Aradence minunate (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Multumesc dragelor pt raspuns! La cumnata-mea i-a zis dr sa nu se mai mulga de loc, ca sa nu se mai stimuleze lactatia, bine, aia a fost injectie, dar asa nici nu ma mir ca i s-au format noduli.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANCA cred ca asa ar fi mai bine, sa incerci sa nu te mai mulgi.Acum cat de des alaptezi? Ar fi mai fain daca ai putea renunta treptat.La mine a fost usor ca am alaptat tot mai rar,multa vreme doar dimineata si seara si a scazut treptat laptele ,deci am intzarcat natural.Bafta sa mearga usor treaba!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Monica, acum il alaptez cel putin de 3 ori pe zi, pana acum ii dadeam cand cerea el, dar am incepur sa nu ii mai dau decat cand il culc, dar cel mai greu imi va fi sa il adorm, pt ca adoarme doar la san cand e cu mine, cu altii (taica-meu, soacra-mea, cumnata-mea) adoarme normal,dar la mine e obisnuit sa suga pana adoarme. As vrea si eu sa il intarc treptat, incerc...

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, o intrebare urgenta

ce scutece au culoare alba? Adica ce marca? eu folosesc libero si taman acu s-au trezit astia sa-i coloreze. Imi trebuie pentru un tort de scutece. Mergem sambata la un botez si maine musai sa iau.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Raspuns urgent:Huggies sunt albe, numai bordurica din fata are ceva desen. Da ce tort de scutece faceti?!
Care v-ati intalnit cu fiica-mea azi la Kaufland? Oare tu Diana ai fost? Socru-meu mi-a descris o tipa blonda , inalta cu o fetita si o masina combi inchisa la culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Da Gabi, eu am fost. Am recunoscut-o pe Ioana si l-am abordat pe socrutu'. Inaaaaalta....As vrea eu...

Mihaela, Pampers sunt albe cu ceva desene sus si fustitele alea laterale sunt verzi. Parca Happy erau albi, acum nu mai stiu. Si alea Clevr, tot albe sunt. Chiar asa, ce tort de scutece? Ce are daca nu-s albe?

Moni, umorul lui Carmen e complet involuntar. Asta probabil il face si mai savuros...

Alina, bine ca te-ai mai dezghetat in condus.

Anca, intarcatul treptat e cel mai bun. Dai sa bea lapte cu biberonul inainte sa-i dai sa suga, eventual apeleaza la sot sau altcineva sa-l culce. Si scurteaza timpul la san, daca maraie baga-i repede bibe in gura si apoi ia-l in bratte, la mine asa a mers cu Vlad, a durat o luna dar a fost mai bine ptr amandoi.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Anca si eu tot natural l-am intarcat pe Tudor. A supt tot mai rar, o data pe zi iar ultima data la 2 zile. Lapte daca strangeam maelonul a curs multa vreme, der noduli nu s-au facut. Pe Ioana probabil o sa o intarc brusc, saptamana viitoare cand plec. Tudor s-a intarcat singur, dar ea cred ca ar vrea pana merge la scoala.
Hai mai Diana ca nici mica nu esti. Esti mai inalta decat mine oricum. Ce mai face scumpica de Timeea? Tot asa mult te exploateaza? Dar Vladut? Nu ne mai pui poze cu voi?
Am mai vrut sa zic ceva , dar nu mai stiu ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Neata fetele, eu visez cu ochii deschisi la momentul in care o sa ma mai pot duce intr-un loc sau altul fara beleaua asta mica pe cap, nici la pipi nu mai am voie neinsotita, daca inchid usa urla ca din gura de sarpe, daca o las intredeschisa intra peste mine. Cum se rezolva problema asta?

Va rog spuneti-mi si mie ce gradinite bune stiti si cand se fac inscrierile, in Aradul Nou nu stiu care si cum sunt. Am una foarte aproape, dar nu mi se pare deloc o splendoare, voi aveti copiii la gradi de stat sau private? Am citit de copii care merg la inot, la ce gradinita sunt? Sa nu ma trezesc la anul dand din colt in colt, ca nu mai sunt locuri nicaieri. Mi-ar place sa invete si o limba straina, engleza sau germana.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristiana, la pp14, langa Teba este si grupa de engleza si de germana, e o gradinita cu prog prelungit, cu educatoare bune si o directoare foarte implicata si dedicata. Ei au o intelegere cu Activ Club, care vin cu un microbus dupa copii si ii duce la cursul de inot care deocamdata costa 170ron/curs de 8 ore. Fetita mea, Dragos al Alinei m si Alesio al Ioanei sunt acolo la gradi.
Fetelor, cum -sa incalzit afara cum mi-am revenit si eu. M-am distrat si eu copios de umorul involuntar al lui Carmen, super tare.
Mai astept un colet de LR. Cristina rubi, tu zicei ca te-ai virusat mai recent cu LR, nu? Bravo tie!
Deci, ULTIMATUM: Saptamana viitoare, in ce zi e de acord cat mai multa lume, iesim la sueta numai noi, fetele! Clar??!!??!! Eu propun marti, miercuri sau joi. Fiecare sa zica daca poate si cand poate. ACUM!]
Clau, help!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu prefer joi ca miercuri am dentist ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput