Gravidute si mamici de CLUJ - 55
Raspunsuri - Pagina 9
dpop spune:
da tu fetelor, e nasol cu concediul,dar pt noi e o mare pierdere sa trec la alea 6 milioane, ca avem 3 rate(mari) si 2 familii in intretinere. oricum numai cu 4 ore vreau sa intru.dar mai vad daca pot face cumva ... in fine, e mai complicat. daca nu iese cum vreau eu, o sa mai stau 3 luni cu cic. nu e musai sa stai toti aia 2 anii, nu?
victo, acu detalii nu stiu, cred ca e ok 1/2 ora. cred ca si o ora e ok. era numai explicatia unde am citit eu, nu si detalii. ca eram curioasa si l-am intrebat pe gugal ![]()
ramo, si eu subscriu la bex, ca nu e galceava, ne consultam si noi ca nimeni nu detine adevarul absolut. macar nu moare subiectul, ca era cam liniste
hihi.
alex, ce milestone, primii dintisoori.
eu am fost azi la o chestie, expoezoteric, la muzeul de arta (e pana in 18) si mi-am luat 2 seturi cercei-bratara-colier din pietre semipretioase - nu stiu cand o sa am ocazia sa le port.
mami de irina
Victo spune:
anca b si pe bb meu l+a daramat aerul, ca in fiec zi de altfel...eu i+am pus peste carucior protectia aceea pt ploaie si nu l+a batut vantul..bine dar bb tau e mai micut.
in leg cu laptele..sper ca nu s+a suparat nimeni...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
hehe..diana si noi avem o rata, dar MARE. ei..sper ca ne vom descurca cumva pana in toamna..iar acum cu cate trebuie la casa noua...brrrrrrrrr...ce ma "distreaza" ca salariul sotului se termina intr+o saptamana..
..of of...
soanso spune:
seara buna,
aseara am fost in Marty,am baut un coktail ...si acum ma gandesc la el,am papat pitza,a fost frumos,relaxant si m-am sintit excelent!
Maine merg la mama la Zalau,cu toata gasca(toti 3) ,abia astept !!!!mai vb pe luni!
Ramonella,sunt bune aceste discutii si faptul ca aveti posibilitatea sa schimbati pareri ,opinii,e fote bine,gandeste-te ca eu nu am avut net cand era micuta Sorana si pt orice tb sa-mi sun pediatru,sau prietene sau sa citesc carti.
sa alegi nu ce e mai scump pt ca nu totdeauna e si cel mai bun pt copilul tau,care sa nu-i deranjeze burtica,sa nu-i faca eritem fesier,sa nu constipe,sa-i placa gustul,tb sa-i asiguri doua mase de laptic pana pe la trei ani.
oricum a mea nu mai bea lapte de la 1 an si creste si eu am schimbat laptele de vreo 4 ori pana am gasit unu care sa-i placa -NAN-simplu fara miere.
Dpop,eu am stat doi ani acasa desi innainte de maternitate castigam dublu mat ,am reununtat la tot pt a sta si a ma bucura cat mai mult de pitica,desi ne era greu cu rate,cheltuieli,poate am renuntat la unele placeri dar a meritat!!!!!!!!!dar fiecare face cum crede ca e mai bine pt fam.
weekend placut!
SOSO (20 dec 2005)
dpop spune:
soanso, asa mult se da lapte praf? credeam ca de la 9 luni - 1 an maxim deja treci pe lapte de vaca normal.
mami de irina
RAMONELLA spune:
Stiu ca sunt bune aceste pareri si discutii,dar putin mi s-a parut,nu stiu cum sa spun,putin mi s-a parut ca s-a vorbit pe alt ton...nu acela in care se spune o parere...poate a fost impresia mea...in fine..
Vreau sa va spun ca Bea mea e lenesa!!!Da!!!Pai eu ii dau laptic cu bibe Avent.Si nu papa tot din sticluta...acum si-a marit numarul de mese pe zi,dar papa 100 la o masa...dupa aceea nu mai ia bibe in gura...ce m-am gandit eu,i-am turnat laptele intr-o sticluta de la Nuk...biberonul e pt 0-6 luni...si a mai papat 40 ml...din ala vine foarte usor...deci Bea mea e cam lenesuca...
i-am zis la maica-mea sa mai cumpere o sticluta de la Nuk,ca bea mai bine din asta.
Victo spune:
ramo..vai vai..leneseii astia de copii..
progresati cu statul pe burtica?
soanso spune:
quote:
Originally posted by dpop
soanso, asa mult se da lapte praf? credeam ca de la 9 luni - 1 an maxim deja treci pe lapte de vaca normal.
mami de irina
da care-i ala lapte de vaca normal?de la vacuta de la mamaei????
fara misto acuma da asta din comert nu e recomnadat,eu am patit-o cu a mea la un am a facut enterocolita de la lapte la cutie Napolact!pe cutia de NAN jinior -scrie de la 1 la 3 ani!si asa a zis si dr.
Ramonella,exact ce ziceam nu tb bibe Avent e bun si Nuk!
SOSO (20 dec 2005)
redai spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Stiu ca sunt bune aceste pareri si discutii,dar putin mi s-a parut,nu stiu cum sa spun,putin mi s-a parut ca s-a vorbit pe alt ton...nu acela in care se spune o parere...poate a fost impresia mea...in fine..
Deacord cu tine.M-am simtit chiar atacata in unele faze.O sa incerc sa ma abtin de acum incolo si sa tin parerile pentru mine, daca nu sunt luate ca atare.Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
redai spune:
Ramo am uitat sa iti spun. Eu am vrut sa ii schimb la un moment dat sticlutele pe cele de la Nuk. Astea de la Avent aveam impresia ca ii ii ajung in gat, dar nu le-a acceptat.Mie imi plac de la Nuk cele cu gat larg. PAREREA MEA ca nu se compara nuk-ul cu anentul, desi a trebuit sa raman pe cele de la avent.
Diana pacat ca mergi asha de repede la servici, dar macar bine ca ai unde sa mergi, si cine sa aiba grija de bebe. Eu nu am cu cine sa il las si nici la bona nu as apela plus ca mai am de facut scoala. Cred ca toata lumea are rata mare. Noi numa la aprtament avem 500 de eur,sa nu mai zic masina,motocicleta.....
Noi nu am iesit azi deloc afara, nici ieri. Aici pe Buna Ziua parca e tzunami
. Asha tare bate vantul ca te ia de pe picioare. Nu ii pot pune aia de ploaie ca o trage
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David