un an, si pt asta am economisit toata perioada cit am fost gravida, ca sa avem banutii pt rate. eu am insa noroc ca n-o sa-mi trebuiasca bona, mama si soacra sint amindoua aici si s-au inscris deja la ingrihit copilul.

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Victo nu prea progresam cu statul pe burtica...o pun pe mine,si se apuca de plans...Voi,cum sunteti???

Lore eu din Nuk ii dau ceiut,si asa de bine il bea...Ar bea toata sticla,dar numai cateva inghitituri o las.E din ala pt colici.
Deci nu a fost greu sa o accepte.Ii curge practic laptele in gura.
Acuma mi-a luat maicamea si tetine Nuk din silicon,sa vad din alea cum bea.Si mie imi plac alea cu gura larga.

Anca si eu am ajuns la concluzia ca sunt mai bune cele de la Nuk.I-am dat la inceput Avent,ca cica nu afecteaza alaptatul...probabil ca din cauza asta curg asa greu...Dar cum Bea e lenesa...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Sunt si eu mamica de cluj plecata in Irlanda datorita saraciei din tara si pt ai oferi printesei mele un viitor mai bun fie ca e departe de casa.
Sunt plecata de mult timp dar accentul si felul mu de-a fi ARDELEANCA nu sa schimbat deloc.

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

In legatura cu laptele de vaca, teoretic e safe sa fie introdus de la 1 an, dar este totusi preferabila o formula de continuare in locul laptelui de vaca, pentru ca este imbogatita in vitamine si minerale. Eu nu stiu ce sa fac cu Vladic, ca el inca mai bea Nan2, nu am reusit sa-l trec pe formula de Junior ca are diaree de la aceasta. O sa mai vorbesc si cu dr. de familie, dar cred ca pe la 1 an si jumatate o sa incerc sa-l trec totusi pe lapte de vaca (Dorna integral de 3,5% grasime). Acum ii prepar doar cerealele cu laptele asta.

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput