Mamici de iulie august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Jjovana eu merg de obicei pe la ora 10 dimineata si nu mi s-a intamplat sa astept decat o singura data cand dr mea a avut o cezariana neprevazuta.In maternitate bebelusii au patutul lor langa patul mamicilor.Saloanele au cate 2 paturi.Mie mi se pare un spital destul de curat si de acceptabil.Tu cat platesti pt o consultatie la Sanador?Eu ii dau dr mele de fiecare data cand ma duc 100 Ron si imi face mereu si ecografie si imi da poza.

Eu cel mai putin la Sanador am platit 160 ron ... si mie mi-ar conveni mai mult la spital ca e aproape de serv, in 5 minute ajung. Trebuie sa vb cu ea. Dar mi-a zis acum sa mai merg la ea peste 6 sapt, cam prin aprilie, cand o sa merg la spital. Acum m-am prins ce era cu gravidutele care asteptau sa intre in maternitate, imbracate in halate de spital. Cu vizitele cam slabut .... in sensul ca nu prea primesc vizitatori.

oana silvia si pruncuta Daria.. 19 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

DIANA MIRELA,am citit si eu povestea nasterii iuliei si intr adevar,ai fost foarte curajoasa!acum nu ai aflat inca ce sex are bebe sau vrei sa fie surpriza?

BOTI,iti tinem pumnii ca bebe sa fie fetita,dar mai ales sa fie totul ok.

DMA,felicitari pt bebe baietel!hai ca se inmultesc putosii si o sa le depasim pe pasarici!

BLUE EYES,nu stiu ce sa ti spun in legat cu amortirea mainilor...voiam doar sa te intreb daca in afara de anticorpii antifosfolipidici ti ai mai facut si alte analize pt trombofilii,gen lupus anticoagulant,proteina c reactiva,proteina s,antitrombina 3?

eu o sa merg putin afara cu cris,sa ne plimbam,desi cred ca e cam frig...

22+cu bebe codrin si mami de cris

`

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Lori, multumesc! O sa vezi ca momentul cand iti iei puiul in brate depaseste orice durere...e o minune cum uiti rapid toate chinurile .

Mirela, la cabinetul dr. tau merg si eu . De fapt merg la doi dr, in paralel, pt. ca nu stiu unde sa nasc de data asta. La Iulia am fost la Municipal, cu dr. Badiu. Nu am ce sa-i reprosez, e medicul meu de 5 ani...insa maternitatea se tot renoveaza. Ca alternativa am CF2, merge pe acelasi sistem si eu asta vreau, sa am bebele cu mine. Sarcina usoara si fara probleme!

Monalac, multumesc! Inca nu am aflat, la ultima eco s-ar fi putut vedea, dar nu a stat bebe cum trebuie. Inca ne tine in suspans .

Diana 18+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

As vrea si eu parola la email, am niste carti si materiale interesante, le trimit daca nu le-ati pus deja .

Diana 18+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mona, am facut mai multe:
Antitrombina
III
APTT
INR
Timp de trombina
Fibrinogen
Proteina C
Proteina S
Anticoagulant lupic
Ac.Anti-fosfolipidici
Oricum pentru linistea mea le voi repeta!E posibil sa iasa aceste rezultate in afara sarcinii iar in sarcina sa se modifice?

Diana nu stiam ca mergi al Nayel.Am banuit eu ceva cand ai zis ca ai facut eco la Andreea Muntean dar nu la Medlife.
Tinem legatura!

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Blueeyes, poate ai probleme cu coloana , daca zici ca nici capul nu il poti intoarce uneori. S-ar explica si amorteala mainilor, nervii fiind comprimati de vertebre...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

13+, cu

Mergi la inceput

Off,sper sa nu am astfel de pb. Nu stiu ce sa zic...
Am sa-i spun medicului sa vedem ce zice.

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BLUEEYES,da,la mine s au modificat valorile in sarcina.eu la sarcina cu cris am facut o sg data analizele,la fundeni si apoi dr nu m a mai trimis la monitorizare.atunci nu aveam net,nu aveam unde sa ma documentez,asa ca am luat ca atare tot ce mi a spus el.
acum,inainte sa raman insarcinata,mi am facut toate analizele pt trombofilii,pe care le ai mentionat si tu,la medlife si toate au iesit ok.am fost in culmea fericirii,gandindu ma ca scap de tratament...am ramas insarcinata,dar de la 7 saptamani au inceput sangerarile,care au culminat cu hemoragie.am fost si mi am repetat analizele la coltea,ca toata lumea zicea sa nu ma duc la fundeni ca se dau rezultate fals pozitive.la coltea,mi a iesit lupus anticoagulant prezent,asa ca am inceput imediat injectiile cu clexane.coincidenta sau nu,dar imediat ce am inceput tratamentul mi s a oprit sangerarea.acum fac injectii de 0,4,pana in saptamana a 20 a am facut de 0,2.crede ma ca am mainile pline de vanatai,m am saturat de injectii pana peste cap,dar trec peste orice cand e vb de bebelusul meu.nu sunt dr,dar te sfatuiesc sa mai repeti o data analizele,pt linistea ta,mai ales ca ai in antecedente 2 sarcini pierdute.si o alta parere de a mea este sa faci analizele la fundeni,eu am fost si la coltea la dr avram si la fundeni la dr uscatescu si ti o recomand pe cea de a doua,macar e sg pe ce spune.iti doresc multa sanatate!!

22+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

InaC ti-am trimis pm cu userul si parola.
Tu din ce oras esti?

Anna 18+ cu Maria
AMR 22
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Mona iti multumesc frumos pentru sfaturi!Bineinteles ca am sa repet analizele si voi face tot ce este posibil ca sa am acest copilas.
La Fundeni iti trebuie neaparat trimitere sau poti merge si fara?

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput