Mamici de iulie august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dma, felicitari!!! Am postat inainte sa apara cel de-al doilea mesaj al tau!!! Sa fie sanatos bebe si sa va aduca numai bucurii!!!!
Ajungem fetitele din urma!!! Na, ce mandra sunt...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

13+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Monalac da exact asa am sa fac, imi iau un concediu de risc maternal pana in aprilie si apoi intru direct in prenatal, ramane sa vedem daca ei pot sau nu sa-mi incheie contractul de munca, el fiind suspendat pe perioada concediului de risc maternal.Ca ce as mai rade daca nu se poate incheia, sa vezi nenica cum am sa stau eu 2 ani si daca ma enervez mai fac un bebe caci oricum imi doresc 2 asa ca stau 4 ani:) dar sa vedem ce o mai fi.

Multa bafta fetelor, sa-si rezolve si ele problemele, cele care au, cele care nu au sa o tina tot asa:)!

Lori21+

Mergi la inceput

Diana, ma mai duc si la spital. Dar nu mai pot face fata, nu mai pot sta mai mult de 3 ore in picioare , plus ca mi s-a atras atentia sa am grija ca aparatele de anestezie nu sunt foarte etanse si scor gaze care il pot afecta pe bebe!!! Oricum sunt draguti ca ma inteleg si ma mai lasa sa stau si acasa.
Durerea despre care scriam mai sus, e ciudata, nici nu stiu cum sa o descriu. Simt ca e tare ceva in burta( nu sunt constipata), chiar in hipogastru si putin iradiaza si in fosa dreapta...Am luat No- Spa si nu a cedat foarte mult...Poate or fi ligamentele , o creste uterul????

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

13+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu am nascut data trecuta vaginal, fara epidurala. Am avut un travaliu de 19 ore, destul de greu...sper ca de data asta sa nasc mai usor.

Puteti citi povestea nasterii Iuliei daca aveti timp si dispozitie .

Merg sa pregatesc ceva pt. pranz, incerc sa revin mai tarziu.

Felicitari tuturor mamicilor care au aflat ce bebe poarta! Abia astept si eu sa aflu.

Diana 18+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Eu am nascut data trecuta vaginal, fara epidurala. Am avut un travaliu de 19 ore, destul de greu...sper ca de data asta sa nasc mai usor.

Puteti citi povestea nasterii Iuliei daca aveti timp si dispozitie .

Merg sa pregatesc ceva pt. pranz, incerc sa revin mai tarziu.

Felicitari tuturor mamicilor care au aflat ce bebe poarta! Abia astept si eu sa aflu.

Diana , ce curaj ai avut!!!! MIE MI-E FRICA !!!!

Cristina

13+, cu

Mergi la inceput

Cristina, se poate sa fie de la cresterea uterului, dar e mai bine sa iei No-Spa cand mai simti asa. Uneori contractiile nu dor. Ai mare grija cu gazele anestezice. Pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Cristina, se poate sa fie de la cresterea uterului, dar e mai bine sa iei No-Spa cand mai simti asa. Uneori contractiile nu dor. Ai mare grija cu gazele anestezice. Pupici!

Multumesc !!! Si tie

Cristina

13+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Diana foarte viteaza ai fost si rezistenta!
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa te faca fericita, abia astept si eu sa traiesc acel sentiment unic si sa ma intalnesc cu David!

Lori21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Diana mersi pentru raspuns!Asa este,eu te-am intrebat! Am avut o sarcina cu TA si sigur a fost din cauza acestor IR-uri marite si acum trebuie sa am mare grija cu ele.
Si eu am facut eco la Andreea Muntean la cabinetul dr-lui meu.

Cristina si eu am de 2 zile aceste dureri de care spui si nu sunt sigur de la constipatie,uneori ma inteapa si in dreptul ovarului drept.

Am observat de asemeni,ceva ciudat,am momente in care simt ca imi amortesc mainile si pentru cateva secunde cu greu pot intoarce capul. Cand nu eram insarcinata nu aveam aceste simptome.Chiar nu stiu ce ar putea fi.

Dma felicitari pentru baietel! Abia astept sa stiu si eu ce am!
Noi ne dorim foarte mult o fetita!

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Eu nu am luat nasterea ca pe un act de curaj...toata sarcina m-am gandit sa fie totul cat mai natural, dr. m-a sustinut si...a mers. Eu am facut toate stagiile de practica de vara la gineco (in afara de vara in care am nascut ). Am vazut f. multe nasteri, inclusiv cezariene si am zis ca eu nu ma operez la cerere...decat daca e nevoie, Doamne fereste.

Cu travaliul a fost mai greu, aveam colul rigid si membranele rupte si m-am dilatat f. greu, pana la urma mi-au pus o perfuzie cu Oxiton si a mers f. rapid din momentul acela. Expulzia a fost floare la ureche, dar controlul manual al uterului...nu .

Mergi la inceput